-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yiğit Özgürün sanırım ikiside. 1) Böyle restoran gibi bi yerde ; Kadın : Hesabı alabilirmiyim Garson : Yan masadaki beyefendi ödedi. Kadın : A-aa ne ödemesi (falan) Garson : Ahaha kimse ödemedi ammada heyecanlandın kimse ödemedi Kadın : Aaaa delimi ne Garson : Sus sus ....mun fakiri. 2)Bu baya uzun bi karikatürdü böyle bi adam şarkı söyleyerek geziyo kuğu vak vak vak , hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde falan etraftaki herkes katılıyo buna. En son bi kurbaganın yanına gidiyo küçük kurbaga küçük kurbaga falan diyo kurbaga takmıyo bunu bunada söyletmeye çalışıyo falan en son epik bi laf sokma vardı. Acayip güldügümü hatırlıyorum. Plx bulun bana bu karikatürleri =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 öyle bişey yok yemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 2.sini biliyorum, 1. sini hatılıyorum, biri ötekisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ikincisi icin bi baslık acılmıstı. bulabilen varsa koysun suraya tekrar okuyup sabaha kadar gebermek istiyorum mükemmeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://img251.imageshack.us/img251/1940/kckkurbagaoj8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 1.si var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 heh tam ben de bulmustum simdi. süper ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ahahahha ikiside süper sağolun asdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ney esprisi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 brrüst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bir kurbağa bu kadar mı yarar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 benim telefonla bu kadar çıkıyo napıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oğlum noluyo nan.. niye kendi kendine telefon bu kadar çekiyor tribi yapıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yahu ne zaman bi foto ceksek arkadaşlarla. akşam msnden atıyorum. "orcan olm sil şunun kamerasını biraz ya" "olm orcan bok gibi kameran var bide 500 liraya aldım diye hava atıyosun" "olm orcan o telefonunun kamerasını fakire ver gitsin" diye tepkiler alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 orcan öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 orcan hakkaten kameran çok kötü. fakire ver yenisini al. [sarcasm prevention: iyi sana veriyim madem] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 uygun fiyat veren bi fakir bulursam vericem. benimde aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 orcan nasıl başarısız bi isimdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 orcan mı? AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oralcan ın typo su sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Kenjuro said: orcan nasıl başarısız bi isimdir ya THIS FADSDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Orçun(S.A.V) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar