copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sesu said: Benim de tek seans 4 saat sürmüştü. 4. saatin sonlarına doğru deli gibi kanadı bile, hiç acımıyor no worries. saol sesu gerçekten içimi rahatlattın ^^ bi de ne kadar sürede toparladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ağda gibi uyuşuyör ki ağda çok daha kötü neyseh sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dartanian said: Ben zaten yukarda dövme yapıldığından emin değildim çığlıklar geliyodu sadece ajkgbsag ne tarz çığlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ağda ne ya ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 copry said: sesu said: Benim de tek seans 4 saat sürmüştü. 4. saatin sonlarına doğru deli gibi kanadı bile, hiç acımıyor no worries. saol sesu gerçekten içimi rahatlattın ^^ bi de ne kadar sürede toparladı ? 1 hafta 1.5 hafta falan. Ama o kaşıntı evlat acısı gerçekten. Sürekli arkadaşlarıma sırtımı kaşıtıyordum adssaf. Bir de pogodi gibi duşa girmemezlik yapma ahahah. Ben öküz gibi vazelin sürüp giriyordum, hiç bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahah bana dövmecim dedi girme diye 1 hafta evde oturdum ben de lsjdfsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Migros poşeti, lastik, duş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pogo naaptın ya 1 hafta ne abovv :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 el bileğinin iç üst tarafı (bkz: gömlekten kolundan görünmeyen kısım) zor mudur dövme için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahah saçımı falan yıkıyodum ama öyle doya doya duş alamadım suyu üstten sallandırarak skdjf omzumda olduğu için poşetleyemedim, vazeline de güvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sanmıyorum cimcir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dworgian said: el bileğinin iç üst tarafı (bkz: gömlekten kolundan görünmeyen kısım) zor mudur dövme için? Bende var orda, gayet kolay yapılıyor. Damarların üstünden geçerken bıtbıtbıt eline doğru kan gittiğini hissediyorsun o biraz gıdıklıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bilek daha hassas diye biliyorum ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 alın acımetre, bir de vazelin sürülmez açık yaranın üstüne. Duş alırken sürücekseniz bile duştan sonra tamamen silmeniz gerek o daha fazla can yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben vazelinden başka hiç krem mrem kullanmadım, problem çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Nası bir dövmecin varmış senin ya, vazelin petrol bazlı bir madde sürülmez asla. Hem enfeksiyon riskini artırır hem de iyileşmesini geciktirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dworgian said: el bileğinin iç üst tarafı (bkz: gömlekten kolundan görünmeyen kısım) zor mudur dövme için? Benim orada var boydan boya, hiç bir tarafı acımadı, bi tek dirsek içi tarafına yaklaşırken komik bir gıdıklanma hissiyatı olmuştu, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Laorx said: Nası bir dövmecin varmış senin ya, vazelin petrol bazlı bir madde sürülmez asla. Hem enfeksiyon riskini artırır hem de iyileşmesini geciktirir. Dövmecim söylememişti ya. Annemin bir arkadaşı söylemişti bütün vücudu dövme adamın. Benim de ilk dövmemdi he iyi deyip geçmiştim dsf. Dövmecim bepanten zart zurt bir sürü şey vermişti yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi sana kalsa hiçbiyer acımıyo zaten =// batikonla falan pansumam yapmam gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bephanten plus antibakteriyel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Plusa gerek bile yok ya, merhem direk mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi bana bursa da sağlam bi dövmeci söyleyin kükürtlüde bi tane duydum onu da bulamadım dövmeciyi ararken kafama dolu yağdı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ne gezer Bursa'da sağlam dövmeci allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kebapçı mı abi bu ehehe, izmir ankara antalya istanbul gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bepanthol F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar