Gimli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bildiğiniz/bilmediğiniz gibi diploması elinde, yükseğini yapmakta olan bir mimarım. Ama müzikten kopamadım bi türlü, her sene farklı gruplar farklı projelerde çalıyım, e caz armonisi öğreniyim teknik yapıyım derken mimarlık yalan oldu bi taraftan. En son grubumla Kadıköy Caz festivalinde çaldım, o sayede ailenin de desteği geldi neyseki. (Fazlasıyla karşıydılar duruma) Ama gelin görün ki, türkiyede "Caz Piyano Performans" okumak istiyorum dediğinizde öyle bir okul olmadığını farkedince yurt dışındaki opsyonlara bakmaya başladım. Şimdi, 4 ay sonra, Hollanda'daki 4 okulun caz performans bölümlerinin sınavlarına gireceğim. İyi şans dileyin. Bunun dışında, cidden, okuyanlar yada yakınları okuyanlar, türkiyedeki müzik eğitimi hakkında ne düşünüyorlar merak ediyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Takip edenler görmüştür, Groningen, Prince Claus Conservatory, Jazz bölümüne kabul edildim. Yurtdışında müzik okumakla ilgilenenlar varsa yardımcı olabilirim aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Tebrikler cidden, bu arada askerlik sorunun vardı sanırım; onu nasıl hallettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar