PublicEnemy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 merhaba demin 4890 aldım eve geldikten sonra arkasını okurken 500w power supply istediğini gördüm ama bende 460w var şimdi bilgisayarı çalıştırdım bir sorun yok ama sisteme bir zararı olur mu veya patlama meydana gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ekran kartı yüke binince makina kendini kapamıyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 makina ağır çalışabilir bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yok en fazla reset atar, kapanır vs. ama düzgün bişeyse o kadar fark sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 trafo patlar onu bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 güç kaynağı patlar evet, benim başıma geldi. çok kaliteli bir şey aldım o da patladı. elektrik hattında bir sorun varsa kalitesi mühim değil patlar. (patlar derken kasayı patlatacak şekilde değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ekran kartı fazla güç istiyo diye patlamaz ama? seninki elektrik hattından patlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sıkıntıdan patlamıştır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kaliteli olanlari patlamaz,voltaj koruması bilmemnesi var,en fazla reset atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 belli olmuyo valla 2 gün önce 600 wattlık güç kaynağım durduk yere yalan oldu önceki gün gayet normaldi, ertesi gün power tuşuna bastım bilgisayar açılmadı falan bikaç sene önce de bitanesi baya bildiğin patlamıştı çalışırken, ama yani o da ömrünü dolduralı çok olmuştu zaten dandik ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 genelde bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 benim ekran kartım 450lik isterken ben 330luk kullanıyodum. sadece power supply ın fanları aşırı çalışıp fazla gürültü yapıyor genelde, fakat arkadaşımın bilgisayarından sık sık "pat" şeklinde anlık bir ses gelip power supply ın yandığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Düşük değerde power supply kullanmak, ileride ekran kartı için zararlı olabilir. En güzeli düzgün bir power supply almak. +80 verimlilik olmalı onunda bronz, gümüş ve altın gibi kriterleri var. Tabi alırken bir önemli detayda max W değeri değil, ortalaması olmalı. Çünkü çakal firmalar max değerini yazıp tüketiciyi kandırabiliyorlar. Biraz araştırırsanız detaylı incelemeler bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 power supply patlamaz veya yanmaz zaten. girişinde bi kapasitör var o havaya uçar, tepesi power supplyın içinin üstüne yapışır o kadar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 patlar hatta yangın bile çıkar, o yüzden topraklama vb. olayları düşünüp alın güç kaynağını, odada elektronik eşyalar varsa başka onları prizlere ayrı ayrı dağıtın eğer bunu yapmayacaksanız ana priz kaliteli olsun, üzerinde i/o düğmeleri olanları çok iyi oluyor bir durum anında hemen müdahale edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 460w yeter sorun yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar