dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bişi diyicem de çok pis ırkçı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Jahrein said: daylan said: Jahrein said: ABİ O ZENCİYİ KOYUP İÇİ GİDENE BİŞEY DİYEMİYORUM.... ADAMIN SURATI DELİK DEŞİK LAN NERESİNE İÇİNİZ GİTTİi? CAAAAAAAAAAAAAAPS gözlerin çok güzel benim mi zencinin mi? beni nerden gördün ya ahah ahhahahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Longshanks said: adam tripod yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 barnacle said: bizimle seal arasında kocaman bi fark var :( kendini bilmek güzel sdfsdfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben sealla kapışırım her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 takviye yaparız ya o dertmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 copry said: barnacle said: bizimle seal arasında kocaman bi fark var :( kendini bilmek güzel sdfsdfdsf :D :D niggerın malı caucasianın çenesini yorarmış. ( oha çok imalı laf oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/armaninin-yeni-yuzu-ronaldo.html?position=1 bu neymiş yaa amanın sizin seal halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ordaki çıkıntı ne ya öyle bakışı . Cristiano Ronaldo olmuş yeni yüzü armaninin bi dahakine de ben olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çorap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 DarKRideR said: http://content7.flixster.com/photo/12/72/39/12723909_gal.jpg şu özürlü tipliyi dünyanın en seksi erkeği seçen zihniyetlere sokayım, gördükçe moralim bozuluyor, kendimi kaybediyorum ... kaynamasın ya kim bu herif? hakkaten tip yok bişey yok bu mu seksi? kim lan söyleyin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 O bir vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tıvaylayttaki adam işte evet bence hiç hak etmiyor o sıfatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aylayttaki tipine de benzemiyor da, o adamın nesi seksi ya? En zevksiz 100 gay en seksi erkeği seçse anca seçilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nilep amma rage yaptın agatör ya dur sakin seksi değil o sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Tineyç muvi izleyen bi grup salak hatun tarafından seçilmiştir kesin, aynı grup bi zamanlar serdar ortaç ı da beğeniyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hayır abi Zac Effron falan desinler çok lazımsa. Zac Effron bu tipi 10 kere tokatlar ya. Bu ne abi şaka mısınız? Gay mi seviyolar? emo vampir tipi oynayınca seksi mi oluyo? Iyyk. Tamam sakinleşicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tipe bak kolunu ağzına sokasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bizim kıvanç tatlıtuğ gibi işte o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bizim kıvanç tatlıtuğ biraz ayılaştı ama yakışıklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 zac effron bildiğin apaçi ya ayrıca seal dünyanın en tatlı adamı robert pattinsonın da bi gideri var ama en seksi olcak kadar değil dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya cansın hani çıktığın insanı görmesek emo seviyosun sancam da yani.. Bu adamın ne gideri var be? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bu adamın gideri var mı bilmiyorum ama geliri 9 nanosalise. erken boşalır bu. surata bak kapçık kılıklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 o adamın emolukla uzaktan yakından alakası yok artı gayet şirin ama fazla abatıldığına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar