Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçen biriyle Öpüşmek...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Abi kızı gerçekten sevdikten sonra sigara kokusuymuş, tadıymış, şuymuş buymuş hikaye.. Git gözünün içine her baktığında eriyebildiğin bi kız bul nelere katlanıyorsun onun için aklın almaz :P

Bir sigara içmeyen erkek için, sigara içmeyen bir kız ve paket ağda çok önemlidir. Ne kadar sevsen bile bir süre sonra fayda etmez. Eğer ne olduğu hakkında bir fikrin yoksa bir parça kömüre dil vur, sonra babanın sakalına dil vur. Vur yani...

Tekrar iğrendim lan..
Sosyal ağlarda paylaş

birisi için sigara bırakmak, başlamak filan bunlar saçma şeyler. sorun ne ortadaki, koku mu? at azına delete, yanında içme istemiyosa, seviyosan ayı değilsen içmezsin zaten. karşı taraf bunların üzerine hala bik bik ediyosa kendi bileceği iş
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

birisi için sigara bırakmak, başlamak filan bunlar saçma şeyler. sorun ne ortadaki, koku mu? at azına delete, yanında içme istemiyosa, seviyosan ayı değilsen içmezsin zaten. karşı taraf bunların üzerine hala bik bik ediyosa kendi bileceği iş

ya tamamen katılıyorum ama bi de şu tarafı var olayın,hani sağlık boyutu maddi boyutu falan da var.
o yüzden bırak diye bık bık öttüklerinde bir şey de diyemiyorsun.

Ama bunu zorlamak,bırak diye dayatmak son derece zararlı.Bence içilen sigara sayısını arttırmaktan başka bir şey yapmaz=)

ki bi sevgilimden böyle ayrıldım,sırf sigarayı bırakmıyorum diye gelen güvensizlik ve akabinde gelen kavgalar sonucunda.sigara ateşlemişti yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:
Bir sigara içmeyen erkek için, sigara içmeyen bir kız ve paket ağda çok önemlidir. Ne kadar sevsen bile bir süre sonra fayda etmez. Eğer ne olduğu hakkında bir fikrin yoksa bir parça kömüre dil vur, sonra babanın sakalına dil vur. Vur yani...

Tekrarlıyorum, eğerki benim için doğru kız bu diyebiliyorsan, onun için aklının hayalinin sığmayacağı şeyler yapabiliyorsun.. Hatta yaparken ben napıorum abi böyle diye şaşırıyorsun kendine fln ama elinde olmuyor bile xD

dory said:
su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim.

keşke herkeşler senin gibi olabilse kıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

dory said:

ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim.
bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim.

Kimse için bırakılmaz abi sigara, deli misiniz?

kendin için bırakılır bitek evet.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki sigara kötü tat - koku vs falan ama, abartılıyor bu durum. kapalı bir mekanda sigara izni varsa zaten mekan kısa sürede duman altı oluyor saçına sinen 2 parça kokudan kimse rahatsız olmaz. e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil. hoş birşey de değil tamam ama çözümleri var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Nası abartılıyor ya sigara içmiyen bir insana çile veriyo resmen karşındaki insanı seviyosun sevgini en içten şekilde göstermeye çalışıyorsun sonra hop miden bulanıyo. Nargile falan olsa mesela öyle değil ağızda güzel bir aroma bırakıyo ama bu bildiin filitre tadı. tütün çiğneyen kovboylara dönüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de sigara içen birinin ağzında bir süre sonra iğrenç ve kalıcı bir koku oluşuyor. Hani vivident atarsın ağzındaki o koku gider ama sakızın aroma kokusu gidince gene o iğrenç tad geliyor geri. Sabah uyandığımda da yanımdaki kızı öpmek de birlikte yatmanın en güzel yanlarından biri :)
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

kelebek öpücüğü

ne kadar naif bi tanım bu allam.

abazanlık, aşkın salaklaştırması filan gibi etkilerle önem vermiyorsun ama uzun vadede problem çıkartıyor sigara. etkisi yok filan diyenler kısa vadeli ilişkiler yaşamışlar.

ha sigara bi ilişki için bırakılır tabi ki. insanlar neler yapıyorlar, sigara mı bırakılmayacak. hayret bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...