Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oha daha mutsuz edemezdin şuan beni. tüm hafta mı? yıkıldım resmen............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bella said: bi de bu havada dizini kırıp oturmak yerine maç falan yapmaya gidenler var onlar da bambaşka sdfgneden ,ki ya dün gece 11-12 bugunde 9:15-10:15 maçım var gayette güzel oluyor bu havada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SAPIKSINIZ. şu havada kıtlık olsa çıkmam, aç otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hala guzel oluyor diyorsun. beynin donmuş, neden ile ki arasına virgul koyuyorsun. hala iyi, iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 diyor bunun yalancısıyım bikere -5 derecede maç yapmıştım üstümdede kısa kollu vardı ölüyordum 20 dakka full koşup anca ısınabilmiştim kötü günlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.italiaatavola.net/images/contenutiarticoli/luca-gardini-300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 barbu said: hala guzel oluyor diyorsun. beynin donmuş, neden ile ki arasına virgul koyuyorsun. hala iyi, iyio klavyemin içinde ne var bilmiyorum ama a'ya basıyorum y çıkıyor o yüzden yoksa beynim donduğundan değil :D Bella said: SAPIKSINIZ. şu havada kıtlık olsa çıkmam, aç otururum.sapık değil gene olsa gene yaparım seviyorum soğuk sıcak fark etmez oynarım zaten kaledeyim planjon falan yapıp ısınıyorum ayrıca aç kalsam soğuk falan dinlemem fizana bile gider yerim bişiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar