jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 benımde kız arkadasımın işi başından aşkın olmasa yaptırmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 geçen dönem aldım bu dersi bu dönem de alttan alıyorum :D ama 3 görünüşü ii çizdiğimi düşünüyorum şimdilik =) demin 12 tane cismin 3 görünüşünü çizdim. yardımcı olmaya çalışabilirim istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çizdiriyorum birine pm de attım sana babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 otoket ne biçim bişey lan, katya negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ASLANSINIZ KAPLANSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 E noldu şimdi bu mesele? Halloldu mu ona göre siliyim otoketi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 halloldu teşekkür edildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben yapardım be..3 senede geçtim ama öğrendim sayılır namuzsuzu; en azındna bu tarz şeyleri kolayca yapıyorum. neyse hallolmuş gene hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar