Valeron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 arkadaşlar internette bu araçtan çok fazla görüyorum dizel olmasına rağmen hepte 30-40bin KM arasında bu araçlar. Kronik bi arızası falan mı varya çok merak ettim : ) mesela Vectra 1.9 CDTI otomatik olanlarda şanzuman sorunu var kronik bi sorun,bundada bu tarz bişi mi var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 30-40k'da daha arbanın garantisi bitmemiştir, arıza olursa değiştirirler zaten. piyasada çok o9lduğu için çok görüyosundur sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 C4 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 c3ler 1.4 olduuna göre ya c4 ya c5tir bahsettiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 C3 de de var 1.6 hdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 guzel arac valla 1.6 dizel 110hp, 6 ileri otomatik falan. sanziman tirto biraz gerci evet, benim arkadasimda var, baya bi sıkıntı cıkarmıstı biara, kokular, vites geçmemesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 C4 ya yazmayı unutmuşum :d abi tamam tırto da hani hakikaten kronik bi sorun mu ? uğraş uğraş yapılmayan bşi mi 30 lira aflan fiyatları hatta ya 2008 modellerinin ucuz geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi bak bak arabaya bak taş gibi araba ahanda bi sürü var böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi şu çok uygunmuş: http://www.sahibinden.com/cagdas_otomotiv_den_2006_citroen_c4_1_6_hdi-59WQQaXQQ20550317WQQpXQQdisplayitem Hem bu kasa çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 citroen'e arabanın parası kadar kredi veriyordu bankalar, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Selam, Fiyatları amma uygunmuş bunların yahu :) Megane Sedan daha pahalı sanki?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Megane sedan'da aynı para yani 2.elleri, anlayamadım ben valla yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Adi adi arabalar, millet anlık hevesle satıcı karının göğüslerine tav olup alıyolar, sonra arabanın dandikliğine şahit olunca da satıyolar.. Üstüne de ekonomik krizi ekle, araba alan insanlar bir bir battığı için acil ihtiyaçtan satıyor... Manzara bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2010 modellerde makyaj var. sanırım ondan ucuz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bi kere kiralayıp ankara-istanbul yapmıştık bu c4 1.6hdi otomatik ile. Fena diildi araba. 1.5dci megane ile kıyaslayınca çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arabanın nesi dandik ? yani ben anlamadım bu arabalarla ilgili herhangi bi kronik sorun bilen falanda yok heralde ? nedir bu arabaların olayı hakikaten düşünüyoruz bi arkadaş alcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 malzeme kalitesi kötü. bi arkadaşımda var. düğmelerin boyası attı kapıların iç kaplaması kalktı bide bagaj kiliti bozuluyodu onun sürekli bide bagaj kapısının iç kısmı çıktı :). bunlar dışında kullanması rahat bi araba bide 1.6 dizel (manuel) var arkadaşta çok çok az yakıyor. yazın bi güney şeridi turu yaptık biz o arabayla tam 1240 km le bir depo benzin gitti gerçi şehir dışı çoğu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Selam, Ön ve arka salıncaklardan birinde de problemi var diye okumuştum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 2007 1.6 dizel (tiptronic) kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bi sorun çıkmadı, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fransız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 şu boya atması falan meselesi çok önemli gibi gelmedi ama para'nın dediği ne tam olarak onu anlamadım ? fransız olmasıda bişi ifade etmiyo benim açımdan mesela,güvenlik olarak çok mu zayıf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Selam, Yanlış anımsamadıysam, arka süspansiyondan ses gelme problemi vardı C4'ün. Belki makyajla birlikte düzeltilmiştir. Hatta bir de aracın anahtarının dağıldığından söz ediyorlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Süspansiyondan ses gelse nolcak abi? Salıncak gıcırdıyodur, yağlatırsın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 paramecium said: Selam, Yanlış anımsamadıysam, arka süspansiyondan ses gelme problemi vardı C4'ün. Belki makyajla birlikte düzeltilmiştir. Hatta bir de aracın anahtarının dağıldığından söz ediyorlardı. Saygılar. evet evet oda var onu yazmayı unutmuşum :). gıcırtı sesi değil ya. kasislerden flngeçerken veya çukurdan süspansiyon yokmuş gibi veya lastik patlamışa jantın üzerinde gidiyomuşsun gibi tak tak diye ses geliyor. hatta patlak sandıydım ben lastiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar