dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim. bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yanımda vivident xylit taşıyorum daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pişman olan olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kokusuz sigara yapamadılar bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 wastyrx said: Abi kızı gerçekten sevdikten sonra sigara kokusuymuş, tadıymış, şuymuş buymuş hikaye.. Git gözünün içine her baktığında eriyebildiğin bi kız bul nelere katlanıyorsun onun için aklın almaz :P Bir sigara içmeyen erkek için, sigara içmeyen bir kız ve paket ağda çok önemlidir. Ne kadar sevsen bile bir süre sonra fayda etmez. Eğer ne olduğu hakkında bir fikrin yoksa bir parça kömüre dil vur, sonra babanın sakalına dil vur. Vur yani... Tekrar iğrendim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dory said: ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim. bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim. Kimse için bırakılmaz abi sigara, deli misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 birisi için sigara bırakmak, başlamak filan bunlar saçma şeyler. sorun ne ortadaki, koku mu? at azına delete, yanında içme istemiyosa, seviyosan ayı değilsen içmezsin zaten. karşı taraf bunların üzerine hala bik bik ediyosa kendi bileceği iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben sigara içmediğim zamanlarda sigara içen biriyle öpüştüğümde pek bir rahatsızlık duymamıştım. Bence o kadar büyütülecek bi olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fede said: birisi için sigara bırakmak, başlamak filan bunlar saçma şeyler. sorun ne ortadaki, koku mu? at azına delete, yanında içme istemiyosa, seviyosan ayı değilsen içmezsin zaten. karşı taraf bunların üzerine hala bik bik ediyosa kendi bileceği iş ya tamamen katılıyorum ama bi de şu tarafı var olayın,hani sağlık boyutu maddi boyutu falan da var. o yüzden bırak diye bık bık öttüklerinde bir şey de diyemiyorsun. Ama bunu zorlamak,bırak diye dayatmak son derece zararlı.Bence içilen sigara sayısını arttırmaktan başka bir şey yapmaz=) ki bi sevgilimden böyle ayrıldım,sırf sigarayı bırakmıyorum diye gelen güvensizlik ve akabinde gelen kavgalar sonucunda.sigara ateşlemişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gkgokhan said: Bir sigara içmeyen erkek için, sigara içmeyen bir kız ve paket ağda çok önemlidir. Ne kadar sevsen bile bir süre sonra fayda etmez. Eğer ne olduğu hakkında bir fikrin yoksa bir parça kömüre dil vur, sonra babanın sakalına dil vur. Vur yani... Tekrarlıyorum, eğerki benim için doğru kız bu diyebiliyorsan, onun için aklının hayalinin sığmayacağı şeyler yapabiliyorsun.. Hatta yaparken ben napıorum abi böyle diye şaşırıyorsun kendine fln ama elinde olmuyor bile xD dory said: su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim. keşke herkeşler senin gibi olabilse kıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Alexi_Septimus said: dory said: ben sigara iciyorum, sevgilim icmiyo. bu genel olarak bir sikinti aramizda. su ara olmadigi icin rahat takiliyorum da o gelmeden birakmam lazim. bi de sigarayi birakmaya deger olmasi lazim erkekin. boyle ibibik olmamasi lazim. Kimse için bırakılmaz abi sigara, deli misiniz? kendin için bırakılır bitek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tabiki sigara kötü tat - koku vs falan ama, abartılıyor bu durum. kapalı bir mekanda sigara izni varsa zaten mekan kısa sürede duman altı oluyor saçına sinen 2 parça kokudan kimse rahatsız olmaz. e bi zahmette sigara içerken/içtikten hemen sonra öpüşmeyin. çok zor birşey değil. hoş birşey de değil tamam ama çözümleri var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 "nutella yerim" said: kültablası yalamakla eşdeğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ama aga, şimdi yarimin saçından bir fırt bahar kokusu almak yerine ben Anadolu tütünü alıyorsam vururum böyle ilişkinin beline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Nası abartılıyor ya sigara içmiyen bir insana çile veriyo resmen karşındaki insanı seviyosun sevgini en içten şekilde göstermeye çalışıyorsun sonra hop miden bulanıyo. Nargile falan olsa mesela öyle değil ağızda güzel bir aroma bırakıyo ama bu bildiin filitre tadı. tütün çiğneyen kovboylara dönüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bence rahatsız olmayanlar kelebek öpücüğünden öteye gitmemiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu arada sigara içen kızlar (eğer lez değillerse) Ankete oy vermesinler. Sonuçta erkekler açısından yaklaşıyoruz olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Niye ki? Onlar öpüşemiyor mu sonuçta sigara içen birileriyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pogodi said: bence rahatsız olmayanlar kelebek öpücüğünden öteye gitmemiş sdf. kelebek opucugu ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tamam vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hele camel içenler of of o nası leş bir koku-tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Öpen öpüyor hemşerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bi de sigara içen birinin ağzında bir süre sonra iğrenç ve kalıcı bir koku oluşuyor. Hani vivident atarsın ağzındaki o koku gider ama sakızın aroma kokusu gidince gene o iğrenç tad geliyor geri. Sabah uyandığımda da yanımdaki kızı öpmek de birlikte yatmanın en güzel yanlarından biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pogodi said: kelebek öpücüğü ne kadar naif bi tanım bu allam. abazanlık, aşkın salaklaştırması filan gibi etkilerle önem vermiyorsun ama uzun vadede problem çıkartıyor sigara. etkisi yok filan diyenler kısa vadeli ilişkiler yaşamışlar. ha sigara bi ilişki için bırakılır tabi ki. insanlar neler yapıyorlar, sigara mı bırakılmayacak. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Vingthor said: bella. ismini değiştirseydin ismini. gecenin gizemini neyime yansıtayım tarzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar