poloroid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu hafta içinde ps3 alıcam ve tabiki makineyi bağlayabiliceğim uygun bi lcd tv şart, yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum gitmediğim yer bakmadığım model kalmadı öncelikle Full HD bi tv almak istiyordum baktığım modellerde 32" 37" ve 40" idi fiyat olaraksa 1.400 - 1.700 arasında gidip geldim ki bunlar bile gariban öğrenci bütçemi ciddi bir şekilde sarsıyodu asdas neyse ondan sora biraz daha araştırma yaptım ve ekrana olucak olan max uzaklığımın 1.90mt olucagını tespit ettim( hadi yuvarlayalım 2mt olsun ) bu koşulda 40"in çok göz yorucağını tahmin ediyorum öyleyse 32" veya 37" alıcağım anlamına geliyor bu ( o rly ? ) su anda 1.000 ile 1.300 tl arasında elimde 7 8 tane alternatif var derken yeni bir sorun baş gösterdi 32" tv de full hd ile hd ready arasındaki fark pek belli olmuyormuş yani Full HD için para bayılmak gereksizmiş bu doğrumudur eğer doğruysa 37" dede Full HD veya HD ready arasında pekte ahım şahım bir fark olmaz sanırım? kaldıki şu anda piyasadaki oyunların çok büyük bir kısmı 720p ve bunları 1366x768 çözünürlükte oynayarak tam verim alabilirim sanırım. bu durumda şu model bana çok idealmiş gibi geliyor bi de şöyle bi model var tabi bunu burda olan fiyatından daha az bi ücrete alma şansım olucak sanırım (1400 - 1450 civarı) çok kararsızım ne zaman lcd tv bakmaya gitsem herzaman philips bana çok etkileyici gelmiştir ^^ , sırf daha büyük ve Full HD diye vestel almak ne derece doğrudur ( ki 2mtden 37" göz yormadan izlenebilirmi ) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bence biraz para biriktirip LED TV al direkt ve full hd al. LCD'ler resmen soba gibi isitiyor bizim ufak salonu. Bir de 3,5-4 mt falan mesafe var benim TV ile aramda. Gayet guzel seyrediliyor/oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nasi bi ogrenci butcesidir o biz 22" monitore 350 tl verene kadar akla karayi sectik adam full hd diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 32" için HD Ready yeterli gibi evet, ama 37" ve sonrasında almışken Full HD alınır, gayet fark oluyor. Oturma mesafesinin hesaplanması vardı bir yerlerde, sanırım şöyleydi: Full HD: Ekran x 1.55 HD Ready: Ekran x 1.80 SD: Ekran x 2.10 Yani 40" (102 cm) ekranda HD Ready bir şey bile izlesen 1.9 metreden göz yormayacaktır. Bütçen kısıtlı olduğuna göre herhalde LED alamazsın da, imkanın varsa Samsung LED 6 serisi bakabilirsin, 7 ve 8'de çok değmeyecek özellikler için çok fazla fiyat artıyor. Önceliğin PS3 bağlamaksa en dikkat etmen gereken şey input lag denen muhabbet bu arada, alacağın televizyonun input lagının az olmasına bak, tercihen Game Mode'u falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bende yakından kullanıcağım için (2 metre) 32" düşünüyordum. sonra bi sony showrooma gittim fikrim değişti adamlarda nerdeyse benim odamdaki düzeneğin aynısı vardı ve 40" cuk oturuyordu o mesafeye >: alabildiğin kadar büyük al kesinlikle. göz yorması ekranı görmek için kafa çevirmesi falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 vestelin var full hd 1080p fln 900 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Her Full HD de aynı performansı gostermıyor kı. 1000 lırayada var full hd aynı ekran boyutunda 10000 lırayada var. Bence acele etme para bırıktırıp Philips 8404 al.SU an fıyat performans oranında en ıyı tv oldugu soylenıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 106 full hd m vardı.şimdi 82 hd readym var.oyunlar arasında bi afark göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oyunların buyuk bır cogunlugu 720 desteklı.bırde bendekı full hd ıle arkadastakı full hd arasında daglar kadar fark gordum ben.bırak ready olayını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 öyle bi fark yok malesef.yani dağlar kadar yok brightness ayarından falandır.2400 e aldıgım samsung ile 900 liraya aldıgım hd ready arasında fark yok denilcek kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu anda 1080p destekleyen oyunlar bir elin parmağını geçmediği, sende büyük ihtimalle herhangi birini oynamadığın için öyle geliyor sana. upscale 720p senin fuleyçdi de oynadıkların sonuçta gt5 oynasan mesela farkı görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 işte ondan diyorum gidip full hd almanın anlamı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 zaten şu anda 37" ve üzerinde full hd olmayan tv kalmadı gibi.. almışken full hd alınır derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ps3 olupta gercek full hd olmayan bır tv almanın mantıgı yok.unutmayın kı Bluray fılm ızleyeceksınız bu aletle.bırde oyunlarda 900 lıralık tv ıle 2500 lıralık tv arasında nasıl fark goremedın cok ılgınc ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1080p destekli oyunlar çok azda ondan, destekli olanlarda gerçekten 1080p değil.Ayrıca herkes ps3ü film izlemek için almaya bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Zaten kımse tek fılm ıcın ps3 almaz.Demek ıstedıgımı anlamamıssın.Sonucta ps3 sahıbı olan ınsanda elbet bırgun bluray fılm ızleyecektır.bluray fılmde full hd tv olmadan bırseye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu devirde herhangi bir amaçla 37" üzeri LCD alıp da HD Ready almak hiçbir akla mantığa sığacak iş değil, onu açıkça söyleyelim önce. Ciddi anlamda bütçe kısıtları varsa, başka çare yoksa, ilerde değiştirmeye razıysanız vs. alabilirsiniz. PS3 için şöyle bir yararı olacaktır en azından; görüntü iyileştirme, software falan filan açılarından dandik bir televizyon olacağından, input lag daha az olur :) PS3 alırken son düşünülecek şey Bluray film takıp izlemektir bu arada heralde, en azından Türkiye'de. HD film izlemenin dünya kadar alternatif yolu var, en süperi ortalama 300 TL'ye bir NMT almak mesela. (edik: Bluray filmler korsana düşmeye başladı mı? Fiziksel oyun/film satın almayalı yüzyıllar oldu, korsanı çıkıyorsa daha önemli hale gelecektir kuşkusuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bluray filmler oyun fiyatında.daha hiç izlemedim.ps store da film fragmanları vardı onları indirip izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kiralicak yer bulsam belki 2 3 kez denemek için kiralarım bluray ama hayatta para vermem okadar onlara yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 32 inch altı alıcaksanız Hd ready ile Full hd arasında çok az fark var, Fakat 32 inch üzeri düşünüyorsan Full almak daha avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 TruMotion 240/200Hz , 1080p , Full HD , Picture Wizard , Bluetooth , HD DivX (USB 2.0) , SRS TruSurround , Intelligent Sensor LG SL 8000 tek geçerim , bu serinin devamı LED TV zaten , LED ile de bunun arasında PS3 performansı açısından bir fark yok..Aldım kullanıyorum yaptığım en doğru işlerden biri olarak yorumluyorum kesinlikle tavsiye ediyorum.. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 millet zengin arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fakir misiniz arkadaşım hala televizyon kullanan kaldı mı ya? ben duvarları oled panellerle kaplattım tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar