Uzun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Acildimi bilmiyorum ama chp li millet vekili cok guzel laflar etmis, dun facete gordum paylasayim dedim .. http://www.facebook.com/#/video/video.php?v=247983837419&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Siyaset olayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hayır ülkenin gerçekleri oluyo ama kime göre neye göre tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 MAYKO SEN RAHAT OL KARDEŞİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fede said: hayır ülkenin gerçekleri oluyo ama kime göre neye göre tabi iqsu normal düzeyde olan herhangi birine göre mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Çogzelmiş diyim kapanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 wastyrx said: fede said: hayır ülkenin gerçekleri oluyo ama kime göre neye göre tabi iqsu normal düzeyde olan herhangi birine göre mesela ahahah daha siyaset ufukta gorununce duzeye bak sonra vay niye yasak. buyudugunuzde tartismaniza izin veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar