Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ŞİŞTİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hayır ama bok yiyen kimse yokken şu dünyada(2 girls 1 cup koymayın o istisna) sigara içen milyarlarca insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 özür dilerim tamam hiç yazmamışım gibi devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben sunu anamiyorum bu sigara icen insannar zorla mi sizi opuyo arkadas opmeyin bitsin niye qq yapiyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hızlı giden bir gecede sigara içiyor diye son anda caymak da olmaz ama, mecbur duyargaları kapatıp yumulcan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 öpmüyoruz zaten.. ne öpecez allahın kanserlisini.. bırakınız içsinler, bırakınız ölsünler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: Hızlı giden bir gecede sigara içiyor diye son anda caymak da olmaz ama, mecbur duyargaları kapatıp yumulcan artık. o yanlış bi kere gerçek soru şu.. hızla giden bir kadın gecede 4tren bacasına eşdeğer nikotin tüketmektedir. caymayacak kadar kafanızın hoş olması için kandaki alkol oranı kaç olmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: Hızlı giden bir gecede sigara içiyor diye son anda caymak da olmaz ama, mecbur duyargaları kapatıp yumulcan artık. kolayi var. eleman seni öpmeden, tutcaksin, agzina bundan sikcaksin. ahsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sigara icen hatunla öpüsmeyi bi kenara birakin, böyle igrenc mahluklar da var. dayak atcaksin hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 allahım o ne tip. o ne kıyafet. sigaraya zaten bişi demiyorum yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: sigara icen hatunla öpüsmeyi bi kenara birakin, böyle igrenc mahluklar da var. dayak atcaksin hepsine. onlar müsvedde ama.. bizde de var. insansı onlar. hoş görüp fazla dikkate almamak lazım.. hayır biritni.. telefonu ağzına sokma.. hayır biritni.. dişçiden sonra çektirdiğin diş bebek dişi gibi kaşınarak çıkmaz.. o dişle oynama biritni.. koltuğunda kal biritni.. evet biritni ağzına dikiş var şu an.. hayır biritni 4tane kolum yok.. hayır biritni bu ilaç yüzünden.. evet biritni.. işte bu white trashler biraz salak olabiliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sigara kullanmıyorsam tek sebebi şu kokusu üstünü siniyor ağzından gitmiyor leş gibi dolaşıyorsun tiryakiler alıştıkları için yadırgamıyorlar da içmeyen birine harbi kötü kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: sigara icen hatunla öpüsmeyi bi kenara birakin, böyle igrenc mahluklar da var. dayak atcaksin hepsine. Tieyytt! Topikimi kirletmeyin bu tür mahlukatın Resimleriyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 noddle said: Efrasiyab said: Bazı hatunlarda oluyor o. Mini etek - dekolte - yapılmış güzel saç ve makjayla beraber gelen sigara kombosu bazen insana fatality yemiş etkisi yapabiliyor:D ahahah super bi combo olusturmussun :) Evet, bulursam o modelden sigara içmesini dahi unutabilirim gibime geliyor:D vaniLLe said: adamınbiri said: hayatınızda kaç kere kültablası yaladınızda sigara içen bi kızla öpüşmeyi ona benzetebiliyosunuz onu anlamıyorum ben benzetme diyoruz biz ona. birseye bok gibi diyebilmek icin, bok mu yemek gerek illa? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BonePART said: ben sunu anamiyorum bu sigara icen insannar zorla mi sizi opuyo arkadas opmeyin bitsin niye qq yapiyosunuz ki zorla opuyorlar arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben hiç öpüsmedim.Topiki her gördügümde hüzünleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaniLLe said: sigara icen hatunla öpüsmeyi bi kenara birakin, böyle igrenc mahluklar da var. dayak atcaksin hepsine. Bu kadın o bebeği yolda giderken sıçar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bence öpüşmeden önce karşımızdakini düşünmeliyiz . açlıktan ağız kokabilir normaldir ama karşıdakine güzel gelmez, sigara kokusu da öyledir , soğan kokusu tahammül edilebilir . Lütfen dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Anelor said: Bende sigara kullanmiyorum,bayanlara da sigaranin yakistigini dusunmuyorum FAKAT eski kiz arkadasimin sigara icmesi cok sexi geliodu ,hicde tiksinmiodum :) bknz: temel icgudu sharon stone ;) abim benim accountumla bombalamis beyler sorri bunu ben degil noddle yazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 herkes senin gibi playboy mu birader. ağzında bok olan kızla öpüşecek tonla herif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Evet. Elitist biri olarak o zümreye mensup değilim şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 içsinde sigara öpüşmeden dişini fırçalasın şekerini yesin ole gelsin yapanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar