Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Güvenç bizi seeev! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 güvenç reis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ZaugnaKhaldun said: güvenç reis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Adam yakında askere gidince ne olacak? Fatih Terim gibisin bir alt yetiştiremedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bana bakın.. gittim bugün adam gibi güzel total 90 eldiven aldım bi ton para verdim (yok bi ton vermedimde ama verdim yani) çünkü bu öteki eldivenler bildiğin "kömürcü eldiveni" oldu o yüzden lütfen düzenli maç yapalım.. pati maçı olmasa bile kaleciye ihtiyacı olan haber versin evime çok uzak olmadığı sürece gelirim sevgili "pnter" kaleciniz kaleci olmakta tank/healer olmak gibi bir şeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arkadaşlar, maç yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yer varsa bende oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BabacumMostors said: bana bakın.. gittim bugün adam gibi güzel total 90 eldiven aldım bi ton para verdim (yok bi ton vermedimde ama verdim yani) çünkü bu öteki eldivenler bildiğin "kömürcü eldiveni" oldu o yüzden lütfen düzenli maç yapalım.. pati maçı olmasa bile kaleciye ihtiyacı olan haber versin evime çok uzak olmadığı sürece gelirim sevgili "pnter" kaleciniz kaleci olmakta tank/healer olmak gibi bir şeymiş :) oha , maç yapalım. Ayrıca Khelben'le bende de total 90 ayakkabı var,hava yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bende de var. ortaokuldan beri aynı total90ları giyiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o ayakkabıları unutmamam gerekirdi kankut haklısın, kafa kalmıyor bugünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 maç yapmak isteyen 7 ya da 8 cengaver aranıyor tolgayı pati maçlarından bilyorsunuz, onda bir taskım var ve benden bir pati takımı toplamamı rica etti muhtemelen hafta içi oynanılabilir (ben tolganın takımın kaelcisi oalcakmışım) 7 kişi olursa göztepe hilal, 8 kişi olursa göztepe ışıkların oradaki, belediyenin gülbahçesi spor tesislerinde oynanılacak maçlar sadece bir takım çıkması yeterli gelmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hilal olursa olur da pati içinde yapmıyor muyuz maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok pati dışı olacak birmaç da bu benim dediğim hatta en iyisi ben ayrı bir balşlık açacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 balon gelirse gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hey yaşa lan sana dicektim ben de. bu arada abi çarşamba günüyse ben gelemem acil iş çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 havalar düzeldi eğer boş yer varsa oynamaya gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar