Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Diyelim Adobe After Effects i yaladık yuttuk. Nasıl iş arayabiliriz. Nerelerde iş bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dabbe 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sadece after effectsi yalayarak hicbisey bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 peki yanında ne yalayıp yutmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Devilmanta said: peki yanında ne yalayıp yutmamız lazım? Premiere olabilir, Photoshop olabilir. İşini göreceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Gkgokhan said: Devilmanta said: peki yanında ne yalayıp yutmamız lazım? Premiere olabilir, Photoshop olabilir. İşini göreceğine inanıyorum. Premiere video işleme programı değil mi? Sony vegas kullanmışlığım var. Photoshopta da bişeyler yapabiliyorum. Gelelim Nasıl para kazanabiliriz sorusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesela tv kanalları, reklam ajansı tarzı yerler bol bol kullanıyor bunları. Borusu daha iyi ötenler şu anda herhalde online değil. Çünkü biliyorum pati'de ajanslar da çalışan çocuklar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hmm gelse de birileri fikir verse bari yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 TV kanallarında, TV/Film yapımlarında, Yapım sonrası üstüne çalışan şirketlerde çalışabilirsin. Bunun için showreel hazırlayıp iş ilanları kovalayacaksın. Genelde bir kurgu programıyla beraber after effects bilenler istenir. Uzmanlaşmaları farklı olsa da sektör maalesef iki işi yapan adama tek maaş verme peşinde olduğu için ilanlar bu yönde oluyor. Kimileri de bir 3D programı yetkinliğiyle After Effects istiyor misal. Compositing & Motion Graphics de birbiriyle yakın olduğu için bu tip bir ilan ihtimali daha yüksek. Bağlantılarını iyi yaparsan freelance de çalışabilirsin. Facebook'da misal şu grup var http://www.facebook.com/postproduksiyon Belki yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 motion graphics yapıcaksan , yanına 3d programı lazım video editing lazım, elbette ps gibi image processig programı lazım. ses'i de sen yapıcaksan artar liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 taslak projeler hazırlayıp satabilirsin mesela bunlar için pazar alanları var. ben de yalayıp yutmak için uğraşıyorum ve ben de AE ile para kazanmak istiyorum. bu hafta biraz yoğunum bitsin bir mesajlaşalım senle fikir alış verişlerinde bulunuruz falan :) bir de yalayıp yuttum derken ne kadar yaladın? yani mesela bu arkadaşın reelindekileri aynı kalitede olmasa da gerçekleştirebilir misin? http://www.benrollason.com/newsite/ben_vfx_reel.html yeteri kadar iyi olunduğunda AE ile tek başına mis gibi para kazanılabilir gayet. edit: tabi yaratıcılık faktörünü de unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Henüz yalayıp yutmadım ama elim yatkın ve daha önce ps flash vs çok kullandım. Şu anda da üzerinde çalışıyorum VideoCopilot sitesindeki bütün tutoları yapıyorum izliyorum kendi çektiğim videoları da effectliyorum. Razz msjlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ha bide şu senin linkini verdiğin sitedeki amca belliki önceki işlerinin bi mix videosunu yapmış ama yakın zamanda bunlara benzer şeyleri yapabilir hale gelebilirim. Ama ben özel efekt dışında bi işe sahip olduğumdan ve eşşekler gibi çalıştığımdan çok az zaman buluyorum AE için yada bana yetmiyo zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tamam haberleşiriz aklımda, atlatayım şu haftayı. videocopilot'a fazla alışmamak lazım sonra ordakilerden fazla uzaklaşamıyor insan yapımlarında oradakilere benzer işler çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar