Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.wildbunch-distribution.com/site/petitnicolas/ Çocukluğum(uz)un kitabı. Pıtırcık'ın filmi yapılıyormuş. Heyecanla bekliyorum, çok severdim kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kitapların hepsini okumuştum, şimdi olsa gene okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 filmi kesin beğenemeyiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Oynuyor şuan sinemalarda,hiç okumadım o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dırdır, lüplüp, toraman, gümüş :D bir kitapta geçen "sen hiç birbirlerini tokatlayan boksörler gördün mü?" lafı hala arada aklıma gelir beni güldürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar