Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Karaca

mytheron

Öne çıkan mesajlar

cem karacanın eserlerini severim,hakkındaki tek düşüncem müslüman olup olmadığı,şarkılarında hep Allahtan filan bahsediyor,ataist diyorlar ermeni diyorlar,öldüğü zamanda dini törenle gömülmesini istemiş kendisi,müslümanım demiş hristiyanlarda bunu kabul etmiyor vs.nedir bunun doğrusu,benim içimde müslüman olduğuna dair bir duygu ağır basıyor rol yapıyor yada ilgi kazanmak için şarkılarına islamla alakalı kelimeler koyuyo olamaz.sizler neler düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

AA din.
2 saat sonra finalim var , cevaplıyorum.
İslam'a göre biri müslümanım diyorsa, onun müslümanlığını sorgulamak müslümana düşmez Kur'an ayetini inkar etmediği sürece, yalan söylüyor olsa dahi. Niyetini bilemeyeceğinden bu böyle. Bu dini tarafı.

Sosyal tarafı da,müslüman olsa ne yazarrr kendi eserleri ve bizler için olmasa ne yazar.

Ayrıca kişisel görüşüm de, gayet de müslüman olarak gitti. Karakter olarak da şakşakçı bi adam değildi,düzgün bi adamdı; pek ihtimal vermiyorum o yüzden yalan söyleyecek kadar düşeceğine.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

balon said:

Karakter olarak da şakşakçı bi adam değildi

bende şarkılarını severim ama Özal'ın elini öperken mi ne bir pozunu görmüştüm. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? demiştim.

fetoyu da öve öve bitiremez kendisi. Cem Karaca'yı bir sanatçı olarak çok severim de.. İşte.. Sosyalist olarak yola çıkıp Özal'ın elini öpen fetoyu öven bir adam olmuş. Yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...