Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takıntılarınız var mı?

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

Asabiyetim var benim güzelinden kavgada gözümü kan bürür falan aşırıya kaçarım
bide tabi osman abiye biraz takıntım var her bi yerden bitiyo tipleme[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

kare kare olan taşlarda illa tam ortasına falan basardım. kırmızı ve mavi dikdörtgen taşlardan oluşuyosa tek renge basardım. yolda yürüyenlerin gölgesine basmamaya çalışırdım. kurtuldum çok şükür.

ama hiç bi zaman vazgeçemediğim bi olay var: sürekli kendimi rahat hissetmediim zaman "show desktop" diyip sırasıyla "refresh" ve "arrange icons bye name" diyorum. kurtulamıyorum şu illetten![hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bunlara obsessive/compulsive davranış bozukluğu deniyo ve ileri seviyelerde ciddi olarak insanın yaşamını etkiliyo bu tür takıntılar. eğer bu tür davranışların bi şekilde yaşamınızın akışını etkilediğini düşünüyosanız bi uzmana başvurun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 sene öncesine kadar çok enterasan bir takıntım vardı.
vücudumda simetrik olan organlarımdan(el, kulak, ayak,vsvs.) herhangi biri bir objeye dokunduğunda, hemen o organın sağ tarafındakiyle, sonra sol tarafındakiyle ve son olarak da ikisiyle beraber dokunurdum. uyumadan önce yastığın ve hatta çarşafın altına bakardım. yüzümü mümkün olduğunca duvara dönmemeye gayret ederdim. bu olayın en çilelisi de, sol kulağım yastığa değince oluyordu. hayde bre, tam uyuyacaksın, birden önce sağ kulak, sonra sol, sonra da hop ikisi birden. hele bir de yastık yeterince yumuşak değilse tam bir çile oluyordu ikisini birden aynı anda değdirmek.

bu olayım da sanırım sol tarafa olan takıntımdan ileri geliyordu. eski evimizdeykene(daha ilkokul) ben sınıfta duyduğum bir cin, camii muhabbeti üzerine çok takılmıştım. o zamanki yatak konumuma göre de, odanın kapısı sol tarafta kalıyordu. ben de böyle olunca daima sola en son şansı verme gibi bir geyik geliştirdim. sanırım mantık şuydu: "önce kötü olsun, sonra iyi." kötü sağ tarafı temsil ediyordu, iyi ise sol tarafı.

eheo, sonraları kendi kendime terapiler uygulayarak kurtuldum sanırım bu işten. ama hala bazen kulak değdirme olayını yaparım. bir nevi bünyede alışkanlık yarattı, ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

bnm ayrıca
-aynı renge veya desene uygun olarak taşlara basma
-sandalyenin on ayaklarını hep kaldırarak yani çok geriye yaslanarak otururum evdeki tahta sandelyelerin hepsi 1-2 kez tamirden geçmiştir.
-yolda giderken varsa ot mot direk koparırı ve elimde 2 saat oynarım
-yolda onumde ne varsa tekme atarım bazen çok zevkli our:)(taş şişe kapak...)
-hiçbir şekilde çorapsız ayakkabı giyemem
-terlik giyemme bi turlu
-akşmları çok yorulmuşsam ve mutluysam uyuyurm
diğer turlu ya uyuyamam yada kitap discman yardmıyla uyurum.
Sosyal ağlarda paylaş

-terlik giyemen
-corapsız ayakkabı giyemen
-30 dakkadan fln uzun yollara asla discmanim olmadan cıkamam,sıkıntı basıo geberiom..
-bigün boyunca hic müzik dinlemeden imkanı yok duramam..
pop müzik dinleyem,özellikle yerli kriz gelio o an nerde calıosa kırasım gelio,özellikle britney,enrique,christina aguleramıdır nedir bunnardan kusuorum..
-sürekli ellerimi koklarım..
-eskiden kendi gölgemin üstüne basarak yürümeye calısırdım ama olmadıını anlaynca vaz gectim :)
-dudaklarımı yerim asla vazgecemedim,vazgecebilecegimide sanmıorum..
-asla kumas pantolan,klasik tarz ayakkabı,ceket vs giymem..
okulda dahi asla ceket giymezdim,3 sene boyunca lisede bir törende dahi giydirememisti müdür yardımcıları..
-hep bi yerlere gec kalırım..
-tikkylere uyuz oluyorum,sırf tarzları yuzunden hepsi bana salak insanlar gibi gelio(cogunda bi hava,bi tripler fln fitil edio koyun sürüsü gibi aynı kıyafetler fln..)o yuzden önyargılı davranıom hepsine..
-asla bi kızla cıkmıs olmak icin cıkmadım,cıkamıorum,sevmessem asla baska seyler icin cıkmam(bu yuzden cok salak muamelesi gordum ama .kmden assa..),cıkarsamda asla aldatmam..

aklıma gelmedi baska.(yok dahada yazsaydın be adam!.. cık cık..)[hline]aente is alone on this way..
aente aka banshee..
mycq:110299655
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 23 July 2003 03:41 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bunlara obsessive/compulsive davranış bozukluğu deniyo ve ileri seviyelerde ciddi olarak insanın yaşamını etkiliyo bu tür takıntılar. eğer bu tür davranışların bi şekilde yaşamınızın akışını etkilediğini düşünüyosanız bi uzmana başvurun...

said:
horacegoesskiing, 22 July 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
Trikeratoposis arkadaşım seninki bi hastalık.Yani sen bir obsesif kompulsifsin. Doktora başvur. SEEK HELP!

Bu kadar mı olur...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre sessiz bir odada kalamam, müzik dinlemem gerekir, olmadı, kendim mırıldanmaya başlarım..:P
yavaş yürüyemem
aşırı yorgun olduğum zamanlar dışında gece olmadan uyuyamam (anaokulunda bile öğlen uyumazdım hayatta)
konuşurken insanların mutlaka direkt gözünün içine bakmak isterim
ve..uhm... fitilli kadifeye dokunamam..:P
Sosyal ağlarda paylaş

- Her Mutfaga Girdigim Zaman Buzdolabinin Kapisini Mutlaka Acmam Lazim, Acmazsam Olmaz.
- Internet'e girdigim zaman mutlaka fanatik.com ve galatasaray.org adreslerini kontrol etmem gerekiyor.
- 2-3 Gundebir Mutlaka Nargile Icmem ve Bilardo Oynamam Lazim Yoksa Krize Giriyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

haftada bi kere mutlaka bilardo oynarim tai boxa gittim icin adamin bi tarafi acidii zmn kendimi daha dinc hissederm muzik dinlerken gozlerimi kapatirim yatarken hep sola donerm bi ayagimi hep oburunun ustune atarim yatarken kesinlikle kalemi kirarim dayanamam saglam kaleme biri bagirdii zmn bende kasinti gibi bi sey olur cok fazla buzdolabini acip kapatirm normal oturamam yamuk yumuk durmam lazim bi sey duz gozukurse ille elime alip bozarm hep uzerime bi sey giydiim zmn burnumu kasirim[hline]

haksizliga fuck you
sssTT ses cikarma anla dogruyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...