Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v8.3

Holy

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

hmm. olayı büyütelim istiyorsak eğer özgürlük sahasını kapatıp şöyle 10'a 10 maç yapabiliriz. sahayı almak biraz sorun tabi. ama 28 kişi olayı çok güzel olabilir.
o sahada biz 8-8 oynuyoruz yahu 10 çok değil mi :)

28 çıkar inanıyorum ben!
HAYDİ GENÇLER HALISAHAYA!
BABA BENİ HALISAHAYA GÖNDER!
Sosyal ağlarda paylaş

holy
balon
dreagloth
wishmaster
arkasokak(?)
khelben(?)
kaspar
fizban
babacum
subzero
batuhan
cavanagh
tolga

-şu anda bu arkadaşlar başlığa yazanlar, 2 kişi kesin değil, 11 garanti var
-daha başlığı görmemiş kişileri de sayarsak baya bi adam var gibi görünüyor
-ancak 17-18 kişi gibi bir rakama ulaşırsak ne yapacağımızı konuşmamız lazım, ben kötü oluyorum sonra=(
fizban/kender gibi maçların neredeyse tamamına gelen eski adamlara öncelik verebiliriz kadroda
-ama tabi yeni arkadaşlara da son gün sen oynamıyosun demek olmaz, insan plan/program yapıyor
en geç çarşamba akşamına kadar 14 kişiyi netleştirelim
-ayrıca holy ile konuştuk, önümüzdeki hafta 10'ar TL verip artan para ile top alalım diye konuştuk, herkese uygun olursa tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Eskilerin gelmesi zaten bu maçların en temel kuralıydı ilk zamanlardan beri. Ben bile kaleci olmama rağmen gelmek istedikten 3 maç sonra yer bulabilmiştim. O yüzden yeni katılan insanların da bizi bir haftalık hoş göreceğine inanıyorum ben :)

Top konusunda da maça gelmeden önce fikir birliğine varalım, ben topu alıp gelirim yeni topla oynarız direk sonra sizden toplarım paraları.
Sosyal ağlarda paylaş

Top alınsın ya güzel olur o iş, düzgün topla oynayalım.
Bi de şöyle bir 21-22 olursak bile 2 maçı çıkarabiliriz gibi geliyo. ben ikisinde de oynarım öyle tamamlamak falan gerekirse, aramızda başka manyakların da olacağını net biliyorum.
birinde kalede olurum oyuna geçerim ötekinde, hem penaltı hem gol olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...