Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BabacumMostors said: böyle bir soğuk ^_^ hıgaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben hayatımda bugünkü kadar kötü giyinmemiştim ne bulduysam giydim uyku sersemi yarın kafam bereye sığsın diye saçlarımı düzleştiriyorum şu an dkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: BabacumMostors said: böyle bir soğuk ^_^ hıgaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 forgiver said: 1 kilo fındık yiyin asdasd sürtünmeden alev almak kaçınılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 soğuktan bayağı eli kolu palto altında morarmış -herhalde toplumun %70i gibi- birisi olarak "5-7'C soğuk falan değil. bi gidin yaaaa.." diyorum istanbulda 2parmak kar yağar "işte büyük fırtına!" olur.. ssoğuk nedir şöle söyleyim.. 400m yolda burnundaki sümüğün donması, buz tutmasıdır.. eve gelip hayvani kalınlıkta paltoyu çıkartınca kolların hafif hafif mavileştiğini görmektir.. istanbulda ne soğuğu allasen.. 5-7'C hem de gün içindeydi.. şimdi -1'C! sokakta uyumayıp sadece kısa mesafe yürüyen adam dert değil.. ki kar yağarkene 40dakika dışarıdaydım.. tel ile konuşurken tek elim üşüdü.. epi topu bu -gerçi soğuyan bağyanları ısıtabilirim...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Llama said: izmirde bi soğumadı gitti arkadaş ya atkı takmak istiyorum bere takmak istiyorum haa bornovadan bildiriyorum, akşam güneş battıktan sonra bi koptu, hala takır takır soğuk. noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben evde boxer t-shirt geziyorum oh mis dışarısı soğuk ama baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 rusya da insanlar paso reçel ve bal tüketiyorlar. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu havada etek giyen kızlar GG yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nanoteknoloji Adidastech taytları(içlik don daha anlamlı). seviyorum. 3 gündür konuşuyorum nazar değecek yırtılacak kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bursada götüm dondu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: kac derece ki? -18leri gördüm bu sene alemanyada, ölüyodum resmen. hatta artik o kadar soguk olmamasina ragmen sanki kayaga cikarmiscasina giyinip öle cikiyorum kat kat. Abi sen -18 görmussun lan, ben norvecte -30 falan solumaya calistim gecen hafta. 15 dakka gezinti o havada, sonrasinda 2 gun yatak. Insan nefes alamiyo o sogukta. 3 corap falan giysen yine soguk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya rusyaya ne demeli. :) ztn buraların soğuğuymuş. problemi yok demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yasadığım en acıklı soğukda, ellerimo kadar odnmustuki kapıyı iki elimle acmıstım, parmaklarla değil, bilekler arasında sıkıstırıp cevirerek. iveri girdim üstümü cıkartamadım bi 1 saat, ne düğmeleri tutabildiğim nede fermuar cekebildiğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 cuce nerdeydin? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 the day after tomorrowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ÇOK SOĞUUUKK Sigara içmeye çıkayım dedim yukarıya, dondum, yarısını içtim attım ya bu ne böyle.. Ama her yer beyaz, çok güzel görünüyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 of ya şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri üşümek dünki gibi mi bugünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: of ya şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri üşümek dünki gibi mi bugünde? Dünden beter canım ya :( malesef, ben lahana gibi kat kat giyindim, hareket edemeyecek derecede yani, ancak öyle üşümeden gelebildim, ama dışarıda min. vakit geçirmek gerek, hemen burnum akmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kac derece? internetten baktim da 2-3 derece falan diyo, ona mi soguk diyosunuz üüü. EKSI ONSEKIZ dedim ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sıfır dedik ya. ben -18de ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 burda -6 su an ve cam acik oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 millet denize girio olm soğuk felan değil -20 den öncesi soğuk sayılmaz cık. http://www.triathlonforacure.com/wp-content/uploads/2009/10/SwimIce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: burda -6 su an ve cam acik oturuyorum. oha cam var mı? banada açsana cam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: burda -6 su an ve cam acik oturuyorum. ölürsün oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar