dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Makine müh., istatistik, birde 2000 yılında çankaya mat-bil de okumayanlar bölümlerine zor demesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dworgian said: wastyrx said: hesap makinesinden+ bikaç malzemeden kapı kilidi yapmıştım abimle.. 1981 yazınca kapı açılıyordu :D edik: artı olarak genel olarak konuştum mesela einstein olmasa ben daha mutlu sizde daha cahil olurdunuz (siz gene genel :P ) oo satsana bana ekmeğini yiyim :D İcat sayılmaz abi şifreli kapıların ilkel hali hani yoksa şuan Ankaradan deil yurt dışından yazardım bu msjı :P ha ben onu bebeyken yaptım abimle orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben de civayı altına çevirme departmanındayım. kolay baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 valla ne desem. nasıl anlatsam ki şimdi. kendi ark çevremde de aynı muhabbetler dönerdi ama 2. sınıfın ilk döneminin ortalarına doğru onlar da anladılar artık. bişey diyemiyorlar. bir kere bonepart şey demiş ilk maket yapıyorsunuz. e hadi ne diyim maket yapmak valla zevkli bişey. buna diyicek birşey yok. ama maket dediğin şey zaten yaptığın projenin son partı olduğundan ayrı bi konu değil. 6 ayda bir proje yapıyorsunuz demiş sonra. o 4.5 ay. işte bi dönem. şimdi diğer mimarlıkları bilmem ama ben programımı anlatayım. pazartesi günü yapı bilgisi diye bi dersin projesi var. tasarım yok bunda direk verdikleri evi çiziyosun falan. neyse salı ve perşembe günleri esas proje dersi var. bu derslere çizimlerini götürmen gerekiyor ki hoca projeni kontrol etsin. 4.5 aylık süreci 2ye bölelim. vize-jüri sonra da final-jüri olaraktan. şimdi bu 2.25lik ayda -3 diyelim hadi- projen oturmak zorunda. ama oturması çok zor. yani ilk bir ay zaten tuvalet oda nerde olcakla geçiyor sonra bişeyler ortaya çıkıyor. yani çıkartamazsın istesen de çünkü hocalar sınıfla aynı ilerletiyorlar ilerletmeseler de herşeyden bir sorun çıkarıyorlar. herneyse şimdi programa gelelim. ben bu programda herşeyi son güne bıraksam pazar akşamı, pazartesi akşamı ve çarşamba akşamı proje yapmak zorundayım. hadi bi gün pek bişey yapmasan da olur öbür güne öle idare edersin. şimdi soruyorum. BÜZÜM DE POROJEMİZ VAR diyenlerin hangisi haftada minimum 3 akşam 4-5 saat proje çalışmak zorunda? 2. sınıf diyorum 4sündür falan eyvallah. bilemem. bi de bunun kötü yerleri var. o kadar çiz sabahla o projeyi beğenmezler. baştan yap derler. e bu da cabası. jüri denilen şeyi anlattım popstar gibi çıkıp evini anlatıyorsun. amacı projenin açıklarını yakalamak. tabi 30 ton açığı oluyor ve hoş olmuyor. hanginiz jüriye çıkıyorsunuz? bilg mühendisliğinde okuyan arkım biz de proje yapıyoruz diyor baktım 2 hafta fln bi proje yaptı onu diyomuş. lan bizim ömrümüz onla geçiyor? bi de bunun yanında diğer dersler var.sunumlar yaptırıyorlar neymiş mimarlar sunumda iyi olmalıymış. doğrudur bilemem. hadi bonepartı geçtim. 2003 yılında üye oldum buraya o zaman da yüzeysel konuşurdu. ama insanlar yanlış bilgilenmesin. onu destekleyen diğer insanlar da mimarların çok ağlamasından sıkılmış olacak ondan böyle diyorlar. diğer bölümlerde de zaman zaman zorluklar bitmeyen can sıkıcı projeler olabilir. ama biz zaten onun içinde yaşıyoruz. bakın benim hiçbir başka bölümde okuyan arkadaşım cuma ya da cumartesi akşamı bir barı proje yapıcam diye 11de falan terketmedi. pazartesiye projen vardır cuma yapmazsın cumartesi pazara kalır. evet son güne bırakmışsın işte dersiniz ama hanginiz 2 haftada bir-en iyi ihtimalle- cumadan pazartesiye yetişmezse çok kötü şeyler olmasına sebep olacak bir çalışma temposunun içersinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bak mesela adam wall of text yazmis ole zor bole zor kisa zaman diye okumadim bile mimar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 How i met your mother daki elemanda mimar. Sizin gibi diil o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 oy WOT ftw olmuşum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: hadi bonepartı geçtim. 2003 yılında üye oldum buraya o zaman da yüzeysel konuşurdu. BonePART said: bak mesela adam wall of text yazmis ole zor bole zor kisa zaman diye okumadim bile mimar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bide bole karikaturistler war sabahlayip karikatur ciziyolar ama sirf son gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: Black-ice said: hadi bonepartı geçtim. 2003 yılında üye oldum buraya o zaman da yüzeysel konuşurdu. BonePART said: bak mesela adam wall of text yazmis ole zor bole zor kisa zaman diye okumadim bile mimar iste yuzeysel adamim ben eauhhea ne abi seni elestircem diye mimarlik mi okucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İşyerinde de var öyle tipler. Bütün gün işlerini biriktirir biriktirir. Mesai bitmesine 1 saat kala yapmaya çalışır. Sonra yetiştiremez. Sonra ağlar zırlar yardım ister. Sorarsan hep çoooooooooooook işim var, yetiştiremiyorum der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi onu da yapmıyorum demiyorum bak Wall of textime yazdım bunu. şunu diyorum bizim de yoğun diyen hangi bölümde bir dönemin her haftası 2-3 günde bitmesi gereken çalışmaları var. yani bırakın da son güne bırakalım biz de eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 haci tamamda hic bi bolumde de notlar kitaplar bilgisayar arkadaslar aile es dost cay kahve sinav olmuyosun proje yapip not aliyosun baska bolumdeki adam 1 hafta calsiiyo 1 saat sinava giriyo okuz gibi ezber bilgilerden kafasi 10 dakka karissa kaliyo hoop bastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya biragh ne kiyasliyosunuz hala. her isin bi zorlugu, bi eksisi var yani. meeendizlik mimarliga on basar demek, senin anca sahsi fikrin olabilir. o da bok atmaya girer, empati kuramamaktan kaynaklanir. böle bi genelleme olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: ya biragh ne kiyasliyosunuz hala. her isin bi zorlugu, bi eksisi var yani. meeendizlik mimarliga on basar demek, senin anca sahsi fikrin olabilir. o da bok atmaya girer, empati kuramamaktan kaynaklanir. böle bi genelleme olamaz. ulan nerde muhendislik mimarliga 10 basar demisim alamanci ac bul ben mimarlar cok agliyo diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: Wall of textime . Wall of text i okumamak. Wall of textime ı, "text taym" diye okumak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 adamla takılırdık her gun okulda 2 senedir. bu sene okulda görünce ya saçları uzamış, ya kilo almış, ya boyu falan uzamış oluyor. harbidende ağlıyor. haklı sanırım :) ( black-ice ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: haci tamamda hic bi bolumde de notlar kitaplar bilgisayar arkadaslar aile es dost cay kahve sinav olmuyosun proje yapip not aliyosun baska bolumdeki adam 1 hafta calsiiyo 1 saat sinava giriyo okuz gibi ezber bilgilerden kafasi 10 dakka karissa kaliyo hoop bastan he o var bi de.eet bende dedim arklara ya keşke böle yazılı teorik şeylere çalışsam vize final dönemi girsem sınavına. en azından belli bi sonuç var bizde yaptıgın ev hocaya güzel gelmesse ggsin" falan dedim. tamam bunu geri savuşturabilirsiniz o da ayrı zor bizde pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: vaniLLe said: ya biragh ne kiyasliyosunuz hala. her isin bi zorlugu, bi eksisi var yani. meeendizlik mimarliga on basar demek, senin anca sahsi fikrin olabilir. o da bok atmaya girer, empati kuramamaktan kaynaklanir. böle bi genelleme olamaz. ulan nerde muhendislik mimarliga 10 basar demisim alamanci ac bul ben mimarlar cok agliyo diyorum e biz daha cok calisiyoruz tarzi söylemlerinde bi iddia cabasi var. hem aglasinlar sana ne batiyo abi =P. degisik bi calisma- sinav sistemlerinin olmasi, daha kolay oldugu anlamina mi gelir. gastronomiye de kolay dersiniz HELELE KIRO PIDE YAPIYO ISTE seklinde ama, 12 saat ayakta durmanin ne kadar zor oldugunu anlamazsiniz ya da bunu gözardi edersiniz. ayni MAKET YAPIYO iste demek gibin. bu da yüzeysel bi bakis acisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: BonePART said: vaniLLe said: ya biragh ne kiyasliyosunuz hala. her isin bi zorlugu, bi eksisi var yani. meeendizlik mimarliga on basar demek, senin anca sahsi fikrin olabilir. o da bok atmaya girer, empati kuramamaktan kaynaklanir. böle bi genelleme olamaz. ulan nerde muhendislik mimarliga 10 basar demisim alamanci ac bul ben mimarlar cok agliyo diyorum e biz daha cok calisiyoruz tarzi söylemlerinde bi iddia cabasi var. hem aglasinlar sana ne batiyo abi =P. degisik bi calisma- sinav sistemlerinin olmasi, daha kolay oldugu anlamina mi gelir. gastronomiye de kolay dersiniz HELELE KIRO PIDE YAPIYO ISTE seklinde ama, 12 saat ayakta durmanin ne kadar zor oldugunu anlamazsiniz ya da bunu gözardi edersiniz. ayni MAKET YAPIYO iste demek gibin. bu da yüzeysel bi bakis acisidir. vanille otur oku mesajlari nerde mimarlik kolay lanet olsun biz elektirk muhendisleri bu kadar calisiyoruz mesaji verdim lan ole bi mesaj yok gotunuzden mesaj uydurmayin mimarlar senelerdir durmadan agliyolar cok zor cok zor diye dedim al bak sende ascisin ama sanada pideci diyolar iste sen geliip agliyo musun 12 saat ayakta duruyorum diye mimarlar cok agliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: BonePART said: haci tamamda hic bi bolumde de notlar kitaplar bilgisayar arkadaslar aile es dost cay kahve sinav olmuyosun proje yapip not aliyosun baska bolumdeki adam 1 hafta calsiiyo 1 saat sinava giriyo okuz gibi ezber bilgilerden kafasi 10 dakka karissa kaliyo hoop bastan he o var bi de.eet bende dedim arklara ya keşke böle yazılı teorik şeylere çalışsam vize final dönemi girsem sınavına. en azından belli bi sonuç var bizde yaptıgın ev hocaya güzel gelmesse ggsin" falan dedim. tamam bunu geri savuşturabilirsiniz o da ayrı zor bizde pek yok. ULAN BASINDAN BERI BUNU SAVUNUYORUM ZATEN. ala ala herkes bi yerinden idda uyduru benim azimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öyle dedin çok ağlıyonuz hiç de zor değil;maket yapıyolar not alıyolar sonra çok rahatsınız bir projeyi 6 ayda yaya yaya yapıyorsunuz dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ayıb bone ayıb nie mühendislik daha gral diyorsun afasdasd xD edik: ben şeyi öğrendim bi bölümde proje fln yapıosan, o bölüm kolay molay deil hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mimarlarin o cizim salonlarina gipta etmisimdir hep; sabahlarlar orda, kanepe falan atarlar, sabaha kadar sonra.. ciziktirirler. Sonra bir bakmisin binanin her yerine balkon koymuslar, tum cephe kaplamasi cam falan alttan ustten, peki dersin.. Mimarliktan ders almadim ama endustriyel tasarimdan aldim, ayni binadalar, her daim kosturuyolar ellerinde ciktilarla, zor, aglayip yirtip atanlar ders cikisi.. fotokopi/cikti isine mafya karisir bu bolumde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bi kere de lolcatlere gülüyoruz diye ipne demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar