cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nası sallamışlar baraka diye isim ya :P gölet pizza yeri orası ayrıca boşuna kandırma milleti okula geldiğin yok arada uğruyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çardakta çok güzel mangal yapılıyo bu arada tavsiye ederim vaktiniz olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sdf biliyom da bizim elemanlar eski adıyla hitap ediyolar en azından bana söledikleri bu ayrıca okula geliyorum olm=) 2 haftadır hasta yatıyodum, bu hafta geldim ama medikoda doktora gittim p.tesiye kadar istirahat verdi yine ilaç milaç derken yine yatıcam bikaç gün evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cavanagh said: başkaları da varsa bir pazartesi yemek fln yiyelim barakada fln=) abi ben full maslaktayım ama lisans. gerçi p.tesi boş günüm ama gelirim isterseniz yemek yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hangi fakültedesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 maden fakültesi/maden müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hehe iyiymiş geçen dönem ders alıyodum ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 jacabo said: bugun 2 dersımın gumussuyuna alındıgını ogrendım artık persembe ve cumaları gumussuyundayım ahah ben de pazartesi-salı okuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cavanagh said: başkaları da varsa bir pazartesi yemek fln yiyelim barakada fln=) bence itü buluşması düzenliyelim, yemek yiyelim ve batak atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ulan ben lisansım benim batak atmaya değil kıçımı kaşımaya vaktim olmuyo okuldayken, y.lisans adamlar batak atıyo :( sevmiyorum lan sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çalış olm sen daha=) y.lisans daha kolay lisanstan=p sınav yok bişi yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm referansla falan girerim diye ortalamayı sallamıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sizin bölümde biraz ortalama lazım 2.5'in üzerinde tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm geçti lan 3 dönemim kaldı? hepsinde 3 ortalama yapmam lazım o dediğinin olması için =D neyse elimden geleni yapıcam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sen o kadar tembelmiydin lan=) bi de millete çalışıyom, sınavım var ayağı çekiyosun sdf şaka bi yana hocalardan bikaçını kafalarsan girersin ales'ten fln zaten iyi puan çakarsın sen hocayı kafaladın mı neler olur neler, bilemezsin=) bizim bölümde 2-3 hafta evvel asistanlık sınavı yapıldı, fena olaylar çıktı hocalar fln da karışmış işin içine dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm çalışıyorum da derslere gitmeyince çalışarak ancak geçer not alabiliyorum =) dersleri çok fena salladım geçen dönem yarısına girmedim diğer yarısında ise uyudum. bu dönem o yüzden erken yatmaya alışmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cavanagh öyle deme abi maça falan gelmez hırs mırs yapar, hayat tarzını değiştirir adam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lol adam hayat tarzını6-7 senede değiştirmedi üniversite bitmek üzereyken hiç değiştirmez hatta öyle bir noktaya geldi ki maç mı sınav mı diye sor, düşünür=) işallah son senesinde düşünmeden maç diyecek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya şimdi önceki sayfalara bakmadım ama itü yüksek için referans istiyor mu? özel olarak inşaatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Referansın varsa alınma şansın artıyor. Zorunlu isteyip istemediğini bilmiyorum inşaat bölümünün ama ilk yazdığım tüm bölümler için geçerli. Hatta direk referansın iyiliği ile alan bölümler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hmm anladım,saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 lisans diplomamı alamıyorum, 410 lira borç çıkardılar. bankaya son dönem kayıt olurken yanlış bildirmişler. diploma verilmiyor ama yüksek lisans öğrencisiyim yani daha mezun olmadan yükseğe başladım. ilkokuldan üniversiteye geçen dahiler gibiyim sdfhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu güz dönemi başvurcak var mı itü'ye,beraber sinerji oluşturalım ben mak. müh. mezunuyum,akıskanlar mekanigi üzerine calısmak istiyorum 1.ısı - akışkan 2.ucak muh yl istiyorum fakat ucak muh de 1 sene bilimsel hazırlıgı dayıyorlar deger mi bilmiyorum su an vazgecebilirim ortalamam 3.05 ales 87,bir de konustugum bir kac kisi akademisyen olmayacaksan ısı - akışkan yl programına hic kasma piyasada pek işe yaramaz yl yapman dediler,bu konu hakkında bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi bitsin bu lan, bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar