Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/83/BBC_Life_title_card.png/250px-BBC_Life_title_card.png Resmi program sayfasi Wiki : BBC Life BBC tarafindan cekilen 10 bolumluk bir belgesel. Uzun zamandir izledigim en keyifli belgesel serilerinden bir tanesi oldu. Hem anlatim hem goruntu kalitesi cok basarili. Kesinlikle hd seyredilmeli. ilgilenenler kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 torrent linki, lzlenebilecek yer varsa verelim bence, herkes izlesin. sanmıyorum ki bbc bişey desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ohh ingilizler versin vergisini sen izle! yok arhaşım sen oturup "Gönlümüzde Yaşayan Peygamber" fln izliceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vay evrim, buldum hdsini insin yarın izlerim, çok güzel gibin durmakta lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 fede said: torrent linki, lzlenebilecek yer varsa verelim bence, herkes izlesin. sanmıyorum ki bbc bişey desin ayni zamanda bluray ve dvd olarak satisda oldugu icin uygun olmaz sanirim verilmesi. ama yinede isteyenler bakacaklari yerleri biliyordur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Norak said: vay evrim, buldum hdsini insin yarın izlerim, çok güzel gibin durmakta lakin. Bolumler evrimden ziyade hayatta kalmak uzere hayvanlarin zorlu ve ilginc cabalari uzerine kurulmus. birde izlediginiz versiyonda 1. bolumun sonunda life on location adinda 10 dakikalik bir kamera arkasi klibi yoksa bi sekilde onu izleyin. izlerken bu goruntuler nasil alinmis acaba sorusunun karsiligini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Daha yeni bir bölümünü izledim ama alıp bir de bluray izlemek şart. hayatımda izlediğim en güzel şeylerden biri listesine koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bende bunun tr anlatımlı 1. bolumu var ama geri kalanlar yok. bulamadım hiçbi yerde. tuncel kurtiz baya baya iyi olmus seslendirme olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 http://www.dizihd.com/dizi/belgesel-izle baya bi belselel var burda; bolum modu mesaj uygun icerik degilse mesaji editle beni banlama sonucta surda belgesel paylasiyoz egitim amacli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 tuncel kurtizin sesiyle olan versiyonları lazım yahu. bunlar heryerde var ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Evet ntv'de denk geliyorum bazen ama hd cekmek isterim. Bu arada BBC,nat geo ve türevlerine 10 basar doğa belgeselleri açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hatta belgesel izliyorum ben böyle biriyim diyosanız tüm BBC belgesellerini edinin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Tuncel Kurtiz olayını burdan dnr lardan filan blurayini bakarak bulmayı denicem. Çünkü ilk öyle izledim orjinal seslendirmeden hiçbir eksi tarafı bana göre yoktu. Arada hala ntv de ve kanalın adını tam bilmiyorum ama galiba hd-en denen bir kanalda filan veriyolarmış. hd-en i bu belgeselle test ediyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kafa güzelken bbc life inanilmaz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tuncel kurtiz li hd versiyonu var midir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 geçen ntvde tuncelkurtizli bbclife vardı. açık bıraktım tvyi, uyudum. rüyamda bilinmedik dertlere gark oldum, erdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Popeye said: hahaha balıklara o dudak ve kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://divxplanet.com/sub/m/23222/Life.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar