greewoch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bilişim sistemleri mühendisliği 2. sınıfım. evi arayıp, anne, benim bursu dondurdular, okulu bırakıcam, yeniden öss demek üzereyim ki bir hafta kaldı bu olaya(okul-> kıbrıs-daü) Üni'ye giriş sınav sistemi değişmiş bişiler bişiler... Zaten ilk sene aldığım mat101, fizk101 falan mat2, fizk2 gibiydi; hepsi aklımda yani. Nisandaymış ilk sınav, 160 soru , öss'nin 1.bölüm soruları gibi; daha ne, np. Beni kaygılandıran derslerden ziyade, inanılmaz tembel bi insan oluşum. Bölümü kazandığımdan beri hemen hiç ders çalışmadım. 2 senedir wow-anime-diziler üçlüsüyle geçiyorum tüm vaktimi falan filan... Zaten 5 ay kalmış, kapanırım eve, günde 10 saat ineklerim gibi hayaller kuruyorum da; Ben daha önce hiç aynı gün içinde 3 saatden fazla ders çalışmadım ki...(c'ye giriş finalim hariç) Çözüm bulmaktan ziyade içimi dökmek istedim. Bilg. müh. olmak istemişimdir hep ama dota oynayarak hazırlandığım 2.öss hazırlık yılımda da olmayınca, bu bölüme yerleştim falan filan. böyleyken böyle işte, uzun oldu ama varsın olsun be... sevgiler, saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Aaa adam ben olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben de seninle aynı durumdaydım. Çankaya mat-bil bursluyu brüt 4.sınıfta bıraktım. Kararı verdiğimde öss ile ilgili her şeyi unutmuştum neredeyse, benim de günde 2 saatten fazla ders çalıştığım olmamıştır hiç, yine olmamıştı :) Bir şekilde kazandım girdim yine. Şimdi iyi ki öyle yapmışım diyorum. Sana tek söyleyebileceğim kararını bir kere ver, sonra hiç bakma bir daha arkana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tamam anime-wow-dizilere devam et, birde iş bul işte çalış. Zaten seçimini yapmışsın ama kabullenemiyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dreagloth'un dediği doğru. Fakat ben bir kere arkana bakman taraftarıyım. Okulu bıraktıktan sonra dön bi, 2 yıl geçirdiğin aileye bak. No problem ise devam et. Dota ile kazandıysan, dotasız uçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bir düzeltme yapayım, kararını verene kadar 100 kere bak tabi arkada. Gerçi senin burs da dondurulmuş, arkaya bakacak bir şey kalmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 herkes okucak diye bişey yok boşuna kasma kendini :P Law güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Okumayana kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 greewoch benim feykimdir ,sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bence bırak ve kolay okunacak bir devlet üni bölümü seç, ailen de boşuna ödeyip durmasın özele. (edit: pardon bursluymuşsun) Hem yine wowuna animene devam edersin ama hiç olmazsa diploman olur. Bence tekrar düzgün bir yere girsen orada da çok salarsın sen kendini belli. Yok illa sağlam meslek isterim diyorsan, ünide de ona göre çalışsaydın derim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yüzleşme cesaretine sahipseniz, yaşamınızıda dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Elimizdeki tek lüks bu, hayatımızın içine dilediğince edebilme lüksü. Harca harca bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu kararla tam tersini yapıyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Law çok didaktik konuşmaya başladı8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Üniversite hayatımda bende aynı hataları yaptımda şimdi çok pişmanım, yüzleşemiyorumda işin kötü tarafı bu :). Gerçi okulu bitirdimde bölüm sonu canavarı gibi birşey oldu en sonunda, halen arada bir kabus olarak görürüm, işte mezun olamıyorum altan bir iki ders kalmış felan, akabinde hop lisede buluyorum kendimi yahu burdanda altan dersin kalmış diyorlar, eşşek kadar adam oldum, bu lise üniformasını naıl giycem diyorum sonra okumanın yaşı yok diye buluyorum kendimi. Bütün bu utanç ve rezillik didaktik konuşmamıda beraberinde getiriyor :). Tecrübe ile sabit nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bence http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu adamı yapıştıran banlansın ya. direk konuyu filan unutup gülmeye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 başarılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 rahatsiz said: şu adamı yapıştıran banlansın ya. direk konuyu filan unutup gülmeye başlıyorum. Hacı bende "ooo yes atar yaptım" diyerek koltukta kendimce kuuul takılarak başlığı takip ediyordum. Gördüm ya. Evet gördüğüm andır benim bittiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Adamın yaptığı direk troll yani. Herneyse, eğer günde 4-5 saat çalışamayacaksan hiç girme ki, bence girme. 4 yıldır çalışmayan bir tipsin, dota, anime vs ile üni sınavına hazırlanılmaz. Gaz vermeyin sizde adama, size uyup bırakacak üniyi, sonra daha dandik bölümleri dahi kazanamayacak. Eğer adam gibi çalışırım, pis kasarım kendimi diyorsan, hemen bırak diyeceğimde, şüpheliysen, cık. Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bursun gitmediyse devam et biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 normal biri günde 4 saat çalışarak rahat 10-20k arası sıra yapar 5 ay kalmasına rağmen ama sen ağır tembelim diyorsan eldeki pirinçten olma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 düşündüm, taşındım -- Okul en iyi ihtimalle yarım dönem uzadı, gelecek dönem sonunda bursu geri alsam da, gelecek yıllardan umutlu değilim, çünkü mutlu değilim, buda beni başarısızlığa itecek tekrardan. Yakında bir aya yakın okul tatilim var, ailemin yanına gidiyorum. Herşeyden mümkün mertebe soyutlanıp max ne yapabileceğime bakıcam. Kendimi denicem yani. Şayet başarabilirsem bu sayko çalışma işini, durumu aileye anlatıp, bakın yaparım ben bu işi, bu sefer ciddiyim, okulu dondurup öss'ye giriyorum tehey diyecem. Okulu bırakıp işe başlamak da bi seçenek tabi de, onu pek düşünmek istemiyorum şimdilik, belki de dediğiniz gibi kendimden kaçıyorumdur bilmiyorum. Eğer eski Oblamovluğum duruyor ve sadece hayal kuruyorsam; Yani başaramazsam bu çalışma işini... neyse onu da bir ay sonra konuşuruz :s cevap yazan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum, herşey gönlünüzce olsun emi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi dondurunca gene de para vermek zorunda mısın okula bilmiyorumda neticede öyle bir imkanın varsa dondur 1 sene napmak istiyosan yapmaya çalış olmadı geri döneceğin bir yerin olmuş olur hiç fena değil bu şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar