nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yok be ben büyük göğüs de severim mühim olan şekli güzel olsun :D Adriana da dünyanın en güzel kadını değil. En seksi kadını. Taşlık ve güzellik arasında fark var yani bana göre Baba bana göre güzel değil de bir kişiye göre bile güzelse mutlak gerçek var diyemeyiz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sen bokla kakaya girdin abi :) taş dağ tepe.herşeyi ayırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Musayım ben denizi de ayırırım. Konuya din karıştırdım kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Anelor said: olum amma tartistiniz lan ahahah sen ellen page hakkaten güzel değilmiş diyene kadar devam ahaha nilep hadi yıldız tilbe aslında seksi falan de tartışalım.cıkcam 1 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güzellik göreceli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ahah yok abi bence de güzel de değil seksi de değil sesi de iğrenç. O karga sesle nasıl şarkıcı olunur anlamıyorum. Şu şey var ya: güzeel elbiseleri giyip kuşanacağıım diye bi şarkısı Abi bi ses o kadar mı çatallanır kargalaşır şarkı söylerken =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 -Dark_Angel- said: Güzellik göreceli değildir. budur.ne kadar makyaj yap bilmemnme yap.sonuçta güzelsen güzelsindir.güzel değilsen değilsindir.birinin brini beğenmesi onu güzel yapmaz.beğenmemesi de çirkin yapmaz kendi tarzına uyuşmayabilir biri hoşlanmazsı.ama o güzeldir yinede brad piti beğenmiyorum diyen kız var mesela.o adam yakısıklı değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi yok öyle bişey güzelliğin kıstaslarını belirleyen kitap mı var? :D Herkese göre güzellik kıstasları farklıdır, herkes de farklı tipte insanları güzel ve çirkin bulur. Budur yani. Sizin doğrunuzun mutlak doğru olduğuna inanmamız bu kadar mı önemli sizin için ya? Bence yakışıklı. Ama yakışıklı bulmayan olabilir. Mesela tıvaylayt adamı. Yakışıklı mı? dötüme benziyo. Ama yakışıklı bulanlar var. Mutlak gerçek yoktur işte böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BloodyBeast said: http://www.populernet.com/resimler/unluler/adriana_lima.jpg +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 önemli değil olm nolcak.sen ellen page i beğenirsin sevişirsin bizi bağlamaz :) harry potterda adamı suratına bakmadı kimse.tıvaylatta parladı.şanslıymış.ünlü olunca cesette olsan hayran kitlen olur.bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 pozitif bilimlerle alakalı bölümlerde okuyo şu topictekilerin çoğu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben beyaz tenli ve esmer hatunlardan pek haz etmiyorum şahsen.beyazlarda kıllar tüyler incecik ve azda olsa ben burdayım diye bagırıyor, damarlar rengarenk gozukuo falan , hemen kızarır orası burası. yok abicim Buğday Ten FTW! esmerlerde işte karaböcük xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: adriananın gögüsleri büyük.tarzım değil dedin beğenmedin mesela ama adrina lima güzel değil mi yani ahaha herkesin anlayışı farklı. şöyle gireyim mesela: benim sevgili olduğum tüm kızlar adriana'dan güzeldi. ellen page gibiydi hepsi. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güzel espri der güleriz.zorlarsak allah çarpabilir.ben adrianayı yaratmışım bunlar ellen page diyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 of oktar critledi sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: güzel espri der güleriz.zorlarsak allah çarpabilir.ben adrianayı yaratmışım bunlar ellen page diyor diye gülemezsin valla. herkesin güzellik anlayışı farklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 You made your point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 YEAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 SO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güzellik anlayışı tabiki var.ama bide gerçekler var yani adriana ellen page den daha güzel diyen adam galatasaray sivasposrdan daha kötü klup demesiyle aynı bence sen öyle yapıosun düşünüosun diye gerçek degişmez karşına ferrari lambo r8 koydular mesela 3 üde güzel araba.ferrayi seçmen lamboyu kötü yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi birini belirleyen somut kıstaslar var. Diğeri gönül işi :D onu söylemeye çalışıyorum. amaan neyse :) en güzel red bence Abi ben evrende bir gerçek olmadığını savunuyorum zaten. Felsefeden girmeyelim dsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gerçek diye bi şey yok abi bu konuda. oha çok çirkin gözüyle baktığın kızları bile bi seven çıkıyor mutlaka. otorite sen ve senin gibi düşünenler değil yani, herkesin kendine göre bi otoritesi var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 PrudenT said: Red said: yani adriana ellen page den daha güzel diyen adam galatasaray sivasposrdan daha kötü klup demesiyle aynı bence böyle tersin döner işte ahaha hakakten dönmüş ulan adriana duy sesimi bak nası savunuyorum seni ben jessica albayı beğenmiyorum.bana güzel gelmiyor ama bu onun güzel oldugu gerçeğini degiştirmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 beyler otorite dediniz mi durum değişir http://www.sivridilli.com/haberresim/erol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar