=) Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 youtube da face de bir videoyu tam ekran yaptığımda veya bir flash ı tam ekran yaptığımda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye bir uyarı alıyorum ve driver kendini kapatıyor sonuç olarak restart atmak zorunda kalıyorum...driver güncelledim herşeyi denedim ama olmadı... hd4890 ekran kartı 24 inch ekran 1920x1080 kullanıyorum ekranı fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ekran kartı - anakart uyumsuzluğu geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben hiç böyle birşey görmedim youtube daki videoyu yaparsın hata verir facedeki videoyu büyütürsün hata verir yani çokda derdi yok kullanıyorum ama bu olay çözülse güzel olcak.benimde aklıma hani ekran büyük diye büyütünce iyice kalitesiz oluyo vs ondan diye birşey geldi olabilir mi acabA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 işletim sistemindendir belki, aynı kart, aynı çözünürlük var bende bir sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fizban'la aynı durumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 flash ayarlarindan hardware acceleration i kapa; kaynagini bilmiyorum sorunun ama bu sekilde kacabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kartta da sorun olabilir. baska makineye tak karti oyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar