Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilk sıcakken yedim fln da. soğuduktan sonra bi daha ısıtıp bi tabak daha yiyim dedim. sanırım kusucam.. öğeeehhhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mantar bazen güzel ama bazen kusturucu oluyor hakkaten baya bi alkol almadan en son kusmam mantar yüzündendi ve baya doldurmuştum odamı falan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 soğuduktan s ora mantar yenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Domates soslusu varken mantar niye... Domates sosu rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ikisi de çok iyi. ama mantar soğuduktan sonra bi daha yenmiyor adam gibi. domates soğuk-sıcak her türlü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mantar sux. maşşşrum maaaşrum, bacır bacır bacır bacır bacır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar