Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bundan istiyorum ben(kitap okuma zımbırı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
irin said:

hırs yaptım,hocaya sorucam polimer dökümü kullanmama izin verirse dökücem ben bunu,boy boy yaparım hem istediğim gibi.hem parmaklarım küçük,kitapları öldürmemiş olurum böylelikle,bi de sadece ben kullanırım kimse çoramaz.hobarey!

Bende isterim ._. Bizim labda seri üretip işin sanayisine girebiliriz aslında.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

istersen sileyim mesajlarını barbu..

bu arada kartondan kesin yaw.. ya da yapıp satın 1 tl'ye..

kitapevlerine bi koli satarsınız işte

sen bilirsin abi. farketmez cok. sil hatta
Mesaj tarihi:
varlok said:

@dasaaa

güzel abicim, benim tepkim oldschool olayına verdigin örneğeydi. daha iyi bir örnek verebilirdin diye düşünüyorum sadece =)

çocuunun altını normal bezle bağla.. öldsukuuuuuu etraf bok koksun ve bezi yıkayan eşin kafanda tava patlatsın öldsukuuuuuu intikam cesedini de açıkta çürümeye bıraksın öldsukuuuuuu çürüme
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

irin said:

hırs yaptım,hocaya sorucam polimer dökümü kullanmama izin verirse dökücem ben bunu,boy boy yaparım hem istediğim gibi.hem parmaklarım küçük,kitapları öldürmemiş olurum böylelikle,bi de sadece ben kullanırım kimse çoramaz.hobarey!

Bende isterim ._. Bizim labda seri üretip işin sanayisine girebiliriz aslında.

malzeme benden işçilik için ne kadar alırsın?
Mesaj tarihi:
@dasaaa
kartonun ömrü az olur.plastik yapıcaksın,parmak yerine keçe koyucaksın,acıtmıcak

@Redeagle güçlerimizi birleştirelim viva la kimya fdhsd
Mesaj tarihi:
osman ne şeker adamsın lan

@barbu hocam sen kaç saat kitap okuyorsun ya,not düşeriz senin gibilere 2 saatden fazla kullanmayınız diye.sonra kramp girdi diye dava açmaya kalkarsın sen,uğrasmayalım.

SodomVsGomore sana da yaparız bi guzellik arkadaşım,ayağın alışır sdf
Mesaj tarihi:
@irin 2 saate zaten rahatsız eder gibime geldi. ama cok istiyosun gordugum kadarıyla o zaman verdim onayı. ailecek kullanabilir herkes. merak etmeyin alın.
  • Yeni Oluştur...