Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adobe After Effects ile iş aramak

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

Gkgokhan said:

Devilmanta said:

peki yanında ne yalayıp yutmamız lazım?

Premiere olabilir, Photoshop olabilir. İşini göreceğine inanıyorum.

Premiere video işleme programı değil mi? Sony vegas kullanmışlığım var. Photoshopta da bişeyler yapabiliyorum.
Gelelim Nasıl para kazanabiliriz sorusuna.
Sosyal ağlarda paylaş

TV kanallarında, TV/Film yapımlarında, Yapım sonrası üstüne çalışan şirketlerde çalışabilirsin.

Bunun için showreel hazırlayıp iş ilanları kovalayacaksın.

Genelde bir kurgu programıyla beraber after effects bilenler istenir. Uzmanlaşmaları farklı olsa da sektör maalesef iki işi yapan adama tek maaş verme peşinde olduğu için ilanlar bu yönde oluyor.

Kimileri de bir 3D programı yetkinliğiyle After Effects istiyor misal. Compositing & Motion Graphics de birbiriyle yakın olduğu için bu tip bir ilan ihtimali daha yüksek.

Bağlantılarını iyi yaparsan freelance de çalışabilirsin.

Facebook'da misal şu grup var

http://www.facebook.com/postproduksiyon

Belki yardımcı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

taslak projeler hazırlayıp satabilirsin mesela bunlar için pazar alanları var.

ben de yalayıp yutmak için uğraşıyorum ve ben de AE ile para kazanmak istiyorum. bu hafta biraz yoğunum bitsin bir mesajlaşalım senle fikir alış verişlerinde bulunuruz falan :)

bir de yalayıp yuttum derken ne kadar yaladın? yani mesela bu arkadaşın reelindekileri aynı kalitede olmasa da gerçekleştirebilir misin?

http://www.benrollason.com/newsite/ben_vfx_reel.html

yeteri kadar iyi olunduğunda AE ile tek başına mis gibi para kazanılabilir gayet.

edit: tabi yaratıcılık faktörünü de unutmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide şu senin linkini verdiğin sitedeki amca belliki önceki işlerinin bi mix videosunu yapmış ama yakın zamanda bunlara benzer şeyleri yapabilir hale gelebilirim.
Ama ben özel efekt dışında bi işe sahip olduğumdan ve eşşekler gibi çalıştığımdan çok az zaman buluyorum AE için yada bana yetmiyo zaman :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...