nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben de yaşadım. Ellen Page gibisi yok. Yirim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yapma abi.şu caddeyi boyalı kızlar var diye ünlü yaptılar da.hani bi cuma cumartesi günü şurda yürüdüğünde bu şişko terbiyesiz kızdan çok daha güzellier var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 xaty said: maribor, slovenya. 10 kızdan 8'i bundan güzel ahah utanmaz.5 metre bacak var ama hatunlarda baya iyi.uzun bacak iyi.ellen page de iyi,sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ama bu kızdan daha tatlısı yok. Yirim! Her gün caddedeyim ama daha bu kadar tatlı bu kadar masum görünenini görmedm. Hard Candy de bambaşka bir film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 masum diyosan tamam.ama çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 irin said: xaty said: maribor, slovenya. 10 kızdan 8'i bundan güzel ahah utanmaz.5 metre bacak var ama hatunlarda baya iyi.uzun bacak iyi.ellen page de iyi,sevimli hepsini özlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ellen page beğenenler taylanda gitsin. çocuk mocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hah bak adam işi biliyor ahaha hani şu hannah montanada ki kız ufak mufak ama bundan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 22 yaşında ya ne çocuğu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hatunun yaşı 4 demiyorumda sizi 8-9 yaşlarındaki tayland oğlanları cezbedebilir onu diyorum. tükmüklü tükmüklü öpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya kıza seksi demedik ki. Tatlı dedik hoş, güzel. Herşey seksi olmak mı demek ya? Aa germeyin adamı sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güzel değilki abi.sadece kız.yani düz kız ahaha.pipisi olmayan erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 belki pipiside vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi.. Güzel anlayışın adriana lima ve ötesi(?) ise tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hyr abi.illa adriana değil.güzel güzeldir yani.bu güzel değil.napim ahaha yani şu kız ellen page olmasa.sokakta yürüse dönüp bakmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hakkaten. müge lan bu ellen page olmasaydı adı müge yavaşoğlu falan olsaydı ancak güzel kızların sidekicki olabilirdi. sevgililililerini kıskanırdı çünkü lilili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben güzel bulduğumda ellen page değildi. Bu kız güzelmiş dedim adını öğrendim ellen page oldu (:P) Ya ben masum ve tatlı olanı güzel bulurum. Herkesin güzellik anlayışı kendine. Lütfen yani rencide etmeyelim ellen page'e bok atarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sokakta gorsem bunu kacisi yok abi cazibeme karsi koyamaz yani yuzugu takarim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya yok yalın yokmu şarkıcı.onun pipisi olmayanı ve saçı biraz daha uzunu ve sakalsızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 AHAHAHAHAHHAHA BU COK IYIYDI LAN YALIN DEDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ellen page juno'da çok sempatikti.şirin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kesinlikle cok tatli sirin sevimli ve guzel bi bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ayrica sempatik sicak kanli ve zeki of su yalina hala guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi güvercin kadar kız lan.. bitr zamanlar hilalry duff da hafif etliydi.. şimdi kurufe oldu kurufe olmak zor değil üstelik bir erkeğe düzgün makyaj yap kadından daha kadın olaiblir aynı şekilde bir kadını bakımsız bırak en erkekden daha erkeksi görüneiblir "ciftehavuzlarda daha iyisi var" diyen için, hani böyle hayatımda çiftehavuzlar, onu da geçtim komple bağdat caddesi görmesem inanacağım da.. abi ayıp lan göz göre göre yalan da söylenmez, bana da yap o makyajı geceliği 10k $ dan iş almazsam.. zaten saçlar uzun bi bacakları ağdalamaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar