Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seedbox tavsiyesi


PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Keyweb.de

Divxplanet'taki Cubingo benim orda uzunca yazmıştım keyweb hakkında. Tek sorun olabilecek şey keyweb'de kurulum ücreti. Onun dışında muazzam. Türkçe destek, anında destek, gayet başarılı. Dedicated'lar için konuşuyorum tabiki.

Usenet içinde, Türkçe içerik ve neşeli (!) filmler dışında pek bi sıkıntı yok. Senelerdir kullanıyorum. Ha normal bi kullanıcı zaten Usenet alır genel güncel herşeyi indirir, türkçe içerik içinde leechturk gibi bi tr tracker'a 1:1 ratio yapabilir. Sıkıntı olmaz. Bunun için seedbox lazım değil.

Oraya buraya ratio yapacam, rapide fln yükleyip linklerden kendimi döndürmeye çalışcam, arada 1-2 site hostlayacam dersen, dedicated gider. :)


@Prudent, verdiğin linkteki site reseller, Fransız OVH den alıp kiralıyor. OVH TRye satış yapmadığı için resellerlar baya popüler, ANCAK, bazılar harbi çok kötü olup elinizde patlayabilir. Bknz. seedbox.eu. Parayı alır 2 gün kullanır sora bi daa bağlanamassınız makinaya, maillere de cevap gelmez, bi bakarsınız siteleri çoktan kapanmış. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
genelde 2şey için alınıyor

seedboxlan torrenti çekiyorsun uploada bırakıyorsun sende normal ftpden dosya çekermiş gibi seedboxdan alıyorsun.Ratio sorunu yaşamıyorsun ve hızlı dl yapıyorsun.

tracker sahipleri yüksek hızda dosya paylaşmak için alıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:

yaw dinlemiyorsunuz beni kalbimi kırıyorsunuz :) para vericekseniz usenet kullanın %1021314213 daha iyi


birkac sorum var madem usenet diyosun..

- usenet nasil bir sistem? uyeligin varsa ss falan yollayabilir misin?
- bu kadar torrent trackleri kapaniyor, rapidshare vs. telif haklarindan paralar oduyor, usenet yillardir var galiba bu nasil oluyor? niye kapatilamiyor
- bi de usenet diye aratinca bi suru adres cikiyor. Esas adres hangisi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
usenet en basit anlatımı internet içinde internet olacaktır.Birçok servis sağlayıcısı var, hepsinin farklı özellikleri var,internet bağlantınıza göre gayet uygun paketler bulabiliyorsunuz.
en popüler arama motoru http://www.newzbin.com/
türklerin genelde kullandıgı usenet http://astraweb.com/ ama cok daha uygun olan yerler var.
buda binary dl için http://www.newsleecher.com/
niye kapatılmıyor açıkcası inceliğini bende bilmiyorum 1980den beri olan bir sistem.
http://xennews.com/ dan 2günlük trial alıp deneyebilirsin 10gbla limitli sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Pluton dolu site var arama yapmak için google yazman yeterli
http://binsearch.info/
http://www.newzbin.com/ üyelik istiyor

Bide http://www.newsleecher.com/ burdan newsleecher programını çekeceksin torrent sistemi gibi çalışıyor küçük bir dosya çekiyorsunuz search engineden bu programda calıstırıyorsunuz downloadunuz başlıyor.

Dark_Soul dl için para harcamana hiç gerek yok ama harcıyacam diyorsan seedbox gereksiz birşey usenete dene.

di hangi servis providerını kullanıyorsun kaç gün retentition veriyorlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben seedboxu şimdilik ratiomu düzeltmek icin aldım,dl de problem yok bg deyim su an zamundadan 4.5-5mb/s dl hızı gorebiliyorum,ama upload hızım rezalet ve ratio da cok cok kötü.
Ayrıca bir arkadas da işyerinden hicbirsekilde rapid olsun torrent olsun dosya indiremiyor,sacma sapan siteler yasaklı,stream videoların oldugu tüm siteler yasaklı,vtunnel haric diger proxy siteleride yasaklı,odtülülerin yaptıgı bilmemkacbin dolarlık bir yazılım kuruluymuş galiba networklerinde ,bir nebza onada ilac olabilir diye denemek istiyorduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:

yaw dinlemiyorsunuz beni kalbimi kırıyorsunuz :) para vericekseniz usenet kullanın %1021314213 daha iyi


iyi de usenet'e her ay para veriyorsun. ayrica orda da, ne kadar kiyma o kadar kofte mantigi mevcut. az para vermek istedigin zaman az kotan oluo. (en azindan easynews'te boyle).

dogru bir seedbox tercihi ile 2 aylik kullanim ile 1 senelik download kotasi yaparsiniz kendinize. ben 2 ayda 1 TB upload yaptim, her ay para vermekten cok daha iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
3 kere dl için para harcamayın eğer harcıyacam diyorsanız useneti seçin dedim :)

11$ astrawebde herşey sınırsız http://www.news.astraweb.com/specials/kleverig-11.html 3euroya 2mbit bağlantı veya 5euroya 8mbit bağlantı gerisi yine sınırsız http://www.simplyusenet.co.uk/

Seedboxu senin kullandıgın gibi kullanırlarsa daha karlıya geliyor.Usenetin maliyetini düşürmek için genelde 2kişi alıyorlar zaten min server 20con kadar izin verdiğinden 1i 10 diğeri 10 kullanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...