Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008 Citroen 1.6HDI Otomatik SORUN ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar internette bu araçtan çok fazla görüyorum dizel olmasına rağmen hepte 30-40bin KM arasında bu araçlar. Kronik bi arızası falan mı varya çok merak ettim : )

mesela Vectra 1.9 CDTI otomatik olanlarda şanzuman sorunu var kronik bi sorun,bundada bu tarz bişi mi var acaba ?
Mesaj tarihi:
C4 ya yazmayı unutmuşum :d abi tamam tırto da hani hakikaten kronik bi sorun mu ? uğraş uğraş yapılmayan bşi mi 30 lira aflan fiyatları hatta ya 2008 modellerinin ucuz geldi
Mesaj tarihi:
Adi adi arabalar, millet anlık hevesle satıcı karının göğüslerine tav olup alıyolar, sonra arabanın dandikliğine şahit olunca da satıyolar..

Üstüne de ekonomik krizi ekle, araba alan insanlar bir bir battığı için acil ihtiyaçtan satıyor...

Manzara bu...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arabanın nesi dandik ? yani ben anlamadım bu arabalarla ilgili herhangi bi kronik sorun bilen falanda yok heralde ? nedir bu arabaların olayı hakikaten düşünüyoruz bi arkadaş alcak ama
Mesaj tarihi:
malzeme kalitesi kötü. bi arkadaşımda var. düğmelerin boyası attı kapıların iç kaplaması kalktı bide bagaj kiliti bozuluyodu onun sürekli bide bagaj kapısının iç kısmı çıktı :). bunlar dışında kullanması rahat bi araba bide 1.6 dizel (manuel) var arkadaşta çok çok az yakıyor. yazın bi güney şeridi turu yaptık biz o arabayla tam 1240 km le bir depo benzin gitti gerçi şehir dışı çoğu tabi..
Mesaj tarihi:
şu boya atması falan meselesi çok önemli gibi gelmedi ama para'nın dediği ne tam olarak onu anlamadım ?

fransız olmasıda bişi ifade etmiyo benim açımdan mesela,güvenlik olarak çok mu zayıf ?
Mesaj tarihi:
Selam,

Yanlış anımsamadıysam, arka süspansiyondan ses gelme problemi vardı C4'ün. Belki makyajla birlikte düzeltilmiştir. Hatta bir de aracın anahtarının dağıldığından söz ediyorlardı.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Yanlış anımsamadıysam, arka süspansiyondan ses gelme problemi vardı C4'ün. Belki makyajla birlikte düzeltilmiştir. Hatta bir de aracın anahtarının dağıldığından söz ediyorlardı.

Saygılar.

evet evet oda var onu yazmayı unutmuşum :).
gıcırtı sesi değil ya. kasislerden flngeçerken veya çukurdan süspansiyon yokmuş gibi veya lastik patlamışa jantın üzerinde gidiyomuşsun gibi tak tak diye ses geliyor. hatta patlak sandıydım ben lastiği :D
  • Yeni Oluştur...