Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 R²'de (3,2) diye bir ikili bir vektör mü belirtiyordu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 3 x eksenini 2 y eksenini belirtir uc yukari 2 saga iste onlarin birlestigi nokta senin seysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 DeadSkinMask said: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Anelor said: 3 x eksenini 2 y eksenini belirtir uc yukari 2 saga iste onlarin birlestigi nokta senin seysin abi şimdi o bir nokta belirtiyor da, lineer cebir'de öyle birşey vardı diye aklımda kalmış sanki uzunlugu 3e 2 olan bir vektör belirtiyordu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ardeth hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Batuhan_BJK said: Anelor said: 3 x eksenini 2 y eksenini belirtir uc yukari 2 saga iste onlarin birlestigi nokta senin seysin abi şimdi o bir nokta belirtiyor da, lineer cebir'de öyle birşey vardı diye aklımda kalmış sanki uzunlugu 3e 2 olan bir vektör belirtiyordu diye. iste bende onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 (3,2) bu nokta belirtiyo da o lineer cebirdeki olayın gösterimi farklı bildigim kadarıyla. yarın lineer cebir finalim var ve hiç umursamadım bakalım nolcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 @Anelor: tamamdır terazine tıkladım. bizim çarşamba final işte vektör uzaylarından girdim şu an, web'de kaynak var oradan çalışıyorum bakalım, kitap mitap da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Doğrunun grafiğinide çizin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Anelor said: 3 x eksenini 2 y eksenini belirtir uc yukari 2 saga iste onlarin birlestigi nokta senin seysin 3 x eksenini demişsin sonra 3 yukarı demişsin. x ekseni yatay olan <.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DeadSkinMask said: 5 Bu tarz sorularda sadece benim 5 yazasım geliyor sanıyordum, yalnız değilmişim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar