forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bugün calculus sınavı oldum, hiçbirşey yapamadım. yarında fizik sınavım var ama calculusden çaktığım ve fizikle calculus birbirine bağlı dersler olduğu için yarınki sınavımın iyi geçip geçmemesinin bi anlamı kalmadı. ha bi yandan iyi oldu; 2. dönem calculus ve fizik derslerini alamıyorum, en azından bikaç gün hafta içi okula gitmem, bi yandan da kötü oldu; okul uzadı. ALLAH BELASINI VERSİN ARKADAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 olue öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Üniversite bayılıyor sanki sana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Büyüyünce geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 başlayınca öyle olur. çok finallere giriceksin daha. sabır,konsantrasyon. bi de kendine zarar vermeyecek erkek ya da kız arkadaş. hepsini bi anda yapamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 liseden çırak olarak girseydin işte şimdi bi sürü para bilem kazanmıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahahahhah norak imza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fizik ve calculus birbirine baglı dersler degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 integral var fizikte babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 matematik tüm sayısal derslere baglı diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 onların üni.de bağlıdır sizinkinde bağlı değildir.. @forçen: zamanla alışılıyor.. yazokulu varsa yazokulunda ver geç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 okul özel üni. zamanında çalışmadık anca buraya girebildik (izmir ekonomi üni.) yaz okulunda kredi başı 350$mı ne (300 de olabilir) nasıl olsa hazırlığı atladığım için seneye tekrar alırım daha iyi gibi geliyor. dasaa nın dediği gibi bizim üni. de birde 1-2 özel üniversitede daha varmış bu saçma ders bağlanması olayı. ha bide bizim okul mesela 1. dönem derslerini 2. dönem açmıyor, yada 2. dönemi 1 de. bu yüzden 2. dönem dersinden kalırsan, önce bir sonraki sene 1. dönem ücretini ödüyorsun ( başka dersten kalmadıysan, yada başka dersin yoksa) 1. dönem okula gitmiyorsun sonra 2. döneminde parasını yatırıp 2. dönem gidip o dersi görebiliyosun. böyle de para manyağı, böyle de öküz bir okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fizik 1 de calculus bilgisine gerek yok pek. lisede öğretilen temel türev integral almayı biliyorsan yeterli olur zaten. hangi bölümdesin bilmiyorum ama mühendislik okuyorsan, önündeki yıllar zorlanmak istemiyorsan, iyi öğrenmeye bak calculusu ve dif denklerimi, ilerde baya lazım oluyor dinamik,mukavemet, akışkanlar gibi derslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bilgisayar mühendisi olucam okulu bırakmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bir dönem yalan olduysa, ve yaz dönemi de bu yüzden yalan oluyosa, hemen git ve vizeni çıkart. ardından koş avrupaya couch surfing yardımıyla interrail yaparız. GEZ TOZ EELEN BAK BEN de İSTEMİORUM BİLG MÜH OLMAYI sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 4chane verdiğin ilgi ve sevgiyi derslerine versen böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bırah allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 KahnX ve forçen... Sizin bölümünüzde okumak isteyen kaç kişi var la biliyonuz mu ??? Bildiğiniz sayıya beni de ekleyin, işte o sayı kadar adamla döveriz seni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mühendislik ne zor bi fakültedir arkadaş ortak sayılacak derslerin bazılarına gördüm hayattan sogudum calculus econ c++ oriented abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 duygularıma tercüman olmuşsun reesmen. liseden çok daha fazla sevccem süper bi ortamım olcak falan diye binbir ümitle gittiğim üniversiteyi sevmedim sevemedim. Dersler zor, hadi onu geçtim cumartesi okul mu olur arkadaş! cumartesi okul nedir ya?!?! arkadaş ortamı desen, hala hergün lisedeki arkadaşlarımlayım ben, üniden görüştüğüm (okul dışında ) adam sayısı 3ü geçmez. Bende geçen dönem bi dersten kalmıştım, bakalım bu dönem daha bi heyecanlı başladı daha çok dersten kalıcam sanırım :D sevemedim üniversiteyi, daha doğrusu sevemedim okulumu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Üniyi uzatıp da pişman olan birini görmedim ben daha hayatımda.. Ben de ilk uzadığını öğrenince dünya başıma yıkıldı ama üni hayatımın en iyi senesini geçirmekle beraber bir de nişanlımla tanıştım uzayan dönemde.. Yani her işte bir hayır varmışmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bugün kaldıgım dersten gittim hoca ile konustum 15 puan fazladan verdi geçmem için.Bu da böyle bi anımdır. Edik. isyan et okul uzuyosa =P 1. sınıf falan sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 capul said: Üniyi uzatıp da pişman olan birini görmedim ben daha hayatımda.. Ben de ilk uzadığını öğrenince dünya başıma yıkıldı ama üni hayatımın en iyi senesini geçirmekle beraber bir de nişanlımla tanıştım uzayan dönemde.. Yani her işte bir hayır varmışmış... Evlendin mi, mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 doğru insanı bulmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mutluyum gayet evet... ps: yok daa evlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar