Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eski bilgisayarı ben evde ağdan kullanıyorum uzak masaüstünden her 5-10 dakkada bir login ekranına düşerdi uzak masaüstü clientı ve şifre girmek zorunda kalırdım. yıllardır buna sinir olurdum. 3-4 yıl filan olması lazım. bugün keşfettim ki ekram koruyucudanmış. tüüüü ben senin dedim kaldırdım ekran koruyucuyu o bilgisayarın düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 olm yat uyu, sora atarlanıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3-4 yıl bi de öeaah, ne çile çekmişsin sen hacı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 demin honda ekmegin yüzünde gezdirdik te o yüzden atarlı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 radagast62 said: 3-4 yıl bi de öeaah, ne çile çekmişsin sen hacı ahah bi ayarı filan olsaydı bari böyle registryden düzeltseydim ekran koruyucu da şaka gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abvblizzard said: mal ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oha sen bilg. mühendisliginde falan okumuyo muydun? programcilik hakkinda da bilgiliydin güya =P ama bunu bilmemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 okul okumakla muhendiz olunmuyomus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yani teknik olarak olunuyo da, title aliyosun, ama pratik olmuyo demek mi istedim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 teoride taam ama pratikte fail demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben sana mühendiz olamazsın demedim, ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vaniLLe said: oha sen bilg. mühendisliginde falan okumuyo muydun? programcilik hakkinda da bilgiliydin güya =P ama bunu bilmemen... uzak masaüstündeki ekran koruyucuyu göremezsin normalde, remote sonuçta ben onu güvenlikten sanıyordum. nasıl bazı sitelerde 1 saatten fazla işlem yapmazsan logout oluyorsun, o mantık diyordum ki microsoft beni şaşırttı meğer microsoft "ekran koruyucu yeter olm ne güvenliği" demiş ben karıştırmamıştım düzelteyim diye, windows server 2008 ile gelen password complexitysi en az 1 büyük harf ve 1 rakam olacak diyor şifrende, dolayısı ile yazması uğraştırıyor. 2-3 ay windows server 2008 kullanıp "yeter ulan başlıcam şifrene" deyince karıştırıp buldum ve dumur oldum dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nası rahatlamışsındır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahahah ben bile biliyodum lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben 5 yıldır ekran koruyucu görmedim kendi monitörümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kendi monitörüm değil beyler uzak masaüstünden bahsediyorum ne bileyim adamların windows server 2003/2008 sisteminin güvenliğini ekran koruyucu ile sağladığını dfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben bunu teee ultima sunucusunun adminliini yaptığımız zamanlardan biliyorum gerçi. yeni çıkmıştı winserv2003 de o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bende diyorum niye ekran KORUYUCU meğer harbi koruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 son gördüğüm ekran koruyucu taaa lise zamanında müdürün odasındaydı galiba, böyle okulun adı renkli renkli ekranın kenarlarına çarpıp dolaşıyordu. o günden sonra göremedim hiç ekran koruyucusu. kalkıp gittiler sanıyordum bu diyarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Farinal said: bende diyorum niye ekran KORUYUCU meğer harbi koruyormuş ciddi ciddi koruyo olm session disconnect yaptırıyo içim rahat etmedi bak güvenliği düşürdüm serverın, ekran koruyucu açsam mı ne yapsam ne koysam beyler balıklı bitane vardı galiba, borulu vardı bitane borulu ahahah 3D borular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 boru ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çocukluğumun kahramanı o 3d borular. böyle hayran hayran 20dk izlemişliğim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://knturk.googlepages.com/ekrankoruyucu.jpg MEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar