Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bu haberden yeni haberim oldu ama oturduğum yerde hizmet verilmiyormuş:(Ankara dikmende oturuyorum,ayrıca balgatta oturan bi tanıdığımız telefon numarasını girdim ordada hizmet verilmiyormuş,superonlinin adsl abonesi olan birisi varmı ankarada??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Url yi yazarmısın bi bakayım burda varmıymış hizmet telekomun dsl inden ne farkı var bunun bu arada? fiyat olarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: EagleEye, 18 Temmuz 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Url yi yazarmısın bi bakayım burda varmıymış hizmet telekomun dsl inden ne farkı var bunun bu arada? fiyat olarak falan? 128k 49 milyon yerine 45 milyon ben bunu gordum :)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bizim buraya(oran) hizmet veriliyormuş port varmış valla başvururm herhalde ben. yannız superonlineın fiyatlarının ucuz olmasının nedeni nedir? acaba bi dezavantajı mı vardır? farkı nedir bunun normaliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kesin vardır birşeyleri kurulum ücreti 500 dolar falan[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hayır yazıyo fiyatları adsl.superonline.com adresinde.. 49 milyonluk bağlantı 53 milyon falan.. altyapı türk telekomun altyapısı.. janjan olucak diye fazladan para? daha beklemek gerek..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Şahsen 4 mılyon farkla rekabet olucagını dusunmuyorum.yapsınlar yiyorsa 35 milyonda alkışlayalım,alalım kullanalım :P 4 milyon ucuza vermek ıcınmı 2 yıldır kıclarını yırttılar[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yakında dikmenede gelir sanırım. bizim sirkete basvurduk ve hemen geldi(ankara macunköy-gimat) :) gimata gelicek dikmene gelmiycek olacak iş değil ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tek şirketlen rekabet olmaz herşeyden öte o kuruluşlar şuan için ttye muhtaç.Ttnin özelleşip 6 7 kuruluşun piyasada olması gerekiyor.Ama işler iyiye gidiyor bu işler alp diye olmaz bir günde.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 19 Temmuz 2004 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eh be yapa yapa bunu mu yaptılar?? o 45milyona kdv dahil değil. hızlar da da bi farklılık yok, ne biçin rekabet ya bu??[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 "SOL'dan başvursak daha mı az bekleriz?" diye bir soru yöneltsem size, ne dersiniz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 portlar ttnin elinde olduğu sürece kim rekabetten bahsedebilir ki? zaten genelde bağlantıda da problem olmuyo pek, tek sorun ttnin müşteri hizmetleri.. Umarım bu tip şirketler daha iyi bir kadroya sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 normal adsl 256k aylık 69 milyon deil mi? kdv dahil mi buna? sol'un kdv haric 63 milyon ediyor. kdv %8 deil miydi? o da 5-6 arası ediyor. 69 ediyor. e aynı? tabi normalinki kdv dahil 69sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eve 256 şu anda 69 MTL[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ayrıntıları bügün öğrendim:)Sitede yazan fiyatlara kdv dahil değil kdv eklenince tt yle aynı fiyata denk geliyor,ayrıca gene türk telekomun altyapısını kullanıyorlar(santral ttye ait),ama bi arıza olunca superonline teknik servisini arıyor muşuz sırf bunun için almaya değer:) Yakında koç.nette başlıyor adsl portu dağıtmaya,ama büyük ihtimalle onnarda ttnin altyapısını kullanacaklar,şu an tek umudumuz ttnin bir an önce özelleşmesi Bence en az 2 sene daha tt ye muhtaç olacağız çünkü kendi telefon santralini kurmak çok zor bi iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 TTnet in altyapısını kullanmadan adsl bağlantısı veremezler çünkü başka altyapı yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bende öle dedim zaten,sokaklara caddelere 0 dan telefon hattı döşemek hem zor hemde çok pahalı bi iş,bence ttden başka bi şirketin altyapı oluşturması en az 2 sene sürer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar