Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşınmaca - yine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün Beşiktaş'ta yeni eve taşındık baya yorucu oldu. Ama aslında güzel oldu çünkü diğer evim ulus ta idi ama işyerime filan uzak kalıyodu. Şimdi Beşiktaş'ta Atv binasının orada balmumcu plazalarının yanında ki plazada (adını unuttum bak plazanın :D) bi ev tuttum daha geniş ve ferah. Güzel oldu ve işin en güzel kısımlarından biri gece apartmanda bizden başka kimse kalmıyor. Odam eski evdeki odanın 2 buçuk katı kadar büyük. Baya büyük bi oda aslında. ayrıca ek olarak odaya bir çok yeni şey yaptırabildim. (mini bar, oyun alanı, bide arcade alıcam uygun bulabilirsem. street fighter filan nerede satıldığını bilen var mı bu arada ? ) nese işin olayı şu : Yoruldum ama değdi aga güzel oldu ev.

edik : o değilde cnn türk izliyodum halam tv ye çıktı lan :D
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

dün Beşiktaş'ta yeni eve taşındık baya yorucu oldu. Ama aslında güzel oldu çünkü diğer evim ulus ta idi ama işyerime filan uzak kalıyodu. Şimdi Beşiktaş'ta Atv binasının orada balmumcu plazalarının yanında ki plazada (adını unuttum bak plazanın :D) bi ev tuttum daha geniş ve ferah. Güzel oldu ve işin en güzel kısımlarından biri gece apartmanda bizden başka kimse kalmıyor. Odam eski evdeki odanın 2 buçuk katı kadar büyük. Baya büyük bi oda aslında. ayrıca ek olarak odaya bir çok yeni şey yaptırabildim. (mini bar, oyun alanı, bide arcade alıcam uygun bulabilirsem. street fighter filan nerede satıldığını bilen var mı bu arada ? ) nese işin olayı şu : Yoruldum ama değdi aga güzel oldu ev.

edik : o değilde cnn türk izliyodum halam tv ye çıktı lan :D

meslek neydi?
veyahut baba mesleği
Mesaj tarihi:
teşekkürler efenim ^^ hala eşyalar etrafta filan toparlanamadık bi. Duvar filan delcem yorgunluktan delemiyorum ^^ . Kedim de aptala dönd ev değiştirince eheh
Mesaj tarihi:
auhauhahahahha :D yok o değil ya ayşe öner ^^

edik : barmenlik işim barmenlik güzel meslektir. Dubai den teklif geldi onu değerlendirmeye çalışyıroum şimdi.
Mesaj tarihi:
250 milyona 6 tuşlu temiz bi jetonlu atari buldum. Düşündüğümden daha ucuzlarmış sevindim buna. İçinde snow bros street fighter filan var. Onu alcam inş. Bi de 150 ye langırt buldum oh oh onuda alabilirsem süper olcak
  • Yeni Oluştur...