Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dost tavsiyesi


sirplayA

Öne çıkan mesajlar

Selamlar..
Chevrolet Cruze dış dizayn i ve iç dizayn i çok hoşuma gitmişti inceden bi test sürüşü yaptiktan sonra almaya karar verdim ve 2 gun icinde aldim. ( 2004 3.16 ti compact imi satip ).Buraya bu kadar ince ayrıntılı yaziyorum herkes bilsin neyin ne olduğunu compact kasa ağır olduğu için 350 kuruş filan yakıyordu,öte yandan cruze un triptonic modelini aldim bide ne göreyim şehir içi 400 410 kuruş yakıyor tabi satarken 280 300 lerden bahsedildi uzaktan yakından alakası yok araç her yönden sınıfta kaliyor.Eğer illada alicam diyorsaniz kesinlikle manuel vitesini alin.Triptonic vites de kokpit e motor sesi aşırı fazla geliyor ve anlik hızlanma yapamiyorsunuz eğer yapicaksanızda muziğin sesi acik olmasi gerekiyor aksi halde çok iğrenç bi motor sesi karşınızda olabilir.Ayni zamanda 2005 toyota camry 3.0 v6 190 hp A/T kullaniyorum yaklaşik 2.5 ton bi araç o 340 kuruş yakıyor şehir içinde :) anlıycağınız güzel bi ders oldu ama problem deil genede dizayn diyorum,36 milyarlik bi dizayn :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hesabi litreye gore yapmak daha mantikli.olur. zira bizim gibi benzine surekli zam yapan 3. dunya ulkelerinde km de harcadigi para degiskendir.

km de 45 kurus, 100 kmde 45 lira, benzin 3,67lira diyelim. senin araba, 12,2lt100km

otomatik 1,6 icin cok da uber degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

amerikan arabasi alip cok yakiyormus demek...


avrupada satılanları eski daewoo fabrikasında üretilen, bildiğin g. kore arabaları.

"dizel tırlar geldiği gün abd bitmiştir" denen abd'de de bile yakıt tasarrufu artık gayet önemli.

10.000 km yi bulabiliyor bazen araçların beklenen yakıt sarfiyatını bulması. 10.000 km den sonra hala almadan önceki vaatleri tutturamıyorsa, o zaman dert yanmak adamın hakkıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...