Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şöyle bi 20 çıksa yeter, dönüşümlü falan oynarız bi şekilde ayarlarız. güzel organizasyon olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hmm. olayı büyütelim istiyorsak eğer özgürlük sahasını kapatıp şöyle 10'a 10 maç yapabiliriz. sahayı almak biraz sorun tabi. ama 28 kişi olayı çok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bence 28 çıkar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben geliyorum.. dışarıdan 5-6 kişi isteğe göre daha fazla takviye yaparım eğer 28 tamamlanmazsa.. bi harman yapar oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 @sub: adamları buradan toplarız zaten olmadı holy,cavanagh da eleman buluyor falan ihtiyaca göre biz de bakarız ama 28 kişi çakalım yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tamam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tabi iyi organize olmak gerekiyor,aşkitom holy,ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Arkasokak said: hmm. olayı büyütelim istiyorsak eğer özgürlük sahasını kapatıp şöyle 10'a 10 maç yapabiliriz. sahayı almak biraz sorun tabi. ama 28 kişi olayı çok güzel olabilir.o sahada biz 8-8 oynuyoruz yahu 10 çok değil mi :) 28 çıkar inanıyorum ben! HAYDİ GENÇLER HALISAHAYA! BABA BENİ HALISAHAYA GÖNDER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aga fit adam fazla yok aramızda. 10'a 10 iyidir :) 28 kişi çıktı diyelim napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 4 takımlı turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben geliyorum saygın ve arcane de gelebilirler zannedersem ildeniz, öncü geldiğine göre kaledesin sen=) edit: konn çok önemli bi işim olmadığı sürece gelirim demişti onu da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 16 falan ettik ahah çıkacak galiba 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 holy balon dreagloth wishmaster arkasokak(?) khelben(?) kaspar fizban babacum subzero batuhan cavanagh tolga -şu anda bu arkadaşlar başlığa yazanlar, 2 kişi kesin değil, 11 garanti var -daha başlığı görmemiş kişileri de sayarsak baya bi adam var gibi görünüyor -ancak 17-18 kişi gibi bir rakama ulaşırsak ne yapacağımızı konuşmamız lazım, ben kötü oluyorum sonra=( fizban/kender gibi maçların neredeyse tamamına gelen eski adamlara öncelik verebiliriz kadroda -ama tabi yeni arkadaşlara da son gün sen oynamıyosun demek olmaz, insan plan/program yapıyor en geç çarşamba akşamına kadar 14 kişiyi netleştirelim -ayrıca holy ile konuştuk, önümüzdeki hafta 10'ar TL verip artan para ile top alalım diye konuştuk, herkese uygun olursa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yukarıdaki kadroda forumdan olmayan sadece tolga var, o da baya uzun zamandır maçlara geliyor o yüzden ekliyorum kadroya her zaman, bilginize=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi tolganın forum hesbı var hatta eski 2002 2003 fln ama adam komple unuttu bilgileri hatırlamıyor ehe bu arada ben kaleye geçerim no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lan olm niye tolgayı forumdışından takviye diye değerlendiriyoz biz o zaman adam ana kadrodaymış, sırf eksik adam olunca çağırıyoz lan adamı ayıp etmişim bilmeden=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Eskilerin gelmesi zaten bu maçların en temel kuralıydı ilk zamanlardan beri. Ben bile kaleci olmama rağmen gelmek istedikten 3 maç sonra yer bulabilmiştim. O yüzden yeni katılan insanların da bizi bir haftalık hoş göreceğine inanıyorum ben :) Top konusunda da maça gelmeden önce fikir birliğine varalım, ben topu alıp gelirim yeni topla oynarız direk sonra sizden toplarım paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 20 şubar pazar günü maç yapın dominasyon göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 öle bişi yaparsan para vermem ahahaha=) şaka lan veririz tabiki, herkese uyarsa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 DoruK said: 20 şubar pazar günü maç yapın dominasyon göstereyim. pazar günleri çoğu halısaha da lig düzenlendiği için yer bulmak zor oluyor doruk=/ geçenlerde bi pazar yapalım dedik birkaç arkadaş için olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Top alınsın ya güzel olur o iş, düzgün topla oynayalım. Bi de şöyle bir 21-22 olursak bile 2 maçı çıkarabiliriz gibi geliyo. ben ikisinde de oynarım öyle tamamlamak falan gerekirse, aramızda başka manyakların da olacağını net biliyorum. birinde kalede olurum oyuna geçerim ötekinde, hem penaltı hem gol olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.artispor.net/urun/ff705b8fe0b0e7a502dd35ec96eda5ef/NIKE-T90-Hg-Acuto-Futbol-Topu şu topu almayı planlıyorum, eminönünden alıcam tabi burdan daha ucuza da alabilirim sanırım. başka fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar