Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takıntılarınız var mı?

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

said:
DiaBoLiC, 22 Temmuz 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
parmağımla tırnağım arasındaki ölü derileri koparırım ama biraz abarttım şu sıralar parmaklarım yara içinde....

merdivende basamaklara yan basarım yada 2 basamak birden çıkarım[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....

aynen ama benimki biraz abartılı yaparken arada kanıo[signature][hline]Hakanaka SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

ergenlik dönemlerinde oluyo benimde saçma sapan takintilarim vardi.. =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Geceleri uyuduğum odada kapı mutlaka kapalı olmalıdır. Açık olursa uyuyamam.

Yine sırtüstü uyuyamam, mutlaka yüzüstü uyumalıyım, hatta ellerim de mutlaka yastığım altında olmalı.

Yemeğimden alınmasına gıcık olurum.

İçtiğim içeceğin bardaktaki kutudaki veya şişedeki son yudumunu mutlaka ben içmeliyim. Arada isteyen olursa aradan içsin ama son yudumu mutlaka ben içmeliyim.

Dudaklarımı yerim. Bu yüzden hep yara içindedir.

Atlet giyemem. Fanila veya tişört giyerim ama atlet giyemem. Çok rahatsız edici gelir bana.

Gece uyurken, bilgisayar başında, film izlerken veya bi şeye konsantre olmuşken ufak ve periyodik seslere gıcık olurum. Gürültülü sesler o kadar rahatsız etmez ama ufaklar nedense daha sinirdir.

Ağız şapırtısı olan yerde duramam.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
epdmexcat ,20 Temmuz 2004 16:06 tarihinde demişki: Kulaklık taktığımda kesin kablosunu yerim yani duramıyorum yiyiyorum.

bu mesajı okurken kulaklık kablosu ağzımdaydı.

ellerim pis olma ihtimalı olan bir yere değince hemen yıkarım. mesela elimi cebime 2-3 kere soksam hemen gider yıkarım. yemek yemeden önce yıkarım. bilgisayara oturmadan önce yıkarım.yıkarım da yıkarım.ellerim çatladı ya. çok kötü bir takıntı .[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkor, 22 Temmuz 2003 20:16 tarihinde demiş ki:
said:
Adiemus, 22 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki:
Saçlarımla çok oynarım.
Parmaklarımı kütletirim.
Pijamalarımı giyerken ilk altını giyerim. Kazara üstü giydiysem çıkarır altı giyerim sonra üstünü giyerim.
Oturdugum sandalyeleri falan şaha kaldırırım ortam müsaitse.
Sol serçe parmağıma bağlı bi ip her zaman bulunur.
Odam biras dağınıktır yerlerde falan bir sürü eşya yatmadan önce ışığı kapattığımda yerdeki eşyaların hiçbirine basmadan, temas etmeden yatağıma ulaşmaya çalışırım.
Yatmadan önce başucumdaki komidinimdeki gözlük, cep telefonu ve bilimum eşyaların birbirine temas etmemesini sağlarım.
Elimdeki şeye havada spin attırırım(kumanda, kalem, silgi vs.)
Aklıma bunlar geldi =P[hline] stendhal

Biz Kardeşmiyiz ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!

uçuz olduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...