sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Selamlar.. Chevrolet Cruze dış dizayn i ve iç dizayn i çok hoşuma gitmişti inceden bi test sürüşü yaptiktan sonra almaya karar verdim ve 2 gun icinde aldim. ( 2004 3.16 ti compact imi satip ).Buraya bu kadar ince ayrıntılı yaziyorum herkes bilsin neyin ne olduğunu compact kasa ağır olduğu için 350 kuruş filan yakıyordu,öte yandan cruze un triptonic modelini aldim bide ne göreyim şehir içi 400 410 kuruş yakıyor tabi satarken 280 300 lerden bahsedildi uzaktan yakından alakası yok araç her yönden sınıfta kaliyor.Eğer illada alicam diyorsaniz kesinlikle manuel vitesini alin.Triptonic vites de kokpit e motor sesi aşırı fazla geliyor ve anlik hızlanma yapamiyorsunuz eğer yapicaksanızda muziğin sesi acik olmasi gerekiyor aksi halde çok iğrenç bi motor sesi karşınızda olabilir.Ayni zamanda 2005 toyota camry 3.0 v6 190 hp A/T kullaniyorum yaklaşik 2.5 ton bi araç o 340 kuruş yakıyor şehir içinde :) anlıycağınız güzel bi ders oldu ama problem deil genede dizayn diyorum,36 milyarlik bi dizayn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Selam, Biraz dişini sık. Motor alışma devresini tamamladıktan sonra yakıt sarfiyatı düşecektir. Bu da modele göre 15k-20k arasında değişiklik gösterebiliyor. Tabi yine o mertebelere iner mi bilmem :) Ayrıca hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cak Lpg yı duzelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Selam, LPG mi? Evet, az yakmasını sağlıyor ama kısıtlanan özgürlük cabası. Şimdiye kadar çok işime yaradı ama LPG taktırmak için araç alacağıma düşük hacimli benzinli veya disesel 2.el araç alırım şu anki aklımla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dusuk hacimda dsg olmayan otomatik, hele ki chevrolet gibi ar-ge ile uzak yakın alakası olmayan bi firmadan. ne bekliyodunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Chevrolet de değil ki o daewoo... Ama tüketimi düşecektir onunda 35 kuruşlara, 0 araba almışsın o motor bi 5-10.000km den sonra iyice rahatlar sarfiyatı azalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 düz vites kaloslar bile 350-400 arası yakıyor cruze da yaksın bir zahmet ama bu sadece chevroletler arasında hoş karşılanacak bir durum diğer markalarla kıyaslarsak fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çok yakıyo diye arabaya bok atmakta türkiyede olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hesabi litreye gore yapmak daha mantikli.olur. zira bizim gibi benzine surekli zam yapan 3. dunya ulkelerinde km de harcadigi para degiskendir. km de 45 kurus, 100 kmde 45 lira, benzin 3,67lira diyelim. senin araba, 12,2lt100km otomatik 1,6 icin cok da uber degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 araç otomatik 1.6 deil sanki, olsa bile über 100 km de 12 litre --- lpg o kadar da öldürmüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 amerikan arabasi alip cok yakiyormus demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim 1.6 4 ileri konvektörlü peugeot 307 de 12 yakıyodu aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1.6 motor bi arabanın 10u geçmemesi lazım sakin kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 pascalnouman said: amerikan arabasi alip cok yakiyormus demek... avrupada satılanları eski daewoo fabrikasında üretilen, bildiğin g. kore arabaları. "dizel tırlar geldiği gün abd bitmiştir" denen abd'de de bile yakıt tasarrufu artık gayet önemli. 10.000 km yi bulabiliyor bazen araçların beklenen yakıt sarfiyatını bulması. 10.000 km den sonra hala almadan önceki vaatleri tutturamıyorsa, o zaman dert yanmak adamın hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar