xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yurtdışında yaşayıp tv izlemek isteyen adam yani ben şimdi bilgisayar da ne yapabilirim kendi siteleri dışında nasıl izleyebilirim ? bi kaç web sitesi var bulabildiğim ama her zaman vermiyorlar. ne yapabilirim bu durum için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çanak alırsın turksat'a cevirir izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hmm. onu düşünememiştim bak. çok sağ ol var ol fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 windows 7 varsa media center ile ntv, ntv spor ve cnbce'yi çok iyi izleyebilirsin. google'larsan detaylarını bulursun rahat. onun dışında trt'yi kendi sitesinden izleyebiliyorsun ama bazen sorunlu oluyor. bir de TVnet Online Media Center diye bi program bulmuşum, geçende yemekteyiz izledim, izlenir durumdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 alirsin digiturk veya dzmart cakarsin canagi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 digitürk'ün online hizmeti vardı. ordan da para verip izleyebilirsin kanalları. fiyatı da çok değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 xaty her zaman ki hızır acil. :) çok teşekkürler. bunları bilmiyordum. windows 7 var artık hemen inceliyorum. detayları bilmiyorum ama inceleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Readon TV Movie Radio Player Arada farklı kanal izleyeceksem buradan takılıyorum. Çoğu türk kanalı var. Düzenli kanallar update ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar