mytheron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cem karacanın eserlerini severim,hakkındaki tek düşüncem müslüman olup olmadığı,şarkılarında hep Allahtan filan bahsediyor,ataist diyorlar ermeni diyorlar,öldüğü zamanda dini törenle gömülmesini istemiş kendisi,müslümanım demiş hristiyanlarda bunu kabul etmiyor vs.nedir bunun doğrusu,benim içimde müslüman olduğuna dair bir duygu ağır basıyor rol yapıyor yada ilgi kazanmak için şarkılarına islamla alakalı kelimeler koyuyo olamaz.sizler neler düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 AA din. 2 saat sonra finalim var , cevaplıyorum. İslam'a göre biri müslümanım diyorsa, onun müslümanlığını sorgulamak müslümana düşmez Kur'an ayetini inkar etmediği sürece, yalan söylüyor olsa dahi. Niyetini bilemeyeceğinden bu böyle. Bu dini tarafı. Sosyal tarafı da,müslüman olsa ne yazarrr kendi eserleri ve bizler için olmasa ne yazar. Ayrıca kişisel görüşüm de, gayet de müslüman olarak gitti. Karakter olarak da şakşakçı bi adam değildi,düzgün bi adamdı; pek ihtimal vermiyorum o yüzden yalan söyleyecek kadar düşeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mormonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 balon said: Karakter olarak da şakşakçı bi adam değildi bende şarkılarını severim ama Özal'ın elini öperken mi ne bir pozunu görmüştüm. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yani normalde sol görüşe sahipken, ki şarkılarından aşırı bariz, son zamanlarda Özal'dı, MHP'ydi bunlarla yakınlaşmış, hatta Fethullah Gülen'le ilgili çok güzel şeyler söylemiş bi adam kendisi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İçinden gelmiştir,öpmüştür.Her el öpen şakşakçı olmaz be abim, neyse kafasına göre onu yapardı bu adam.Pek fazla sağını solunu düşünmezdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 babası yüzündende dinden biraz soğutulmuş duyduğuma göre,çocukken döve döve namaza götürürmüş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ataist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 müslümansa müziğini dinlicen, hristiyansa ateistse dinlemicen mi? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kimbilir . bunun merakıyla yaşamaya devam etmek zorundayız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 knoxville said: mormonmuş hahahaha sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cem karaca iyi bi müzisyendi. bi tek bunu düşünür söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 başlangıçta aşırı solcuyken sonra sağa hatta milli görüşe kaymıştır. farketmez, ben insanların gerçekten fikir bakımından değişebileceklerine inananlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mytheron said: ataist diyorlar (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Aket-Atum said: balon said: Karakter olarak da şakşakçı bi adam değildi bende şarkılarını severim ama Özal'ın elini öperken mi ne bir pozunu görmüştüm. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? demiştim. fetoyu da öve öve bitiremez kendisi. Cem Karaca'yı bir sanatçı olarak çok severim de.. İşte.. Sosyalist olarak yola çıkıp Özal'ın elini öpen fetoyu öven bir adam olmuş. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mytheron said: ataist diyorlar hmm şintoizmin türkiye kanadı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar