gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 “Avatar” Depresyona Sürüklüyor James Cameron'un gişelerde fırtına gibi esen filmi "Avatar"ın bazı izleyicilerin depresyona girmesine neden olduğu belirtiliyor. “Avatar” Depresyona Sürüklüyor James Cameron'un gişelerde fırtına gibi esen filmi "Avatar"ın bazı izleyicilerin depresyona girmesine neden olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta CNN'in yayınladığı habere göre filmin 3 boyutlu olmasının da etkisiyle gerçeğe yakın bir deneyim yaşayan sinema izleyicileri, sinema salonundan çıktıktan sonra gündelik yaşamlarını anlamsız bularak, filmdeki ütopik dünyaya özlem duymaya başlıyorlar. Gerçek dünyanın yaşanabilirliği konusunda akılda yarattığı soru işaretleri yüzünden bazı izleyicilerini intiharın eşiğine getirdiği belirtilen film, gösterime girdiği tarihten bu yana 1.4 milyar doları aşan gişe geliri elde ederek sinema tarihinde "Titanic"ten sonra en yüksek gişe başarısı elde eden ikinci film oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aptal cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çok anlamsız şu hayat, 12 kilo verdim 3 hafta içinde. James Cameron'a burdan sesleniyorum yardım elini uzatsın artık! mavi şeytanlar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hadi kendini pikachu sanip da atlayan cocuk bi yere kadar da, yetiskinlere nolueyeo. salak yemin ederim gerizekali bu insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 avatar depresyona soksa matrix yuzunden toplu katliam cikmasi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kurtlar vadisi yüzünden neredeyse ülkeler birbirine giriyor,avatar da neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bende diyorum filmi izledikten sonra arkamdaki yabancı çifte niye kıl oldum :O Birbirlerine garip aksanlarla sürtük demeleri itici geldiğinden olabilir ama kesin mavi şeytanlarında katkısı vardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 millet fanteaziiii peşinde yok mavi olsun kuyrugu olsun ısıklı agacların altında takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 "Yaa bi bırak" derim ben bu filmi izleyip depresyona girene. Şu filmin anlattıklarını düşünemeyen insan mı var allahasen? Sanki aşırı yeni, düşünmesi aşırı zor fikirler barındırıyor da... Ulan senelerdir doğayı koruyalım, sevgi kardeşlik diye dolaşan bi sürü insan var 3D olunca mı anlıyosunuz sadece? Ben böyle bi saçmalık duymadım, ki 3D de virtual reality sanki... Tövbe tövbee millet depresyona girmek için sebep arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sokar tabe lan 4 saat film hayattan soguttu izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar