Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tattoo

Wacky

Öne çıkan mesajlar

Benim göbekte var. Kolumun tamamını kaplıycak bişey yaptırmak istiyodum ama son anda tuttum kendimi askerde şamar oğlanı olmamak için.

Şimdi gene gündeme geldi yaptırcam galiba... Acaba göbeğimdekine bişey derler mi? Hadi ona demediler koluma yaptırsam ona derler mi.. Kolumu koparmasınlar da gerisine razıyım :P

Ulan... Neyse.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana cuma günleri yapılan bakımda donla kalana kadar soyduklarında ne söylediklerini söylim de ona göre yaptır sen;

-lan asker her tarafını boyamışın! .... deliğinde de var mı lan bunun dövme? bilen var mı? hani banyoda sabun falan düşürmüştür gören vardır, var mı orda da dövmesi?

bunu kolunda ve omzunda dövme olan bir çocuğa söylemişti yüzbaşı, ben benimkini 6 ay saklayabildim elimde olmasına rağmen, kolları geri sıyırma vakti geldiğinde [mayıs ortası] artık saklamasam da oluyordu çünkü rütbelilerle kanka oluyosun artık o vakte kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 04 May 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
Dövme yapmayı hiç düşünmedim düşünmem de... çünkü düşünsene 70 yaşına gelip tonton dede oluyosun kolunda slayer dövmesi falan :) komedi yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

garantiyi aldın yani 70e gelmek için?
;)
yarın için yaşarsan yaşayamazsın diyim de uzatmiyim fazla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 04 May 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 04 May 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
Dövme yapmayı hiç düşünmedim düşünmem de... çünkü düşünsene 70 yaşına gelip tonton dede oluyosun kolunda slayer dövmesi falan :) komedi yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

garantiyi aldın yani 70e gelmek için?
;)
yarın için yaşarsan yaşayamazsın diyim de uzatmiyim fazla

o vakte gelirse senin öğüdünü anmasın? ;)

aynı wallpaper'a birkaç hafta dayanamazken bir ömür taşımak 'riskli' geliyor bana.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir...

ben tattoo yaptırmadım o yüzden, zaten vardı ;)
kendime bir ömür tahammül edebildiğime göre ona da ederim herhalde, belki de kendime tahammül edemem orası da var =]

not: dövmeyi bir zaman sonra sildirmek çocuk oyuncağı gibi bişe artık

[Bu mesaj BlackRose tarafından 04 May 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında, siz dövme yapmayın, para toplayın bana verin, ben kuzgun kanatları şeklinde sırttan başlayıp kolalra uzanan bi dövme yapıyım, ve tam sırtta hilal şekline girmiş bi kuzgun, ve ters haç koydurtıyım.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...