Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Arkadalar bu yazarın kitabını hiç okudunuz mu ? mesela lanetlenme veya lanetleme oyunu adlı bir kitabı vardı sanırım bu kitabı arkadasım bana onerdide alıp okusam mı diyorum.Bir fikri olan benimle paylaşır mı?[hline]Venite Exultemus
Steel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Damnation Game - Lanetlenme Oyunu ben okudum güzeldi tavsiye edebilirim. Cabal da güzeldi Clive Barker'in.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bir ara okurum diye bilgisayarıma bir kaç kitabını indirmiştim.hala öylece duruyorlar[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 lanetlenme oyunu adlı kitabı aldım bitirdim bayagı güselmiş...[hline]Venite Exultemus
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hellbound heart falan nasıldır ? okumuş olan var mı ?[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lanetlenme oyunundan önce Kutsanma Ayini ni okuyun, MÜKEMMEL bir kitap, aynı zamanda CABAL da müthiş, sakın kaçırmayın=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hangi kitaplar böle cenobite tadında cehennem zebanilerini içerio ? hellbound heart dışında..[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 clive barker'dan iki kitap okudum; kan kitabı ve zaman hırsızı. tarzı güzel; anlatmak istediğini tam anlatabilen bi yazar. eğer hayal gücünüz de iyiyse epey korkutuyo.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 evet undying i oynadıktan sonra bi kaç kitabını okumuştum. "lanetlenme oyunu"ndaki malum kişinin ibne olması yüzünden kitaptan biraz soğumuştum ama gerçekten güzel yazıyor. o değil de undying oynarken yere düştüğümü bilirim korkudan. oynamadıysanız bi yerlerden bulup gece karanlıkta oynayın. yok böyle oyun.
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 az önce tozlanmış orjinal cd'sini buldum. yuhuu.
Öne çıkan mesajlar