Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dartanian said: kıyamam canım ama aptal değilsin buraya kadar kalmadan geçmişsin burdan sonra 1 tane ders mi engellicek seni ya güveniyorum senin ezberine de ben. Abi gözümde git gide daha bir meriçleşiyorsun.Neden bilmiyorum. Konunun devamını okumadığımı çok belli ettim sanırım. Çok gerilme.Her konuyu bilmeliyim diye kasma madem sende baktın yetişmeyecekler.Otur bazı konuları ele hocanın sorma ihtimalinin az olanları ya da çok uzun olanları.Kalanları iyice anla soru çıkarsa kaçırma onlardan.Bence hepsini az biraz anlamaya çalışmaktan iyidir.Bir kısmı çok kesin hallet en azından ordan çıkacak soruları garantiye al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla kolay gelsin. wow falan oynama, sınav 8.30 da olsa en az 4 saat var. patiyi kapat kır dizini otur çalış bence. arkadan böyle bi fon müziği, 10 dakika meditasyon yap. sonra otur çalış. sınav hakkı falan nedir bilmiyorum tabi, daha iyiyse de onu yap. ama gidip wow oynama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AAAAAAAAAAAAAARGH Fall 2007- Final Exam 1) (a) A topological space is called compact if...and Hausdorff if... (b) Prove or disorove: (i) with the cofinite topology is compact. (ii) is a compact subset of , where is the left ray toplogy on . (iii) is a compact subset of , where is the right ray toplogy on (c) Give an example of : (i) A compact non-Hausdorff topological space. (ii) A noncopmact Hausdorff toplogical space. (d) Prove that a compact subset of a Hausdorff topological space is closed (e) Let be two continuous functions, where Y is Hausdorff. (i) Prove that the set is a closed subset of X. (ii) Prove that if, moreover, X is compact then f is a closed map. 2 (a)A topological space is called regular if ... and normal if... (b) Show that a topological space is regular if and only if for each and each open set U containing x, there exists an open set V such that . (c) Show that a topological space is normal if and only if for each closed subset A of X and open set U containing A, there exists an open set V such that . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Akhlaur said: Dartanian said: kıyamam canım ama aptal değilsin buraya kadar kalmadan geçmişsin burdan sonra 1 tane ders mi engellicek seni ya güveniyorum senin ezberine de ben. Abi gözümde git gide daha bir meriçleşiyorsun.Neden bilmiyorum. tavsiyelerin icin tesekkurler lakin tolgadan meric olmaz, kendisi kardes spotundadir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 oha ben bu topice wow oyna dory boşver sınavı fln yazmıştım silmişler hayınlar! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Raincloud said: wow oyna (tu) duruyo ya burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 da ben onu hemen topic acılınca atmıştım noluyo lan korkuyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kaldim =) makeupa girdim calistigim seyler cikti yaptim en yuksek notu da ben almisim make-uplar arasinda. ama yine de birakti =)))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 WAD? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Olsun en azından artık kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 you have noting more to find you have nothing more to lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 +^'%^% +^%. +^%+^&%+^%+^43%+^%+^%+^. aynen birakti DD vermicem sana, haziranda daha yuksek alirsin calisip dedi. sinirden gozlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ay ozel mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ay gördüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şu şarkıyı armağan http://fizy.com/s/151ie1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dd geçmiyomuydu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dd vermemiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet gözlerim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 copry said: dd geçmiyomuydu ya ? resmen abdala malum olur durumu. dd alıp geçti bizimki şu anda da kutlama yapıyo. bense çok sevdiğim mesleğimi icra etmekle meşgul olduğum için katılamıyorum kendisine . aneeem =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar