BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ks kasmasi kolay yapicagin tek sey son dakka pick yapip night hound alcan ondan sonra kill steal yapcan delirt milleti ya da pyromancer al ultiyle kill cal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ama psrinda sole angut bi durumu war benm 1450 civarinda psrim ve yukseltemiyorum pub oyunda giriyoum mesela iyide oynuyorum 2 feeder olursa takimda keisn yeniliyoruz 1 feeder warsa sirf bi sekilde olsa donduruyoruz oynuda 2 feederi kaldiramiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Birde oyun ortasında çıkan leaverlar varki, tam delirtiyo insanı. Bazen üst üste 4-5 oyun denk geliyosun. Sonra psr yerlerde tabi. Bence oyun istatistiğinde towerlara verilen dmg de gösterilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bence psr sadece kazandıgın oyuna gore degil, diger istatistikleri de icine katarak belirlenmeli. ne biliyim creep deny, assist vs. cunku dediginiz gibi kazanıp kaybetmek her zaman senin elinde olmuyor. 1v1 oynasak anlarım da, 5v5 gibi takım oyununda anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 toggie ordada sorun war creep deny asist bisi ifade etmiyo mesela andromedaysan butun oyun roamer olabilirsin bi kreep bile kesmessin ayni sekilde puppet masterlada aoe ile 1500 krep kesebilirsin ama genede psr fena deil ama ben seyi coxebilmis eilim abi simdi + - alip vericcegin puan psr ortalamalarindan belli oluyoda kimi oyun mesela +3 -3 riske giriyo adam kimiz wzaman +20 -20 onu ne belirliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yeni oyuncuların 1500 psr den başlaması da saçma zaten. Çok lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 KD bence gereksiz ben mesela supporter oynamayı her zaman çok sevmişimdir. KD: 0.8 benim hayatta kill almakla uğraşmam. Hatta takımda biri ölecekse giderim adamı deli ederim onu kurtarır ben ölürüm (eğer o benden daha lazım bi hero ise). Misal Nymp ile oynarken 0-8 gittiğimi biliyorum ama hayvanlar gibide ezmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu mantıkla kimse jungler hero almaz. assitle denyle puan gelicek olsa. jungler hero olması sonuç olarak takıma çok avantaj 2 solocu olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Luriel said: bu mantıkla kimse jungler hero almaz. assitle denyle puan gelicek olsa. jungler hero olması sonuç olarak takıma çok avantaj 2 solocu olmasından. abi competitive olmayan oyunda 2 solo hero ne kadar avantajli oda tartisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ayrıca 1 koridorda 2vs1 kasacak adam az akıllı olucak. Oda %5 ihtimalle senin takıma düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi zaten tek basına deny olsun demiyorum ki, hepsinden biraz olacak. onemli olan takımın ne yaptıgı degil senin ne yaptıgın olmalı psr hesaplanırken. mesela harcadıgın para, kazandıgın para gibi istatistikler de eklenebilir. daha bi cok sey eklenebilir ama hepsi birlikte etkileyecek tabi, tek tek degil. anlatmaya calısıtıgım seyin kısacası su, takım oyununda kisisel puanın takımın yaptıgı ise bakmaması gerekiyor. @bonepart abi o 20+- olayları sanırım herkesin psr ratingine gore belirleniyo oyun oncesinde. mesela oyundakilerin psr ortalaması 1400lerde iken 1600 ratingli bi adam cok bisey kazanamıyor. ayrıca bi de takımların yine psr rating uzerinden dengesine de bakıyor. eger %50 %50 ise takımlar o zaman herkes muhtemelen 20+- alıyor. ama yukarda dedigim gibi birinin psr ortalamanın cok ustundeyse ona az verebiliyor sanırım. gercek kuralı bilmiyorum tahminlerime gore yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Oyuncuya göre değişir tamamen. Mesela sırf carry alana adam için k/d önemlidir. PSR kasmak zor bir olay değil 1700'e kadar, ucu ucuna girebildiğiniz oyunları seçerseniz, PSR'ınız genelde o oyuna girenlere nazaran düşük olacağından yüksek PSR'lı adamların takımına düşmeniz daha yüksek olasılık. 1700'den sonra oyunlarda pek noob kalmadığından yalan oluyor ama işte o taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 puanların canı cehenneme dostum, önemli olan bir ismin olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Pluton said: KD bence gereksiz ben mesela supporter oynamayı her zaman çok sevmişimdir. KD: 0.8 benim hayatta kill almakla uğraşmam. Hatta takımda biri ölecekse giderim adamı deli ederim onu kurtarır ben ölürüm (eğer o benden daha lazım bi hero ise). Misal Nymp ile oynarken 0-8 gittiğimi biliyorum ama hayvanlar gibide ezmiştik. Oha yalnız değilmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bence PSR, çünkü 1650+ oyunlarda falan noob olmuyo nerdeyse.. K/D değişik bi durum.. support alırsan K/D düşük olur, carry alırsan yüksek.. ama şöyle bi durum da var, support aldığında önemli olan olay, karşı takımdaki adamları feedlemeden supportluk yapmak.. yani eğer sık sık ölüyosan bi anlamı kalmıyo yaptığın supportluğun. support hero, takımındaki carrylerin en iyi şekilde çalışmasını sağlamaktır bi açıdan bakıldığında da.. support alan adamın kill düşük, death düşük ve assistinin hayvan gibi yüksek olmasını beklerim ben şahsen.. PSR daha önemli bence ama adamın o PSR'yi nasıl kastığına bakman gerekir, saçmasapan em oynadıysa 1v1 oynadıysa, 2v2 3v3 oynadıysa bıraksın o adam HoN'u.. cehenneme gitsin hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 5v5 de oyuna ortada başlayıp, 15 lvl olup da ortadaki towera hiç vurmayan adamdan nefret ediyorum. Ne aşağı iner ne yukarı çıkar. Bah. Bense o towerı alabilmek için gıçımı yırtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bence level... Level 20 olan adam nerden baksan bi 300-500 oyun atmıştır. Bu kadar oyun atan da noob olmaz yani.. Lvl 15 idealdir diyorum ^^ Psr desen sana düşen takım (şans) işi biraz. Şu an ekmek için "idare eder oyuncu" diyo olurduk mesela K/d desen sürekli carry alıyosun veya ks bekliyosun veya actiona girme zahmetinde bulunmuyosun veya vs.vs.v.s... şeklinde kasabilirsin. Fakat aynı zamanda biraz hepsi diyebiliriz. 1200psrli veya 0,5 kd li pro oyuncu görmedim ben hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Oce4n said: Bence level... Level 20 olan adam nerden baksan bi 300-500 oyun atmıştır. Bu kadar oyun atan da noob olmaz yani.. Lvl 15 idealdir diyorum ^^ Psr desen sana düşen takım (şans) işi biraz. Şu an ekmek için "idare eder oyuncu" diyo olurduk mesela K/d desen sürekli carry alıyosun veya ks bekliyosun veya actiona girme zahmetinde bulunmuyosun veya vs.vs.v.s... şeklinde kasabilirsin. Fakat aynı zamanda biraz hepsi diyebiliriz. 1200psrli veya 0,5 kd li pro oyuncu görmedim ben hiç.. mesela fistan war svenle stuni sona sakliyo kill calmak icin ole pis bi isnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hiç biri değil şaşırtmalı soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 lvl'la alakası yok ya bazı insanda olmuyor işte burda 3-4 senedir dota oynayanlar var mesela basladıgı yerde adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mesela alttaki linkteki oyunda sağlam supportlayarak fazla ölmeden glacius kullandım, takım da fena deildi.. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Assist tabii ki de, combatlara gelmek çok önemli, yardımcı olmak hatta öldürmek falan. o yüzdendir ki travel > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kesinlikle psr, scout gibi mal bi heroyla 15-0 bitirirsin yenildiğin oyunu bile ama 1700 psrı olup k/di 1i gecmeyen herifler, k/d kasamayacaklarından öyle kalmıyorlar, support herosu oynayıp yeterince teamplay olmamasından düşük kill'li kalıyorlar ki kazanılan oyunlarda bile bi yerden sonra carryler hicbir killi supportlara kaptırmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eger sadece kendi psr inda kilerle oynarsan guildin vs biseyin yoksa 1700 lere cikman zor 1v1 de kasmassan o yuzden kd>psr>assist demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar