Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dövme yaptırmak için dövme yaptırmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ekmek alnına OÇ yaptırcam ayarladım adam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sus ya perma-cenabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 şabanlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Cons said: sus ya perma-cenabet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Hayır random bir şey yaptıracaksan da küçük bir şey yaptır bari. "Yarın başlıyorum 8 haftaya bitecek" bir dövme olmasın. Yazık vücutlarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 8 hafta ne lan allah dünyayı 6 günde yaratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2 saatte aslında. söylemedik size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tek seferde bitmeyen bir şey olunca arada bir hafta beklemek falan gerekiyor bildiğim kadarıyla, ondan şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arkadaşı 5 gün aralıksız hunharca kazdılar. beklemediler öle. adam hayattan soğudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi rüyamda hatunun biri sarılma bahanesiyle iphone umu çaldı. dikkat edin ha insanlar iyce yoldan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rüyanda bile insanlar yoldan çıkmış. senin sonun lost highway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya biliyorum da emin değilim bi de iş ciddiye bindiği için korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gösterdim de tek seans 4 saat sürer dedi işte karşılığında ben de 3 seanslık kanal tedavisi yapıcam yavrucağa yih yih :D ama hangimiz daha fazla acı vericez emin değilim de sanki benimki daha eziyetli olacak nihayetinde o anestezili olucak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Emin değilsen hiç yaptırma. Ayrıca acıtan bişey değil, girme böyle kafalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yaptırmak istediğimden eminim aklımda 2 3 şey var hangisi olacağını yarın görücem. pişman olacağımı sanmıyorum ama. ince eliyip sık dokuyorum sadece. bu arada acıdığını biliyorum =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Yahu yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Şu ACITIYEEE efsanesini kim çıkardıysa biri ona ağzının payını vermeli adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 h.i.m.y.m sdfsdf ya adam dedi bana yapacak olan, ama sanırım eşit şartlarda olacağımıza inandırmak istemiş beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Benim de tek seans 4 saat sürmüştü. 4. saatin sonlarına doğru deli gibi kanadı bile, hiç acımıyor no worries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bizim burda tanıdık dövmeci var piercing falan (Köprüaltı) Bi gün selam vereyim diye girdim yukarda kızın çığlıkları geliyodu sonra çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben bir arkadaşımı götürmüştüm, kız bildiğin ağladı bir 15 saniye falan. Sonra aa acımıyormuş ki halbüsem dedi, tamamen aptallığından ağladı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 teyzemin oğlu yaptırdı çok acımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben zaten yukarda dövme yapıldığından emin değildim çığlıklar geliyodu sadece ajkgbsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar