BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dün Beşiktaş'ta yeni eve taşındık baya yorucu oldu. Ama aslında güzel oldu çünkü diğer evim ulus ta idi ama işyerime filan uzak kalıyodu. Şimdi Beşiktaş'ta Atv binasının orada balmumcu plazalarının yanında ki plazada (adını unuttum bak plazanın :D) bi ev tuttum daha geniş ve ferah. Güzel oldu ve işin en güzel kısımlarından biri gece apartmanda bizden başka kimse kalmıyor. Odam eski evdeki odanın 2 buçuk katı kadar büyük. Baya büyük bi oda aslında. ayrıca ek olarak odaya bir çok yeni şey yaptırabildim. (mini bar, oyun alanı, bide arcade alıcam uygun bulabilirsem. street fighter filan nerede satıldığını bilen var mı bu arada ? ) nese işin olayı şu : Yoruldum ama değdi aga güzel oldu ev. edik : o değilde cnn türk izliyodum halam tv ye çıktı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gece apartmanda kimsenin kalmaması nasıl oluyor ya. vampir olmasınlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zenginlik bile yorucu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bi gün sen de kalmazsın gece, sonra topik açarsın soyuldum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 plazada olduğu için ev bizden başka kalanlar iş yeri gibi . bizimkide iş yeri ev sayılır. o yüzden gece kapatıp gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 açık adres vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bekleriz efenim ^^ ama evde pek olmuyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 adres var, evde pek olmuyorsun, gece komşular da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 mini bar oyun alanı filan bittiginde haber ver hayırlamaya gelelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 arkadaşlarla mı çıktınız anlamadım ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 financial mı? economicsin küçük kardeşi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evde güvenlik sistemi var aga kusura bakma. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 markası ne? @varlok: o espri yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 komşu olmuşuz, güle güle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 BeIlow said: dün Beşiktaş'ta yeni eve taşındık baya yorucu oldu. Ama aslında güzel oldu çünkü diğer evim ulus ta idi ama işyerime filan uzak kalıyodu. Şimdi Beşiktaş'ta Atv binasının orada balmumcu plazalarının yanında ki plazada (adını unuttum bak plazanın :D) bi ev tuttum daha geniş ve ferah. Güzel oldu ve işin en güzel kısımlarından biri gece apartmanda bizden başka kimse kalmıyor. Odam eski evdeki odanın 2 buçuk katı kadar büyük. Baya büyük bi oda aslında. ayrıca ek olarak odaya bir çok yeni şey yaptırabildim. (mini bar, oyun alanı, bide arcade alıcam uygun bulabilirsem. street fighter filan nerede satıldığını bilen var mı bu arada ? ) nese işin olayı şu : Yoruldum ama değdi aga güzel oldu ev. edik : o değilde cnn türk izliyodum halam tv ye çıktı lan :D meslek neydi? veyahut baba mesleği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 adam barmen benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 teşekkürler efenim ^^ hala eşyalar etrafta filan toparlanamadık bi. Duvar filan delcem yorgunluktan delemiyorum ^^ . Kedim de aptala dönd ev değiştirince eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 xaty said: markası ne? @varlok: o espri yapılmıştı. yapma ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 BeIlow said: edik : o değilde cnn türk izliyodum halam tv ye çıktı lan :D Cnn'de saba tümer'e mi çıktı demin? Plaza falan üstüne de Tuğba Özay halam deme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 auhauhahahahha :D yok o değil ya ayşe öner ^^ edik : barmenlik işim barmenlik güzel meslektir. Dubai den teklif geldi onu değerlendirmeye çalışyıroum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 haydaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 250 milyona 6 tuşlu temiz bi jetonlu atari buldum. Düşündüğümden daha ucuzlarmış sevindim buna. İçinde snow bros street fighter filan var. Onu alcam inş. Bi de 150 ye langırt buldum oh oh onuda alabilirsem süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hayat sana güzel bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Financial said: hayat sana güzel bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çalışıyoruz oluyo bilae. yaşayalım biraz kazandıklarımızla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar