Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir sorayım dedim. bu işten zevk alarak hayrına yapacak birisini arıyorum. şimdi kolumda bir dövme var. dirsekle el arası bölgede. tribal. bunu omuza kadar uzatıcam mevcut dövmeye de upgrade yaptırıcam. çizim eğitimim falan var ama tribal dövme çizmek ayrı bir olay valla becerebileceğimi sanmıyorum. böyle ben dövme çiziyorum meraklıyım falan diyen birileri varsa onlarla iletişime geçeyim birkaç şey çiziktirsinler falan mesela fikir oluşturmaya çalışıyorum da kafada var mıdır böyle birileri bir şansımı deneyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Senin dövmeyi bi görseler daha kolay olur arkadaslar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 neden kolunun ortasına bu tribali yaptırdın diye düşünenlere de açıklayayım kendisi eskiden anca triballe kapanabilecek bir dark side of the moon prizmasıydı. şimdi işte bunu geliştirip uzatarak şekillendirmek yalnızlığını gidermek istiyorum. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/dvme-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yalnız prizma hala belli oluyor bir miktar :P Çok mu kötüydü bir de; neden tribal yaptırmak istedin sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 çok kötüydü:D fotosu var da fotoda güzel bile çıkmış. zaten ilk istediğim tribaldi ama o zamanlar çok ani gelişti acemilik+gençlik falan. deviantartta gördüğüm dark side of the moonlar gibi olur sanmıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pattes boyası gibi olmuş dark side of the moon dövmen. forumun başka bi yerinde görmüştüm de burdan yazmış olayım eheh yenisi baya başarılı ama(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Black-ice said: neden kolunun ortasına bu tribali yaptırdın diye düşünenlere de açıklayayım kendisi eskiden anca triballe kapanabilecek bir dark side of the moon prizmasıydı. şimdi işte bunu geliştirip uzatarak şekillendirmek yalnızlığını gidermek istiyorum. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/dvme-1.jpg Berber koluna dayamıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 @yav eyv:) @nickimdenaşşaa höy?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben prizmayı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Black-ice said: neden kolunun ortasına bu tribali yaptırdın diye düşünenlere de açıklayayım kendisi eskiden anca triballe kapanabilecek bir dark side of the moon prizmasıydı. şimdi işte bunu geliştirip uzatarak şekillendirmek yalnızlığını gidermek istiyorum. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/dvme-1.jpg hatayımda gördüğüm en kötü cover-up, kusura bakma ama çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 trial kelimesi gördünmü kaçıcan dövme olursa ışınlansan yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi sene bikere 2010, yani tribal ne? Tribal hapishanede milletin tombo kalemle yaptığı dövme; artık insanlar sanatı ağlatıyo birbirlerine francisco de goya fln atıyolar, lütfen bırakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla zevk meselesi. ben seviyorum tribal kolu sarmalıyor şekil duruyor. kolda en azından. sırta ya da göğse fln desen iyi gider bence. kötü cover up demene de bişey diyemem o da zevk meselesi. ama alttaki dövme çok üçgen falan bi şekil olduğunda kapatması biraz zor oldu. de tabi "sönö ikibon tribal ne?" ne kadar odunca bir yorum da olsa insan gibi cevap vermeyi uygun gördüm. bir de sonuna böyle ne? diyip soru işareti koymuyor musunuz valla en çok da ona uyuz oluyorum. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tribal değil de farklı dalgalar yaptır. japon bahçesi geçsin üstünden mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar