dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 istersen sileyim mesajlarını barbu.. bu arada kartondan kesin yaw.. ya da yapıp satın 1 tl'ye.. kitapevlerine bi koli satarsınız işte
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 irin said: hırs yaptım,hocaya sorucam polimer dökümü kullanmama izin verirse dökücem ben bunu,boy boy yaparım hem istediğim gibi.hem parmaklarım küçük,kitapları öldürmemiş olurum böylelikle,bi de sadece ben kullanırım kimse çoramaz.hobarey! Bende isterim ._. Bizim labda seri üretip işin sanayisine girebiliriz aslında.
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ortaya attım alınan alınsın dersen allahcc iyi demez annem
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dasaaa said: istersen sileyim mesajlarını barbu.. bu arada kartondan kesin yaw.. ya da yapıp satın 1 tl'ye.. kitapevlerine bi koli satarsınız işte sen bilirsin abi. farketmez cok. sil hatta
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: @dasaaa güzel abicim, benim tepkim oldschool olayına verdigin örneğeydi. daha iyi bir örnek verebilirdin diye düşünüyorum sadece =) çocuunun altını normal bezle bağla.. öldsukuuuuuu etraf bok koksun ve bezi yıkayan eşin kafanda tava patlatsın öldsukuuuuuu intikam cesedini de açıkta çürümeye bıraksın öldsukuuuuuu çürüme
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Redeagle said: irin said: hırs yaptım,hocaya sorucam polimer dökümü kullanmama izin verirse dökücem ben bunu,boy boy yaparım hem istediğim gibi.hem parmaklarım küçük,kitapları öldürmemiş olurum böylelikle,bi de sadece ben kullanırım kimse çoramaz.hobarey! Bende isterim ._. Bizim labda seri üretip işin sanayisine girebiliriz aslında. malzeme benden işçilik için ne kadar alırsın?
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @dasaaa kartonun ömrü az olur.plastik yapıcaksın,parmak yerine keçe koyucaksın,acıtmıcak @Redeagle güçlerimizi birleştirelim viva la kimya fdhsd
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya cidden ama kece de olsa acitir uzun sure okuduktan sonra
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şekerden yap bence canın çektikçe yersin yedikçe okursun
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 unsɹnʞo ǝçʞıpǝʎ uısɹǝʎ ǝçʞıʇʞǝç uiuɐɔ ǝɔuǝq dɐʎ uǝpɹǝʞǝş
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 osman ne şeker adamsın lan @barbu hocam sen kaç saat kitap okuyorsun ya,not düşeriz senin gibilere 2 saatden fazla kullanmayınız diye.sonra kramp girdi diye dava açmaya kalkarsın sen,uğrasmayalım. SodomVsGomore sana da yaparız bi guzellik arkadaşım,ayağın alışır sdf
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İdeal bir "kitap ayırma platformu©" için beklentilerinizi yazarsanız en kısa sürede hepinize geri dönüş yapacağım.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @irin 2 saate zaten rahatsız eder gibime geldi. ama cok istiyosun gordugum kadarıyla o zaman verdim onayı. ailecek kullanabilir herkes. merak etmeyin alın.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 EDWARD KITAP AYIRACI varken böyle şeyler olmuyo
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu kitabı ayırmıyo okurken o ayrı mesele
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: masa gerekir,gerekmese de metroya binilmez mesela onla
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.fun-n-nuf.com/thumbthing.html unutma bu kıyağımı =) edit: terazime tıklasanıza =(
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 teşekkür ederim şekerim osman ama hırs yaptım lan,ben yapıcam bunu. sana da yapayım hatta,şeker kaplarız üstünü
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında işleri büyütüp direk donut yapıcaksın edit: ne kabayım lan :/ reca ederim efenim lafı mı olur
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 len,editler meditler ne iş? neyse çocukların önunde tartısmak istemiyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yalnız ben edit öncesi haline baktım da.. çok fena.. ban him
Öne çıkan mesajlar