Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ucuz motellere akın etcez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 CthuLhu said: metallica, rammstein, slayer, heaven and hell, megadeth, anthrax, mastadon ve yerli isim olarak da foma olacakmış tam liste Bunlar Türkiye'mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 CthuLhu said: metallica, rammstein, slayer, heaven and hell, megadeth, anthrax, mastadon ve yerli isim olarak da foma olacakmış tam liste ağbiiii .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eğer bu gerçekse şu an ruhumu bıraktım. megadeth'e zamanında kendimce trip atıp gitmemiştim şimdi bin pişmandım her gün kendimi zincire vuruodum. ulan bi de metallica yerine iron maiden olsaydı bi daha konsere gitmeme gerek kalmazdı ömür billah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bella said: CthuLhu said: metallica, rammstein, slayer, heaven and hell, megadeth, anthrax, mastadon ve yerli isim olarak da foma olacakmış tam liste ağbiiii .. SORI BUT tanrı ülkemizi ziyaret edecekken diğerlerinin anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 b1vRiP said: eğer bu gerçekse şu an ruhumu bıraktım. megadeth'e zamanında kendimce trip atıp gitmemiştim şimdi bin pişmandım her gün kendimi zincire vuruodum. ulan bi de metallica yerine iron maiden olsaydı bi daha konsere gitmeme gerek kalmazdı ömür billah. megadave e trip mi? çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 umarım ben dahil ülkem gençlerine gösterip elletmemezlik yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 viyana kapılarına dayanırız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ABAOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 big four + rammstein kesinleşmiş sanırım öyle diyo face sayfasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=975676&Date=20.01.2010&CategoryID=82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hatta http://dergiweb.com/muzik/sonisphere-turkiye-nin-ayrintilari-belli-oluyor-2558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hiç kimse olmasa bilem rammstein sahne performansı için giderim adamlar yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 lan 26'sında öss var yaa, ilk gün saçma sapan birileri çıksada megadeth ile slayer'i kaçırmasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 26 haziranda cidden öss mi var? işte bu çok kötü oldu. konser istanbul'da. benim kardeşimin yanında izmir'de olmam gerekiyo sınav destek muhabbetine. off ki ne off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi megadeth mi geliyor ben bile hipapçı olmama rağmen megadeth dinlerim ya. rammstein ve megadeth of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DeadSkinMask said: 26 haziranda cidden öss mi var? işte bu çok kötü oldu. konser istanbul'da. benim kardeşimin yanında izmir'de olmam gerekiyo sınav destek muhabbetine. off ki ne off. 26 27. tek gün değil , ama tek gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 26'sında edebiyat-coğ lys, 27'sinde fen lys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 mat2 lys ne zaman peki? öylesine bi giriyim diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 değişsin şu öss tarihi yoksa yalan olcak benim sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 motorhead yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.slayer.net/us/tour konser tur programında türkiye var yer inönü stadyumu 27temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi artık pentagram çıkmasın ya . bıktık artık pentagramdan adamlar her konserde her festivalde çalıyo bitsin artık bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Financial said: abi artık pentagram çıkmasın ya . bıktık artık pentagramdan adamlar her konserde her festivalde çalıyo bitsin artık bu . +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yeni albüm yapsalar neysede yıllardır hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar