Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 -de'yi ayıramayan biriyle edebiyat tartışmak ne kadar mantıklı sorarım size gönül dostları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Werewolf sende bana dil bilgisi öğretirsin. bakıyorum da burada herkes maaşallah çok profesyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 devokai; yazılarını paylaşıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 pekaziz said: Sırf bölümümde hareketlenme olsun diye troll manyağı olmuş bu konuya dokunmuyorum. bir tasla iki kus.HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 tükenmekmiş yerine tükenmek deseydin daha fazla insanı kandırabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şiir yazarken kimi kandırsam acaba? herkesin hoşuna gider mi? diye yazmıyorum. sizin dünyayı algılayışınız birilerini kandırmak üzerine kuruluysa kendi şiirlerinizde kullanın. bu benim şiirimdir ve içimden geldiği gibi yalındır. kandırmaya yönelik değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BUGÜNE DAİR Dün ne düşünüyordum Bugün ne? Ne kadar yorucu bir değişim Tahterevallinin ortasında Ve ayakta Denge sağlamak güç Adım atmanın verdiği korku Çetin karar doğrusu Bugün herkesin gözü yaşlı Giden gidene Tutan yok hiç Kızın kolu kesik Merhemi bende Haber saldım Gelmedi Romantik şarkılar Uykudan uyandı Batıl inançlarım yoktu Tahrik sonucu var oldu Yarın ne düşüneceğim ki? Yarın kanlı bir gün Ne düşüneceğim aslında belli Hayata yeniden merhaba Diyen bir bebek sesi Yıllar sonra çınlıyor kulaklarımda Hayat farklı bir şey sunmayacaksan bana Doğduğum gün öleyim de farklılık olsun Doğduğu gün ölen kaç insan var acaba? Yaşamaya devam Talihim yaver gider bu yıl belki Tabii bu isyanlardan sonra Talih denen şey kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Şiirlerde ahenk yok, serbest nazımda da bir ahenk olması gerekir. Hele Türkçe gibi bol ahenkli bir dildeki şiirler İngilizce şiir okurmuş gibi hissettrmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Belki şiir yazmıyodur. Sadece düşünüyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 pisan said: devokai; yazılarını paylaşıyor musun? genellikle hayır. genelde facebook notları olarak varoluyorlar. günlük gibi. Queen said: Şiirlerde ahenk yok, serbest nazımda da bir ahenk olması gerekir. Hele Türkçe gibi bol ahenkli bir dildeki şiirler İngilizce şiir okurmuş gibi hissettrmemesi lazım. bunu ben de demiştim. evet bu yani. Mal said: Belki şiir yazmıyodur. Sadece düşünüyodur? ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Euet İlk iki sayfadakiler öyle yani. Konunun bi başına bide sonuna baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hani böyle şey adamlar oluyo ya, diyosun abi nasıl implante edicez bacakları bu gövdeye, robot falan yapıyosun bilim adamı gibi bişeysin işte, adamın biri de gelip bacağa ihtiyacı var mı diyo. Bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Düşünce aralarındada entera basmak lazım tabi. Yeni bir satır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cevap için sağol devokai hiç beğenmiyorsunuz ama okumadan da geçmiyorsunuz. eleştireye açığım. istediğiniz kadar ezin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar