barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hadi hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şimdide gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum allahım sen bana akıl fikir ver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 akademik kariyer yapmak istiyorsan git yoksa tr de pek ise yaramıyor yuksek yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayırlısıyla bitirirsin inşalla. ayrıca tabii ki git lan git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 konustugum en son doktorasını vermek uzere olan 20 li yasların sonlarındaki bir abi simdiki aklım olsa hemen askere gidip dondukten sonra calısmaya baslarım demisti,ha ben de yuksege itü ye gelcem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gitmek deil bitirmek mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 forgiver +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 açıkcası trakya üniversitesinden dandik bi ortalamayla girmek sevindirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hayirli olsun murat, basarilar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 jacabo said: kodum cocuuuu 10036599 518091067 Murat Bilecen Mekatronik Müh. (YL) Asil Tebrikler sevindim =) Maslakta di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hayirli olsun cidden ya ane cok sevindim beni almadilar diye kizamamistim bile adamlara istanbul unde surunuyom simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 jacabo said: açıkcası trakya üniversitesinden dandik bi ortalamayla girmek sevindirdi beni Ortalamanı alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 valla ikinci dönem başvuracaklar için ;mülakatta sorulan zorlayıcı soruları alabilirsek iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Evet Maslak kampüsünün en ücra kösesind =) bu arada ortalamam 2,97 ama bizim üniversite için dandik dedım , size göre nasıldır bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Üniversitenin adına falan bakılmıyor pek not ortalaması kıyaslanırken. Mesela bizim marmara ekonometride curse 2.20 mi 2.40 mı ne ama kimsenin umrunda değil 3.60 işletmeleri alıyorlar. Sonra ilk 3 ayda bırakıyolar yükseği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bu arada şey sorayım ya yüksek yapanlara, bu fen bilimleri enstitüsüne bağlı arkadaşlara: 1-Bu matematik'i tekstilciler için sadece makine ve kimyacılardan almak şartıyla veriyorlar.Ben Tuzla'dan denizcilikten alsam bunu kabul ettirme olayım nasıl olur? Prosedürünü gerçi cavanagh bahsediyordu bu olayın ama unuttum onu . 2-Erasmus muhabbeti yüksekte nasıl oluyor? Ben erasmus zamanımda ders alıyor muyum? Ayrıca matematik dersini ben seneye bırakmıştım, ona denk bir ders gideceğim üniversitede bulabilir miyim bu zor mu? İtü'de yüksek yaparken erasmusun avantajı nedir dezavantajı nedir riskleri nelerdir sizlere göre? Bunları bir sorgulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Erasmus değil de yine kıl tüy filozof isimli başka bir programla öğrenci değişimi yapılabiliyor. Teze başlayabildiğin ortalamayı tutturup toefl vs. de aldıysan gidebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 matematik son 1-2 dönemdir tartışmalı yani diğer bölümlerden alınmasını istemiyorlar, herkes kendi bölümünden alsın diyorlar da yine de bazı bölümlere izin veriliyor senin dediğin gibi ise durum denizcilikten alamassın, benim önerim maden fakültesinden alın, geçmeyeni dövüyorlar o derece=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 balon said: 2-Erasmus muhabbeti yüksekte nasıl oluyor? Ben erasmus zamanımda ders alıyor muyum? Ayrıca matematik dersini ben seneye bırakmıştım, ona denk bir ders gideceğim üniversitede bulabilir miyim bu zor mu? İtü'de yüksek yaparken erasmusun avantajı nedir dezavantajı nedir riskleri nelerdir sizlere göre? Bunları bir sorgulayayım. erasmusla lisans ustundede yurt disina cikiliyo lisans ustune 4 donemde 8 kredi olayi war itude o sebeble ders alman gerekirse alirsin yoksa tez calismasi diye gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Aramızda endüstriyel tasarımcılar var mı? Çok önemli sorularım olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende karar verdim yüksek lisans yapıcam herkes yapıyo benim neyim eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kurbaları almıyorlar yuksege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar