narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bizimkiler erkek kontenjanından girmişler kandırıp. normalde bizde kız kontenjanı yok. hiçbirimiz anlayamadık 4. sınıfa kadar. onlar itiraf ettiler o zaman da. halısahaya falan da geldiler bizle. hatta birinin del piero favorisi vardı, saygı duyduk kanka dedik bağrımıza bastık. mememsi şeyleri ilk gördüğümüzde anlamalıydık halbuise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yildiz elektirk muhendisligi 200 erkek 8 kiz insaat muhendisligi 200 erken 4 kiz makine muhendisligi 200 erkek 2 kiz (biri bilek guresi sampiyonuydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bir anda bölümüm daha güzel oldu gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Black-ice said: bir anda bölümüm daha güzel oldu gözümde. hac durumu sole anatiyim finallere calismaya mimarlik binasina giderdik insan gorelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: Black-ice said: bir anda bölümüm daha güzel oldu gözümde. hac durumu sole anatiyim finallere calismaya mimarlik binasina giderdik insan gorelim diye aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Farinal said: Olm biri bana şu monopolistic bide perfect competition anlatsın lan http://en.wikipedia.org/wiki/Monopoly (baist örnek: calgonit http://en.wikipedia.org/wiki/Perfect_competition =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Çok uzundu alt paragrafı da pek okuyamadım. Diğer yazıları zate okumadım ama cevap veriyorum: Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yardırdım ya rahat olun 80-100 arası bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi bu dünyaya bi kere daha gelsem hayatta iktisatçı vs olmam ah be zamanında akıl yoktu ki bilg müh okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yav said: BonePART said: ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı yoo benimkiyle yuruyo demiyorum mimarlara kalsa dunya mimarlikla yuruyo saniyolar diyorum yoksa benimki elektirk muhendisligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tamam adam tutup dünya mimarlıkla yürüyor tarzı bişey dememiş sonuçta gelip böyle konuşmak gereksiz oluyor uzun süredir patideyim hani bu meslek bölüm tarzı konularda sen hep böylesin ondan dedim sırf bu konuyla alakalı değil bariz bir sorunun var bu tip şeylerle bence8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bariz ne sorunum war? bi alip veremedigim yok isimide yapmiyorum zaten yane elektrik muhendisligi yapmiyorum sadece unide okurken her mimardan duydugum bisiden tiksindigimi soluyorum ben elektirk zor demiyorum MIMARLIK COK ZOR FFS KAGITTAN EV YAPIYORUZ diye aglayan bi suru arkadasima sesleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BonePART said: yav said: BonePART said: ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı yoo benimkiyle yuruyo demiyorum mimarlara kalsa dunya mimarlikla yuruyo saniyolar diyorum yoksa benimki elektirk muhendisligi 2 devre bağla parayı götür oh =/ (bakim rage gelcekmi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yoo niye rage gelsin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok bilmem belki "olurmu lan anamız ağladı!!111" diebilirdin anlamamda elk müh den hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mühendisler + bilim adamları= saf ameleyiz abi.. Biz icat ediyoruz, tasarlıyoruz, yapıyoruz ediyoruz millet ekmeğini yiyo.. Bone haklı o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu vakte kadar icat ettiğin ve tasarladığın şeyleri bi göstersene abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 wastyrx(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 genel konuşuyorum: bonepart'a katılıcam ben de. mimarların çoğunda böyle bir kompleks mi var desem ne desem bilemedim. ben de bilgisayarcıyım mesela sürekli "çok zor jüri, proje, maketim var, karton çizicem, oh ulan keşke sizin gibi olsak" gibi laflar duyuyorum. stfu l2p noob diyesim geliyor genelde. sanki biz proje falan yapmıyoruz. herkes kendi zorluğunu çekiyor sonuçta, sürekli "bizimki daha zor" diye sızlanıp sidik yarıştırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hesap makinesinden+ bikaç malzemeden kapı kilidi yapmıştım abimle.. 1981 yazınca kapı açılıyordu :D edik: artı olarak genel olarak konuştum mesela einstein olmasa ben daha mutlu sizde daha cahil olurdunuz (siz gene genel :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mimarlikta iyi para var diyolar? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 wastyrx said: hesap makinesinden+ bikaç malzemeden kapı kilidi yapmıştım abimle.. 1981 yazınca kapı açılıyordu :D edik: artı olarak genel olarak konuştum mesela einstein olmasa ben daha mutlu sizde daha cahil olurdunuz (siz gene genel :P ) oo satsana bana ekmeğini yiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yav said: BonePART said: ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz bu bonepart'a da bitiyorum hangi mühendislikse dünya o mühendislikle yürüyor diğer her şey fuzuli falan en süperi bonepartınki en zoru da öyle bıdıbıdı kusura bakmayın ama bonepart haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Deacon said: genel konuşuyorum: bonepart'a katılıcam ben de. mimarların çoğunda böyle bir kompleks mi var desem ne desem bilemedim. ben de bilgisayarcıyım mesela sürekli "çok zor jüri, proje, maketim var, karton çizicem, oh ulan keşke sizin gibi olsak" gibi laflar duyuyorum. stfu l2p noob diyesim geliyor genelde. sanki biz proje falan yapmıyoruz. herkes kendi zorluğunu çekiyor sonuçta, sürekli "bizimki daha zor" diye sızlanıp sidik yarıştırmaya gerek yok. benim dedigim bu abi yane olay mimarlik kolay demiyorum ama bi insan surekli aglayamaz ki OH NE GUZEL SINAVLAR 1 HAFTA CALISIYIN GECIN e iyide snein projen 6 ay suruyo essek gibi son 3 gune birakirsan sabahlarsin tabi diyince kiziyo adamlar bide bole entresan isimleri war ya herseyin juri var ne demekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar