Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İTÜ Yüksek Lisans

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sdf biliyom da bizim elemanlar eski adıyla hitap ediyolar
en azından bana söledikleri bu
ayrıca okula geliyorum olm=) 2 haftadır hasta yatıyodum, bu hafta geldim ama medikoda doktora gittim p.tesiye kadar istirahat verdi yine
ilaç milaç derken yine yatıcam bikaç gün evde
Mesaj tarihi:
sen o kadar tembelmiydin lan=)
bi de millete çalışıyom, sınavım var ayağı çekiyosun sdf

şaka bi yana hocalardan bikaçını kafalarsan girersin
ales'ten fln zaten iyi puan çakarsın sen
hocayı kafaladın mı neler olur neler, bilemezsin=)
bizim bölümde 2-3 hafta evvel asistanlık sınavı yapıldı, fena olaylar çıktı hocalar fln da karışmış işin içine dsdf
Mesaj tarihi:
olm çalışıyorum da derslere gitmeyince çalışarak ancak geçer not alabiliyorum =) dersleri çok fena salladım geçen dönem yarısına girmedim diğer yarısında ise uyudum. bu dönem o yüzden erken yatmaya alışmaya çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
lol adam hayat tarzını6-7 senede değiştirmedi
üniversite bitmek üzereyken hiç değiştirmez
hatta öyle bir noktaya geldi ki maç mı sınav mı diye sor, düşünür=)
işallah son senesinde düşünmeden maç diyecek=)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Referansın varsa alınma şansın artıyor. Zorunlu isteyip istemediğini bilmiyorum inşaat bölümünün ama ilk yazdığım tüm bölümler için geçerli. Hatta direk referansın iyiliği ile alan bölümler bile var.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lisans diplomamı alamıyorum, 410 lira borç çıkardılar. bankaya son dönem kayıt olurken yanlış bildirmişler. diploma verilmiyor ama yüksek lisans öğrencisiyim yani daha mezun olmadan yükseğe başladım. ilkokuldan üniversiteye geçen dahiler gibiyim sdfhgs
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu güz dönemi başvurcak var mı itü'ye,beraber sinerji oluşturalım

ben mak. müh. mezunuyum,akıskanlar mekanigi üzerine calısmak istiyorum 1.ısı - akışkan 2.ucak muh yl istiyorum fakat ucak muh de 1 sene bilimsel hazırlıgı dayıyorlar deger mi bilmiyorum su an vazgecebilirim

ortalamam 3.05 ales 87,bir de konustugum bir kac kisi akademisyen olmayacaksan ısı - akışkan yl programına hic kasma piyasada pek işe yaramaz yl yapman dediler,bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  • Yeni Oluştur...