Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Arkadalar bu yazarın kitabını hiç okudunuz mu ? mesela lanetlenme veya lanetleme oyunu adlı bir kitabı vardı sanırım bu kitabı arkadasım bana onerdide alıp okusam mı diyorum.Bir fikri olan benimle paylaşır mı?[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Damnation Game - Lanetlenme Oyunu ben okudum güzeldi tavsiye edebilirim. Cabal da güzeldi Clive Barker'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bir ara okurum diye bilgisayarıma bir kaç kitabını indirmiştim.hala öylece duruyorlar[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cabal vardı hoş kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 lanetlenme oyunu adlı kitabı aldım bitirdim bayagı güselmiş...[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hellbound heart falan nasıldır ? okumuş olan var mı ?[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lanetlenme oyunundan önce Kutsanma Ayini ni okuyun, MÜKEMMEL bir kitap, aynı zamanda CABAL da müthiş, sakın kaçırmayın=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hangi kitaplar böle cenobite tadında cehennem zebanilerini içerio ? hellbound heart dışında..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 clive barker'dan iki kitap okudum; kan kitabı ve zaman hırsızı. tarzı güzel; anlatmak istediğini tam anlatabilen bi yazar. eğer hayal gücünüz de iyiyse epey korkutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 evet undying i oynadıktan sonra bi kaç kitabını okumuştum. "lanetlenme oyunu"ndaki malum kişinin ibne olması yüzünden kitaptan biraz soğumuştum ama gerçekten güzel yazıyor. o değil de undying oynarken yere düştüğümü bilirim korkudan. oynamadıysanız bi yerlerden bulup gece karanlıkta oynayın. yok böyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 az önce tozlanmış orjinal cd'sini buldum. yuhuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar