gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Fedaykin in yazı serisini severek okuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 insan-hayvan ayrımı neden yapılır?[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 biri teknoloji üretti diğeri üretemedi diye.. hatırlatmak isterim, insanlar birer hayvandır.. hayvanları aşşağılamaya gerek yok..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 fedo harbi yani tokadi yiyosun geliyosun yaziyi cakiyosun anladigimiz kadariyla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Temmuz 2004 21:51 tarihinde demiş ki: biri teknoloji üretti diğeri üretemedi diye.. hatırlatmak isterim, insanlar birer hayvandır.. hayvanları aşşağılamaya gerek yok.. yok zaten ben aşağılayamam hayvanları, gerçekten insanlardan üstün yetenekleri de var, sezgi gibi. ama insanın hayvanlardan ayrı olarak ürettiği mitoloji, dil, sanat... bunları da unutmamak gerek.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Temmuz 2004 21:51 tarihinde demiş ki: hatırlatmak isterim, insanlar birer hayvandır.. hayvanları aşşağılamaya gerek yok.. ben hayvan değilim valla kendi adına konuş.hayvan aşağılamak da ilginç bişey olsa gerek nası bişey oluo o[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Abi neden öyle diyorsunuz,hayvanız işte bizde.memeli bir hayvanız.Tek farkımız düşünebilmemiz.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Aphrodite'i fahişeler ve cinsellik tanrıçası olarak gören bi zihniyet de var, sevginin, tatlı dilin, paylaşmanın, yaratıcılığın ve cinselliğin tanrıçası olarak gören bi zihniyet de. ve bu ikisi de antik çağa ait zihniyetler, tabi farklı dönemler ortaya çıkmışlar. yorumunu yapmıyorum artık[signature][hline]Light in the shadows has words to say [Bu mesaj Aurora tarafından 19 Temmuz 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hayır fedonun yazıları iyidir kötüdür, doğrudur yanlıştır, tamamdır da, neden zaten fedo thread açıp yazılarını yazarken bu yazılarla ilgili ayrı thread açılıyor ben anlayamadım. o zaman başlayalım şimdi bonecrusher'ın topikleri, dresquin'in yazıları, kedinin yazdıkları, sam'in harfleri, edi'nin büdüleri, vesaire diye... bazı şeyleri anlayamıyorum ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 emaleth in özlü sözleri diye bi tane açabilirim bu konuyu örnek alarak. aslında senin mesajları her yere asmak lazım böyle uyarı tabelası gibi. ör: "çimlere basmayın" gibin.tabii yukarıdaki mesajın gibi şeyler yazacak :D[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Heheh kadınların ufak bir çekememe sorunu ile karşı karşıyayız galiba. Tabii ki oyunları su yüzüne çıkınca vahşi birer kediye dönüşüp hırçınlaşıyorlar :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 işte bu fedaykinden beklediğim cevaptı. +1[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Biz buna deneyim diyoruz. Hiç bir şekilde sorun yaşamak istemeyenler sokağa çıkmaz, böylece mutlu mesut burnunu hiç bir işe karıştırmadan yaşar gider. Kimileri ise sürekli tokat yer ama bunu algılayacak kapasiteleri bile yoktur. Bazıları ise tokat yediğini farketse bile bunu yorumlayıp sonuçlar çıkartamaz. Büyük çoğunluğu ise bu tokatları doğanın gerçeği olarak kabul edip başını kuma gömer ve görmezden gelir, mutluluk oyununu oynamaya devam ederler. said: unity100, 19 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki: fedo harbi yani tokadi yiyosun geliyosun yaziyi cakiyosun anladigimiz kadariyla. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Aurora +1111111111111111111111111 ahuahau :D kendinize wsorun ben insanmıyım ? ben aygırmıyım ? :)[signature][hline]Elder Tailor Mavi D'uinlorie [=o=] Pati Server Ruless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 entellektüel levent oran :D [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 19 Temmuz 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Biyoloji öğretmenimizin olayı özetlemesi "life is all about reproduction."[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 LOL Popeye.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bulşit. aşk rulaz. 3.5 yıldır ite kaka üzüle sevine sürdürdüğüm bir ilişkim var..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Emaleth, 19 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki: hayır fedonun yazıları iyidir kötüdür, doğrudur yanlıştır, tamamdır da, neden zaten fedo thread açıp yazılarını yazarken bu yazılarla ilgili ayrı thread açılıyor ben anlayamadım. o zaman başlayalım şimdi bonecrusher'ın topikleri, dresquin'in yazıları, kedinin yazdıkları, sam'in harfleri, edi'nin büdüleri, vesaire diye... bazı şeyleri anlayamıyorum ben sanırım. ya sanirim bu genel bi fenomen oldugu icin artik boyle yapmislar. mesela edi de budu de dres de pres de hep ayni formasyonda baslik acmiyor. fedoda ise konulu post gibi boyle periyodik olarak ayni mahiyette basliklar aciliyor. haliyle biri sonunda fedaykin basliklari diye bir konsept icat etmistir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: fedaykin, 19 Temmuz 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Biz buna deneyim diyoruz. Hiç bir şekilde sorun yaşamak istemeyenler sokağa çıkmaz, böylece mutlu mesut burnunu hiç bir işe karıştırmadan yaşar gider. Kimileri ise sürekli tokat yer ama bunu algılayacak kapasiteleri bile yoktur. Bazıları ise tokat yediğini farketse bile bunu yorumlayıp sonuçlar çıkartamaz. Büyük çoğunluğu ise bu tokatları doğanın gerçeği olarak kabul edip başını kuma gömer ve görmezden gelir, mutluluk oyununu oynamaya devam ederler. said: unity100, 19 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki: fedo harbi yani tokadi yiyosun geliyosun yaziyi cakiyosun anladigimiz kadariyla. hayir abi ben bunun manasini sormadim. ben bunun periyodundayim. simdi boyle arali arali boyle topic acmak icin 2 durumdan biri gerekir : a - ya sen periyodik olarak tokadi yiyiyorsun geliyor topici basiyorsun. b - ya da sen bir vakit oyle okkali bir tokad yemissin kiiiiiiii, boyle periyodik olarak nuksediyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya bence fedaykin in yazıları insanın kendine yakışanı giymesidir :horace:[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eheh imzamdan da gözüktüğü üzere fedaykinden bi topikte de ben laf yedim yane ilk okuduumda föt oldum-içime oturdu ama dooru söze ne hacet abim bilio bişiler ki böle aazımı açamadım o laftan soora hatta unutmiim die imza yaptım :D ama hala içime oturan kalkmış deil buarada :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Sevgili Unityciğim, yazdığım yazıların belirgin bir periyodu yok ne zaman gerekli görürsem, ne zaman yazılması gerektiğini düşündürecek gelişmeler forumda olursa o zaman yazıyorum. Bunu geçmişteki tek derse bağlamak bence çok hatalı olur. Onun yerine aşık olmayan gözler ile rahat rahat elinde çayın, ağzında nargilen yapılan geçmiş muhakemeleri sırasında varılan kimi kararların sonuçlarıdır. Geçmişte bir sürü hatalar yaptım kadın erkek ilişkilerinde. Burada sakın yapmayın diye yazdığım kimi şeylerin bir kısmını ben defalarca yaptım. Onun dışındakileri de yapan kişilerden ya dinledim yada okudum. Zaten bu kısacık ömrümüzde dünya üzerindeki bütün hataları yapacak kadar vaktimiz ne yazık ki yok. Onun yerine başkalarının hatalarından ders çıkartmayı öğrenmemiz gerekiyor. Şimdi gelelim ben bunları neden yazıyorum. Onun yerine edindiğim tecrübelerle hiç bu tür muhabbetlere girmeden ortamlara akarak daha gözünü tam açamamış bir sürü cıvırı götüremezmiyim. Bu da tabii ki bir yol ancak bir başka yol daha var. Bir erkeğin en çok kendi ırkından insalar ile birlikte yani başka bir erkekle iken daha kendisi gibi davrandığı ve daha mutlu olduğu bilinen bir gerçek. Tek sorun yanındaki erkeğin de bu gerçeği farketmiş olması gerekiyor. Yoksa forumda da görüyoruz, kadınlara karşı çok büyük zaafiyeti olan bir sürü erkek hatun kişi iki güzel laf edince hemen onun koruyucu meleği kesilip bu şekilde onu uyarmaya çalışan insanlara cephe alıyorlar. Biricik hatun kişi onun yazılarını beğenmiyor ona kıro diyorsa kesinlikle bu doğrudur, sorgulanmaz. Hatta biricik hatun kişinin az buçuk aklı varsa bunları doğrudan da söylemez sadece hafiften belli eder ve onun köpeği olmaya hazır erkek yavrucaklar bir anda onun yerine ısırmaya hazır hale gelirler. İşte benim kırmaya çalıştığım döngü bu. İşte bu sebepten ne zaman kadın erkek dengeleri erkekler aleyhine daha fazla bozulmaya başlasa yazılarımı yazıyorum. Ben burada yazı yazdığımda en büyük tepkiyi erkeklerden alacağımı zaten biliyordum, doğal olan da bu o sebepten kimseye neden tepki veriyorsun demiyorum. Bunların dışında belki de en önemlisi mutlu bir erkeği yaratmanın belki de en önemli yolu mutlu bir ilişki yaratmaktan geçiyor. Ancak ne yazık ki günümüz insanına bakınca ne kadını ne de erkeği buna hazır değil. Her iki cinste bir özgürlük masalıdır sürüp gidiyor. İşte bu sorunu aşmanın en önemli yollarından biriside sorunu görmeyi başarmak. Benim defalarca bu konunun üstünde durmamın sebebi ne yazık ki hala bu problemin yeterince anlaşılamamış olması. Bütün bu yazdıklarımdan sonra bir anda bütün erkeklerin "aaa ne doğru hadi bunu hayatımızın amacı yapalım" demesini tabii ki beklemiyorum. Önemli olan da anafikri alıp bunu yoğurmak ve kendi doğrunuzu en iyi şekilde bulmak. Bir kez zaten gözler açılıp o pembe rüyadan uyandıktan sonra geri uyumak hiç de kolay olmuyor. Uzun lafın kısası benim işimin başına dönmem gerekiyor :) İnşallah arada yazım hatası yapmamışızdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 diabolic ve pop için birer lol! hatta LOOOOLLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 miyavvvvv[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar